kicior99 20.08.02, 15:00 Czy jest mozliwy? Moj qmpel uprawia (powered by Unimil, podobno nie boli) i mowi, ze babki za tym szaleja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubu Re: Seks ze stulejka IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 20.08.02, 17:10 Jak panna jest wilgotna i szeroka to jest spox nawet bez Unimilu Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Seks ze stulejka 21.08.02, 14:17 Mnie to dziwi bo we wczesnej mlodosci zabawa z siusiakiem mnie raczej bolala... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Seks ze stulejka 21.08.02, 14:19 bo we wczesnej mlodosci to on byl tylko do siusiania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Seks ze stulejka 21.08.02, 14:54 tobie sie mlodosc z dziecinstwem pomylila :) ja pisze o wieku 12 - 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
tanix Re: Seks ze stulejka 22.08.02, 02:26 No to radze kumplowi jak najszybciej isc do lekarza! Nie wie chyba czym grozi stulejka. Doroslym ludziom ze stulejka grozi rak pracia a w efekcie amputacja czlonka! No chyba ze juz nigdy w zyciu nie chce zaznac rozkoszy i byc cewnikowany. Zabieg usuniecia stulejki to banal. Nie trzeba twojego kolegi obrzezac, wystarczy naciac napletek i po klopocie. Stulejka przeszkadza zarowno w seksie, masturbacji, prawidlowej higienie (glowna przyczyna raka), pelnej erekcji i przede wszystkim ogranicza znacznie rozkosz plciowa. Radze jak najszybciej udac sie do urologa. Panstwowo bedzie czekal do usranej smierci bo bedzie musial sie zaszczepic przeciw zoltaczce (3 szczepienia, czeka sie na nie dosc dlugo). Natomiast prywatnie zaplaci ok 500 zl. Zabieg jest banalny, zaraz po zabiegu pacjent moze wyjsc do domu. Przez nastepny tydzien co prawda moze miec klopoty z oddawaniem moczu (bolesne). Ale to niska cena za zycie zdrowe i udane. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Seks ze stulejka 22.08.02, 15:21 On ma 19 lat i sie wstydzi... dzisiaj dostal ode mnie opiprz (dzieki za posta) i powiedzial ze to zrobi. Swoja droga to takie czesci ciala tez sa narazone na rala? Ciekawych rzeczy sie tu dowiaduje ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanix Re: Seks ze stulejka IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 19:16 Rak pracia jest niezwykle rzadki jezeli chodzi o ludzi normalnych anatomicznie. Jednak stulejka moze powodowac iz zbierajaca sie wydzielina (u kazego mezczyzny) zalega pod napletkiem latami. To wlasnie prowadzi do raka. Twoj kolega moze byc penisa bardzo dokladnie, a i tak nie pozbedzie sie wszystkiego poniewaz ma swoista wade anatomiczna. Co do jego wieku. To calkiem naturalne ze w tym wieku dopiero zaczyna twoj kolega o tym myslec. Wielu mezczyzn zwleka z zabiegiem usuniecia stulejki z tym z powodu wstydu lub ignoruja problem. Nie ma obawy. Urolog na pewno nie bedzie zaskoczony jezeli zobaczy twojego kolege u siebie w gabinecie z jego problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DayDreamer Re: Seks ze stulejka IP: *.ipt.aol.com 24.08.02, 09:10 Kicior, tez mialem ten problem, nawet w wieku 24 lat, bolalo bardzo i nie mialem specjalnej ochoty isc do lekarza, potem po wielu probach...z oliwka dla dzieci, ..rozchodzil sie "chlopak" i problem znikl. Ale prob tych bylo troche...duzo. Co do higieny, uwazaj. A sama operacja to pryszcz, wiem, bo mam kumpli, ale czasem lekarze moga spieprzy...i masz wtedy placek..bardzo nieapetyczny! Wiem co mowie, bo nie lubie. Powodzenia z olejkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Seks ze stulejka 24.08.02, 12:27 to nie do mnie, ja mam 38 lat i zupelnie inne problemy :))) A uwazac zawsze trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddee Re: Seks ze stulejka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.08.02, 17:11 Ja miałem stulejke , w wieku 10 lat poszłem do lekarza i przepisał mi tylko jakąś maść , po kilku tygoniach problem znikł, więć czym wczesniej pujdzie się do lekarza tym mniejszym kosztem można to wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Seks ze stulejka IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 26.08.02, 07:29 Mozna sie pozbyc stulejki ,, trenujac '' np. pod prysznicem lub w wanie .. eoda pomaga , lub oliwka oraz krem to dziala na 100 % ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Seks ze stulejka IP: *.ipt.aol.com 26.08.02, 10:04 A jak to robisz, chce zobaczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś