Dodaj do ulubionych

moje ciałko......

12.08.02, 10:36
wypoczęte, wysmagane przez morskie fale, wypieszczone przez słoneczko wita
wszystkich starych i nowych bywalców, po urlopie:)
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: moje ciałko...... 12.08.02, 10:41
      iwusia napisała:

> wypoczęte, wysmagane przez morskie fale, wypieszczone przez słoneczko wita
      > wszystkich starych i nowych bywalców, po urlopie:)

A piaseczek dokładnie usunięty z wszystkich miejsc dostępnych i nie ?
    • czarna_pantera2 Re: moje ciałko...... 12.08.02, 10:42
      wow jak zapachnialo morska bryza:) jeszcze wlosy masz potargane przez wiatr:)))
      nareszcie jestes!!!!! cmok cmok cmok
      • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:07
        Czesc Iwa i Panterka. Bardzo zle mi chodzi dziś forum.
        Iwa chyba jestes bardzo opalona, pogode miałas piekna.
        Panterka wszystkie ciuchy przeszły mi dymem z ogniska.
      • iwusia Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:09
        robaczki moje o tak piaseczek ze smutkiem wygrzebuje z róznych zakamarków ale
        całe szczęście nie mojego ciała:) ech.....ale nic kto mnie pocieszy?:)<niewinne
        spojrzenie>
        • szarywilk Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:31
          gdzies w oddali przemknął szary cień zwierza....
        • mawyr Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:34
          iwusia napisała:

> robaczki moje o tak piaseczek ze smutkiem wygrzebuje z róznych zakamarków ale
          > całe szczęście nie mojego ciała:) ech.....ale nic kto mnie pocieszy?:)<niewi
          > nne
          > spojrzenie>

Już tylko za rok fale będą pieścić Twoje ciałko po tym jak piasek zsuwając się
          z wypukłości w dolinki łagodnie go łaskotał. Zaś słońce ,tylko mu
          zazdrościć ,co zrobi z ciałeczkiem.

• Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 11:49
            za rok jak dobrze pójdzie to moje ciałko pływające na desce będzie grzało
            greckie słoneczko, ech.....ale to dopiero za rok.
            Adasiu moje ciałko jest w kolorze dojrzałej brzoskwinki, mmmmm mówie ci
            smacznie wygląda:)
            Szary niue przemykaj cichaczem i tak cie dopadne:)
            • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:59
              Moje tez ma podobny kolor, trzeba porównać:)))
          • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 11:52
            Czy sam buziak z jezyczkiem wystarczy? :)
            • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:02
              Adasiu to w takim razie nieźle będziemy sie razem komponować:)
              • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 12:17
                Bedziemy wygladali jak jedno ciało, tylko niektóre miejsca będą sie odbijały :)
                • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:06
                  będziemy robić brzoskwiniowe lody:))))))
                  • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 14:20
                    Mogą byc lody, choć ja myślełem raczej o kisielu:))) i niekoniecznie w kolorze brzoskwini:)
                    • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:08
                      ja loda, Ty kisiel:), pełna współpraca:)
                      • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 15:23
                        Sprawdze Cię:))))
                        • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:36
                          pod warunkiem że sprawnie pójdzie Ci gotowanie kiślu hihihi
                          • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 15:42
                            Umowa stoi zaczynamy od kislu:)))
                            • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:49
                              teraz ja Cie trzymam.........za słowo:)))))
                              • czarnyadam Re: moje ciałko...... 12.08.02, 22:39
                                Ok Iwa teraz skończyły sie żarty:)), Będziemy sie trzemali oboje.
                                Będę i nie odpuszczę :))))))))
    • Gość: lolek Re: moje ciałko...... IP: *.tlsa.pl 12.08.02, 12:01
    • Gość: lolek Re: moje ciałko...... IP: *.tlsa.pl 12.08.02, 12:01
    • Gość: lolek Re: moje ciałko...... IP: *.tlsa.pl 12.08.02, 12:02
      Rozumiem ,że bez białych plam na ciałku?
      • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 12:05
        to nie są plamy robaczaku to sa miejsca docelowe:)))))
        • szarywilk Re: moje ciałko...... 12.08.02, 12:07
          EEeee co to ja miałem powiedzieć...całuje w każdym bądź razie:) cmok:)
          • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:07
            czuje Szary:)))))))
            • szarywilk Re: moje ciałko...... 12.08.02, 14:19
              I bardzo dobrze:))) Co z odp. na mój @?:)))
    • bajerful Re: moje ciałko...... 12.08.02, 12:08
      iwusia napisała:

