Dodaj do ulubionych

Przed seksem analnym

IP: 1.5.* / 192.168.0.* 15.02.03, 18:33
Chcemy z moim chłopakiem spróbować seksu analnego. Przeczytalam (nieważne
gdzie :) że dobrze przedtakim stosunkiem zrobić lewatywę. Co o tym myslicie?
Kotś ma jakies doświadczenia? Dzięki z góry za SENSOWNE odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania80 Re: Moja odpowiedź. IP: 1.5.* / 192.168.0.* 15.02.03, 20:31
      oliwko napisz do mnie anja_19@interia.pl. czekam
    • Gość: Allegra Re: Przed seksem analnym IP: 195.245.213.* 16.02.03, 20:55
      A przede wszystkim sex analny tylko w prezerwatywie! no, chyba, że nie
      planujecie "w trakcie" przesiadki w drugą dziurkę.
      Bakterie żyjące w końcówce układu pokarmowego mogą narobić nieprzyjemnych
      kłopotów w innym otworze. Jesli chcesz się dowiedzieć jakich, to przejrzyj
      forum "Zdrowie kobiety". Tam są relacje dziewczyn, które miesiącami i latami
      walczą ze skutkami lekkomyslności.
      • hfu Re: Przed seksem analnym 26.11.03, 14:14
        Nic nie słyszałem o zadnej lewatywie "przed" - przeciez takie przygotowania
        musza być na maksa krępujace i zniechęcające. Z anatomicznego punktu widzenia w
        tamtym miejscu nie powinno być fizjologicznie nic czego nalezałoby się pozbyć a
        dla pewności mozna sprawdzić czy wszystko w porzadku technikami "ręcznymi"
        zanim zdecydujecie się na pełny stosunek. Z własnego doświadczenia radzę
        tylkonie załować partnerce rozluźniajacych ja i podniecajacych pieszczot zeby
        ja opo pierwsze nie czuła bolesnego dyskomfortu i przede wszystkim żeby jej
        czegoś nie uszkodzić. A jak sie obydwoje odpowiednio "nakręcicie" reszta
        pójdzie jak po maśle i to z jakim efektem!!!:). Polecam kochac się analnie w
        pozycji misjonarskiej - facet ma na widoku całe piękno kobiecego ciała a
        jednocześnie moze jej zaoferować pełna gamę pieszczot przede wszystkim tych
        opartych na stymulowaniu jej punktu "g".
    • Gość: Marko Re: Przed seksem analnym IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 22:44
      Świetmy pomysł, chętnie też bym cię wyjebał dupsko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka