iwusia 12.08.02, 10:36 wypoczęte, wysmagane przez morskie fale, wypieszczone przez słoneczko wita wszystkich starych i nowych bywalców, po urlopie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: moje ciałko...... 12.08.02, 10:41 iwusia napisała: > wypoczęte, wysmagane przez morskie fale, wypieszczone przez słoneczko wita > wszystkich starych i nowych bywalców, po urlopie:) A piaseczek dokładnie usunięty z wszystkich miejsc dostępnych i nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: moje ciałko...... 12.08.02, 10:42 wow jak zapachnialo morska bryza:) jeszcze wlosy masz potargane przez wiatr:))) nareszcie jestes!!!!! cmok cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:07 Czesc Iwa i Panterka. Bardzo zle mi chodzi dziś forum. Iwa chyba jestes bardzo opalona, pogode miałas piekna. Panterka wszystkie ciuchy przeszły mi dymem z ogniska. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:09 robaczki moje o tak piaseczek ze smutkiem wygrzebuje z róznych zakamarków ale całe szczęście nie mojego ciała:) ech.....ale nic kto mnie pocieszy?:)<niewinne spojrzenie> Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:31 gdzies w oddali przemknął szary cień zwierza.... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:34 iwusia napisała: > robaczki moje o tak piaseczek ze smutkiem wygrzebuje z róznych zakamarków ale > całe szczęście nie mojego ciała:) ech.....ale nic kto mnie pocieszy?:)<niewi > nne > spojrzenie> Już tylko za rok fale będą pieścić Twoje ciałko po tym jak piasek zsuwając się z wypukłości w dolinki łagodnie go łaskotał. Zaś słońce ,tylko mu zazdrościć ,co zrobi z ciałeczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 11:49 za rok jak dobrze pójdzie to moje ciałko pływające na desce będzie grzało greckie słoneczko, ech.....ale to dopiero za rok. Adasiu moje ciałko jest w kolorze dojrzałej brzoskwinki, mmmmm mówie ci smacznie wygląda:) Szary niue przemykaj cichaczem i tak cie dopadne:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:59 Moje tez ma podobny kolor, trzeba porównać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:52 Czy sam buziak z jezyczkiem wystarczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:02 Adasiu to w takim razie nieźle będziemy sie razem komponować:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 12:17 Bedziemy wygladali jak jedno ciało, tylko niektóre miejsca będą sie odbijały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:06 będziemy robić brzoskwiniowe lody:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 14:20 Mogą byc lody, choć ja myślełem raczej o kisielu:))) i niekoniecznie w kolorze brzoskwini:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:08 ja loda, Ty kisiel:), pełna współpraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:36 pod warunkiem że sprawnie pójdzie Ci gotowanie kiślu hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 15:42 Umowa stoi zaczynamy od kislu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:49 teraz ja Cie trzymam.........za słowo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 22:39 Ok Iwa teraz skończyły sie żarty:)), Będziemy sie trzemali oboje. Będę i nie odpuszczę :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: moje ciałko...... IP: *.tlsa.pl 12.08.02, 12:02 Rozumiem ,że bez białych plam na ciałku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:05 to nie są plamy robaczaku to sa miejsca docelowe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: moje ciałko...... 12.08.02, 12:07 EEeee co to ja miałem powiedzieć...całuje w każdym bądź razie:) cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:07 czuje Szary:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: moje ciałko...... 12.08.02, 14:19 I bardzo dobrze:))) Co z odp. na mój @?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: moje ciałko...... 12.08.02, 12:08 iwusia napisała: > wypoczęte, wysmagane przez morskie fale, wypieszczone przez słoneczko wita > wszystkich starych i nowych bywalców, po urlopie:) ############### skoro jesteś opalona to może zmień nick na brazowa_iwusia bedziesz pasować do reszty kolorowych pojaców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:16 mówisz? o jakie masz fajne sznureczki przy członkach swych róznych, mogę bajer troche pociągnąc za nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez 12.08.02, 12:14 słoneczko .. ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:18 nie tylko kilka razy dostałam w głowe deską i masztem ale chybva nie o to Ci chodziło he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez 12.08.02, 15:03 zgadłaś ! To kto/co Ciebie smagał w końcu, hę ??? Bolało ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:10 tiaaa najpierw wysmagało mnie pięciu ratowników naraz a póxniej jakiś surfer zahaczył mnie w locie, oj mienik menik.....kto co i jak to moja słodka tajermnica:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 15:20 sama sie zaczełas chwalić, O ! ciekawski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:37 to własnie chciałes usłyszeć:)o!, a odpowiadając na twoje pytanie, był to odpowiedni smagacz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 16:55 phi, taki opisa to się nadaje na romantike, a nie na erotikę, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 17:01 ok to tak naprawde tych ratowników było chyba z 15-tu, każdy z nich wysoki nieżle umięsniony no i oczywiście z gigasntycznym członkiem. Najpierw kąpalismy się w morzu delikatnie drażniąc i pieszcząc, oczywiście to oni mnie pieścili ja tylko oddawałam się chwilom rozkoszy, potem przenieśliśmy się na boisko do siatkówki plażowej i oparta o słupek od siatki byłam doisiadana na zmiane przez wszysstkich piętnastu ratowników.....jazda nie z tej ziemi.....a potem obudziłam się niestety nad ranem ale z uśmiechem na ustach:)))))) meniku specjalnie dla ciebie taki mały skrót mojego pobytu hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: No nie, to juz chyba IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 22:43 no coś ty to było wydanie very soft:), nie chcej wiedzieć prawdy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:28 ...dobrze,że przeszedłem przeszkolenie w Baywatch ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:36 a obcowałes na boisku do siatkówki plażowej? w sumie kazde inne miejsce jest dobre, moze tez byc wieżyczka ratownika, tak fajnie wysoko i niebezpiecznie:)). albo na skuterku na pełnej prędkości....hmmmmmm a małe pytanko....w czyum wyszkoliłes sie najlepiej? w nurkowaniu czy zatapianiu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:41 byłem mistrzem w jednym i drugim ;))) a które lubisz bardziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:45 mmmmmm moze najpierw lekkie nurkowanie, tak dla zaostrzenia apetytu, a póxniej ostre zatapianie połaczone dryfowaniem raz na plecach raz na brzuszku....hm? Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:47 mmmmmmmmmmmmm........."wchodzę" w to..;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:25 a ja "przyjmuje".....mam wdziać taki czerwony obcisły kostiumik? a Ty będziesz w czerwonych kąpielówkach w których wszystko się tak pięknie i bosko odznacza.....mmmmmniammmmm))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:27 ...chyba zbyt długo ten kostiumik na tobie nie zostanie..mmmmmmmmmmmmmmmmmmm... ...swoja drogą i tak się chyba później nie bedzie nadawał do użytku...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:32 i jakoś przecieka....zobacz soki płyną mi aż po udach.......masz racje zdejme go....a może ty mi pomożesz? zdejmij go zębami liżąc każde odkryte miejsce:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:36 qna, w takim momencie muszę zmykać???? o losie okrutny!!!, ale przedtem dokładnie zliże każdą kropelkę..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:38 zobacz jak się perlą na moim opalonym udzie i spływają jedna po drugiej, jedna po drugiej....a ty gonisz je językiem..mmmmmm rozkosznie ale skoro musisz iść.... Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:47 .....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:55 o zobacz małe kropelki wody kapnęły mi na szyje i teraz spływają powolutku w dół złap je językiem lub podążaj ich trasą....... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 13.08.02, 10:15 słońce tak ładnie przypieka chyba skropie się troszke wodą...... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re:ja tak tylko z ciekawości, 13.08.02, 10:20 Czesc Iwa, a może ja je zliżę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re:ja tak tylko z ciekawości, 13.08.02, 10:24 nic nie będę lizać, chciałem tylko przywitać fczasowiczkę ale że to forum erotiko, tiko, to dodam, że mam dziś, o zgrozo, za ciasne majteczki w misiaczki. nie moge sie doczekać, żeby je już zdjąć pzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.net.autocom.pl 13.08.02, 10:32 nie ma to jak piękne gładziutkie ciałko wypieszczone przez promienie SŁOŃCA... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re:tirciu:) 13.08.02, 10:50 buziaczek mokry i wypoczęty dla ciebie:)) może pomoge Ci zdjąć te majtezki bedzie miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias re ifka 13.08.02, 10:53 ale będę miał bardzo nieciekawy ślad po gumce wokół apetycznego torsiku... czy mogę zdjąć sam, odczekać kilka minut i przybiec pod kocyk ze słoikiem oliwki dla dzieci w żelu:))? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: tirciu rirciu... 13.08.02, 11:03 nie martw się zdejmie je delikatnie a miejsce po gumce lekko rozmasuje i nie będzie śladu a oliwka nie będzie nam potrzebna, sama cie naoliwie naturalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: tirciu rirciu... 13.08.02, 11:41 ..hmm, zapowiada się interesująco..;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: vacoo 13.08.02, 11:47 o jest i pan ratownik:))))) zapraszam na świetlik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: vacoo 14.08.02, 08:51 poszłam tylko po kocyk żeby nam wiklina w tyłek nie weszła, no choćże juz do mnie.....o tak w łaśnie uklęknij i zacznij od dołu....tak własnie tak.......a później przesuwaj sie coraz wyżej......:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias natura abhorrent vaccum 13.08.02, 11:51 to ratownik będzie się patrzył? nie jestem pewien czy będę wystarczjąco 'pewny siebie' z jego wzroskiem na moim skarbie najdroższym... spięty acz chętny Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: natura abhorrent vaccum 13.08.02, 11:58 przy mnie zapomnisz że kręci się tu po plazy okoła tysiąca ludi wioęc nie martw się i chodź zdejmiemy majteczki:) Odpowiedz Link Zgłoś