> wypoczęte, wysmagane przez morskie fale, wypieszczone przez słoneczko wita
      > wszystkich starych i nowych bywalców, po urlopie:)
      ###############
      skoro jesteś opalona to może zmień nick na brazowa_iwusia
      bedziesz pasować do reszty kolorowych pojaców
      • Gość: iwusia Re: moje ciałko...... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:16
        mówisz? o jakie masz fajne sznureczki przy członkach swych róznych, mogę bajer
        troche pociągnąc za nie?:)
    • men_ Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez 12.08.02, 12:14
      słoneczko .. ?)

• Gość: iwusia Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 14:18
        nie tylko kilka razy dostałam w głowe deską i masztem ale chybva nie o to Ci
        chodziło he he he he
        • men_ Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez 12.08.02, 15:03
          zgadłaś ! To kto/co Ciebie smagał w końcu, hę ???
          Bolało ?:)
          • Gość: iwusia Re:tylko przez morskie fale .., tylko przez IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:10
            tiaaa najpierw wysmagało mnie pięciu ratowników naraz a póxniej jakiś surfer
            zahaczył mnie w locie, oj mienik menik.....kto co i jak to moja słodka
            tajermnica:))
            • men_ Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 15:20
              sama sie zaczełas chwalić, O !

ciekawski :)
              • Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 12.08.02, 15:37
                to własnie chciałes usłyszeć:)o!, a odpowiadając na twoje pytanie, był to
                odpowiedni smagacz:))))))
                • men_ Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 16:55
                  phi, taki opisa to się nadaje na romantike, a nie na erotikę, O !:)
                  • iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 17:01
                    ok to tak naprawde tych ratowników było chyba z 15-tu, każdy z nich wysoki
                    nieżle umięsniony no i oczywiście z gigasntycznym członkiem. Najpierw kąpalismy
                    się w morzu delikatnie drażniąc i pieszcząc, oczywiście to oni mnie pieścili ja
                    tylko oddawałam się chwilom rozkoszy, potem przenieśliśmy się na boisko do
                    siatkówki plażowej i oparta o słupek od siatki byłam doisiadana na zmiane przez
                    wszysstkich piętnastu ratowników.....jazda nie z tej ziemi.....a potem
                    obudziłam się niestety nad ranem ale z uśmiechem na ustach:))))))
                    meniku specjalnie dla ciebie taki mały skrót mojego pobytu hihihi
                    • men_ No nie, to juz chyba 12.08.02, 18:21
                      troszke przesadziłaś :)
                      • Gość: iwusia Re: No nie, to juz chyba IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 22:43
                        no coś ty to było wydanie very soft:), nie chcej wiedzieć prawdy:)))))
                    • vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:28
                      ...dobrze,że przeszedłem przeszkolenie w Baywatch ;)))
                      • iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:36
                        a obcowałes na boisku do siatkówki plażowej? w sumie kazde inne miejsce jest
                        dobre, moze tez byc wieżyczka ratownika, tak fajnie wysoko i niebezpiecznie:)).
                        albo na skuterku na pełnej prędkości....hmmmmmm a małe pytanko....w czyum
                        wyszkoliłes sie najlepiej? w nurkowaniu czy zatapianiu?:)
                        • vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:41
                          byłem mistrzem w jednym i drugim ;)))

