bimbam73 16.08.02, 13:38 przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barlow Re: lizanie muszelki IP: *.chello.pl 16.08.02, 18:15 bimbam73 napisał: > przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr > jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. Jesli masz tego typu problemy, to rozpocznij bardzo intensywne zajecia z gimnastyki artystycznej polaczonej z elementami akrobatycznymi. Musisz umiec tak sie wyginac aby samodzielnie sam sobie fiuta obciagnac. Widac sperma Ciebie bardziej pociaga od "smaku kobiety". Uehhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek42 Re: lizanie muszelki IP: *.58.32.166.Dial1.Baltimore1.Level3.net 17.08.02, 07:36 A numerek "na ptysia" to wiesz jaki jest? Pipulka musi być co najmniej 10 dni nie myta,bierzesz wary w ręce i trzepiesz nimi dopóki nie zrobi się piana,którą zlizujesz tak jak z ciastka o nazwie "ptyś"!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: lizanie muszelki 17.08.02, 20:21 bimbam73 napisał: > przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr > jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. Zawsze możesz się umyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barlow Re: lizanie muszelki IP: *.chello.pl 17.08.02, 20:42 jagna_jagna napisała: > bimbam73 napisał: > > > przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr > > jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. > > > Zawsze możesz się umyć. a ja Ciebie jagna_jagna swieza, umyta i wypieszczona zawsze i o kazdej porze dnia i nocy .... uehhhhh !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: lizanie muszelki 17.08.02, 22:00 Gość portalu: barlow napisał(a): > jagna_jagna napisała: > > > bimbam73 napisał: > > > > > przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr > > > jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. > > > > > > Zawsze możesz się umyć. > > a ja Ciebie jagna_jagna swieza, umyta i wypieszczona zawsze i o kazdej porze dn > ia i nocy .... uehhhhh !!!!!!!!!!! Wielbiciel? W takim razie czuje się mile połechtana. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: lizanie muszelki 18.08.02, 02:34 "Wielbiciel? W takim razie czuje się mile połechtana." po muszelce ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barlow Re: lizanie muszelki IP: *.chello.pl 19.08.02, 19:34 hmmmm. odmowic kobiecie..... rzecz godna najwyzszego potepienia ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlotapatelnia Re: lizanie muszelki IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.08.02, 07:36 jagna_jagna napisała: > bimbam73 napisał: > > > przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr > > jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. > > > Zawsze możesz się umyć. lizanie to jest najlepsze co moze byc. gdy przy orgazmie cieknie ten sok z krocza -to smakuje cudownie polecam wam dupaki Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: lizanie muszelki sedesowej 19.08.02, 16:11 bimbam73 napisał: > przeciez to wstretne , te kleiste wydzieliny i sluzy brrrrrrrrrr > jak mozna to lubic? az mi niedobrze na sama mysl. ################ biedaczku, chyba nikt cie nie zrozumiał przez te zdrobnionka mów po prostu "lizanie kibelka"..... podziwiam ludzi którzy liżą te wszystkie wydzielinki, tfu...tfu Odpowiedz Link Zgłoś