szarywilk 12.08.02, 08:20 Witam starych bywalców, niezupełnie starych i sympatyków. Ktoś jest na linii?:)))))) pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_pantera2 Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:22 miauuu:) czesc szary:) jak milo zobaczyc tu kogos znajomego:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:30 Wrrr...auuuuuu..witaj czarna:) Jak urlopik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:35 troche obie futro przewietrzylam:) jest teraz pachnace wiatrem i trawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:50 To nie będe trzeoał futerka tylko się przytulę, żeby Toba nasiąknąć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 09:07 czarna_pantera2 napisała: > troche obie futro przewietrzylam:) jest teraz pachnace wiatrem i trawa:) ############# trzeba się myć a nie wietrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 10:53 bajer widac ze nie miales do czynienia z kociakami:) futro wymaga specjalnej techniki najlepsze lizanko, ale jezor moze odpasc :) hihihi choc wilk ze swoim ma szanse je wypiescic na glanc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:31 Ja mam takie pytanie. Tylko nie wiem czy można..... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:41 czy, żeby należeć do waszego drapieżnego klanu kolorowych czworonogów musiał bym zmienić nicka na np: rzultyrzulw ? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:43 jak dla mnie rzulw brzmi niezle, choc nie wiem czy dla dodania ekspresji nie powinno byc rzulf:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 08:46 Tak jak myslałem...zmęczyłeś, nie arto mitrężyć dla Ciebie czasu, idź rzulwiu pobiegaj, zrobisz sie czerwony z wysiłku... Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 09:16 rzulw napisał: > czy, żeby należeć do waszego drapieżnego klanu kolorowych czworonogów > musiał bym zmienić nicka na np: rzultyrzulw ? :)))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Szanowny forumowiczu!:) 12.08.02, 09:20 Włącz ignor na bajer..coś tam. Dziekuje za uwagę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Szanowny forumowiczu!:) 12.08.02, 10:35 Czesc Wam :))). Nawet Panterka zawitała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 11:48 Witam wszystkich <cmok> Rzulw, nie przejmuj się, ja też nie mam kolorka, a jak dotąd nikt mnie stad nie wyrzucał...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 12:08 Dzień Dobry wszystkim !!! :)) Witam po przecudownie spędzonym weekendzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: KLAN Starych McBywalców 13.08.02, 10:15 spoko ! ale kolorek też juz mam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: KLAN Starych McBywalców 13.08.02, 10:20 To teraz wszyscy z kolorami ??? Ale się porobiło........ Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 12:28 Witajcie, czy wy tez macie tyle roboty co ja:(((((? Całuje Was dziewuszki na dzień dobry i witam serdecznie urlopowiczów:) CMOK CMOK :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: KLAN Starych McBywalców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 12:30 witam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:46 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:47 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:48 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:50 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi zmywam sie na dwie godzinki a wy nasmarujcie te machine zeby lepiej chodzila) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:50 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi zmywam sie na dwie godzinki a wy nasmarujcie te machine zeby lepiej chodzila) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:51 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi zmywam sie na dwie godzinki a wy nasmarujcie te machine zeby lepiej chodzila) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:51 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi zmywam sie na dwie godzinki a wy nasmarujcie te machine zeby lepiej chodzila) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: KLAN Starych McBywalców IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:52 z mafijnym pozdrowieniem pozdrawiam klan moich ulubionych zwyrodnialców. Kogo mianujemy głową klanu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:52 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi zmywam sie na dwie godzinki a wy nasmarujcie te machine zeby lepiej chodzila) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KLAN Starych McBywalców IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 12:53 byloby super gdyby strony sie szybciej otwieraly:( czesc wszystkim :) czuje sie jak slimak w smole hihihi zmywam sie na dwie godzinki a wy nasmarujcie te machine zeby lepiej chodzila) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: KLAN Starych McBywalców IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:53 z mafijnym pozdrowieniem pozdrawiam klan moich ulubionych zwyrodnialców. Kogo mianujemy głową klanu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: KLAN Starych McBywalców IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:55 z mafijnym pozdrowieniem pozdrawiam klan moich ulubionych zwyrodnialców. Kogo mianujemy głową klanu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: KLAN Starych McBywalców IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:57 z mafijnym pozdrowieniem pozdrawiam klan moich ulubionych zwyrodnialców. Kogo mianujemy głową klanu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 13:02 A najstarszego, najpiękniejszego, najmądrzejszego, najśmieszniejszego, czy najskromniejszego nim mianujemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: KLAN Starych McBywalców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 18:02 ale o co chodzi, ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: KLAN Starych McBywalców 12.08.02, 18:05 wacus nie odpowiedziales mi na emaila:( Odpowiedz Link Zgłoś