a które lubisz bardziej??
                          • iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:45
                            mmmmmm moze najpierw lekkie nurkowanie, tak dla zaostrzenia apetytu, a póxniej
                            ostre zatapianie połaczone dryfowaniem raz na plecach raz na brzuszku....hm?
                            • vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 18:47
                              mmmmmmmmmmmmm........."wchodzę" w to..;)))))))
                              • Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:25
                                a ja "przyjmuje".....mam wdziać taki czerwony obcisły kostiumik? a Ty będziesz
                                w czerwonych kąpielówkach w których wszystko się tak pięknie i bosko
                                odznacza.....mmmmmniammmmm)))))
                                • vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:27
                                  ...chyba zbyt długo ten kostiumik na tobie nie zostanie..mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
                                  ...swoja drogą i tak się chyba później nie bedzie nadawał do użytku...:))))
                                  • Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:32
                                    i jakoś przecieka....zobacz soki płyną mi aż po udach.......masz racje zdejme
                                    go....a może ty mi pomożesz? zdejmij go zębami liżąc każde odkryte
                                    miejsce:))))))
                                    • vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:36
                                      qna, w takim momencie muszę zmykać????
                                      o losie okrutny!!!, ale przedtem dokładnie zliże każdą
                                      kropelkę..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
                                      • Gość: iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:38
                                        zobacz jak się perlą na moim opalonym udzie i spływają jedna po drugiej, jedna
                                        po drugiej....a ty gonisz je językiem..mmmmmm rozkosznie ale skoro musisz
                                        iść....
                                        • vacoo Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:47
                                          .....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
                                          • iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 12.08.02, 19:55
                                            o zobacz małe kropelki wody kapnęły mi na szyje i teraz spływają powolutku w
                                            dół złap je językiem lub podążaj ich trasą.......
                                            • iwusia Re:ja tak tylko z ciekawości, 13.08.02, 10:15
                                              słońce tak ładnie przypieka chyba skropie się troszke wodą......
                                              • czarnyadam Re:ja tak tylko z ciekawości, 13.08.02, 10:20
                                                Czesc Iwa, a może ja je zliżę?:)))
                                                • tiresias Re:ja tak tylko z ciekawości, 13.08.02, 10:24
                                                  nic nie będę lizać, chciałem tylko przywitać fczasowiczkę
                                                  ale że to forum erotiko, tiko, to dodam, że mam dziś, o zgrozo, za ciasne
                                                  majteczki w misiaczki. nie moge sie doczekać, żeby je już zdjąć
                                                  pzz
                                                  • Gość: mersalia Re:ja tak tylko z ciekawości, IP: *.net.autocom.pl 13.08.02, 10:32
                                                    nie ma to jak piękne gładziutkie ciałko wypieszczone przez promienie SŁOŃCA...
                                                  • iwusia Re:tirciu:) 13.08.02, 10:50
                                                    buziaczek mokry i wypoczęty dla ciebie:))
                                                    może pomoge Ci zdjąć te majtezki bedzie miło:)
                                                  • tiresias re ifka 13.08.02, 10:53
                                                    ale będę miał bardzo nieciekawy ślad po gumce wokół apetycznego torsiku...
                                                    czy mogę zdjąć sam, odczekać kilka minut i przybiec pod kocyk ze słoikiem
                                                    oliwki dla dzieci w żelu:))?
                                                  • iwusia Re: tirciu rirciu... 13.08.02, 11:03
                                                    nie martw się zdejmie je delikatnie a miejsce po gumce lekko rozmasuje i nie
                                                    będzie śladu a oliwka nie będzie nam potrzebna, sama cie naoliwie naturalnie:)
                                                  • vacoo Re: tirciu rirciu... 13.08.02, 11:41
                                                    ..hmm, zapowiada się interesująco..;)
                                                  • iwusia Re: vacoo 13.08.02, 11:47
                                                    o jest i pan ratownik:))))) zapraszam na świetlik:)))
                                                  • vacoo Re: vacoo 13.08.02, 11:51
                                                    taak przy wszystkich..???
                                                  • iwusia Re: vacoo 13.08.02, 12:00
                                                    o zobacz tutaj jest wolny kosz plazowy:))
                                                  • vacoo Re: vacoo 13.08.02, 18:13
                                                    ..no czekam i czekam, a ty gdzieś polazłaś???
                                                  • iwusia Re: vacoo 14.08.02, 08:51
                                                    poszłam tylko po kocyk żeby nam wiklina w tyłek nie weszła, no choćże juz do
                                                    mnie.....o tak w łaśnie uklęknij i zacznij od dołu....tak własnie tak.......a
                                                    później przesuwaj sie coraz wyżej......:)
                                                  • tiresias natura abhorrent vaccum 13.08.02, 11:51
                                                    to ratownik będzie się patrzył?
                                                    nie jestem pewien czy będę wystarczjąco 'pewny siebie' z jego wzroskiem na moim
                                                    skarbie najdroższym...
                                                    spięty acz chętny
                                                  • iwusia Re: natura abhorrent vaccum 13.08.02, 11:58
                                                    przy mnie zapomnisz że kręci się tu po plazy okoła tysiąca ludi wioęc nie martw
                                                    się i chodź zdejmiemy majteczki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka