Gość: radz!u IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 24.10.01, 10:50 TAk sobie napisałem może ktoś też pływa i coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woland? Re: Żagle 24.10.01, 10:51 nooooo! i ten dźwięk fałów obijających się o maszt. JA CHCĘ NA MAZURY !!!!! Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Żagle IP: *.*.*.* 24.10.01, 11:00 jeżeli zaloga jest niepelna i znajdzie sie wolne miejsce dla zeglarza jachtowegoto ... to melduje sie na pokladzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radz!u Re: Żagle 24.10.01, 11:09 Załoga obecnie czeka na bardziej sprzyjające warunki atmosferyczne. Jednym słowem koniec sezonu :( To naprawde przykre, chyba się ze mną zgodzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Żagle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 11:12 Pozostają już tylko zdjęcia i wspomnienia rejsów tego lata.. niestety.. Ale z drugiej strony do maja już tylko 6 miesięcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Żagle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 11:08 Ja też chcę..mogą byc nawet Mazury, choć preferuję morze... Odpowiedz Link Zgłoś
radz!u Re: Żagle 24.10.01, 11:12 Morze też fajna sprawa, to bujanie i choroba morske, no nic tylko płynąć. Ale za oknem śnieg i zawierucha, zostały tylko szanty przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Żagle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 11:17 Tylko jakoś tak czasu mi ostatnio brak na to piwo przy szantach albo szanty przy piwie... mala78@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Żagle IP: *.*.*.* 24.10.01, 11:15 jeżeli zaloga jest niepelna i znajdzie sie wolne miejsce dla zeglarza jachtowegoto ... to melduje sie na pokladzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Żagle 24.10.01, 10:56 Cześć Radziu! Ja pływam, ale wpław i nie jesienią. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Żagle 24.10.01, 11:48 A dla milosnikow KACZKA, albo ges jakby komu malo bylo. A caly ten drob moze byc pod zaglami, a w zagle dac moga nadeci . I jak chca niech dma Pozdrawiam ze slonecznego miasta krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomciob Re: Żagle IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 10:03 Witam. Jest mi bardzo źle, bo w tym roku nie byłem na żaglach. Pozdrowienia dla żeglarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziu Re: Żagle IP: 217.97.78.* 29.10.01, 19:53 Ale jeszcze tylko trzeba poczekać do kwietnia i znowu można plywać. Ide na piwo i szanty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radz!u Re: Żagle 30.10.01, 12:25 Właśnie odwiedziłem sklep ze sprzętem żeglarskim i mnie zatkało nie myślałem, że remont oriona może pochłonąć tyle gotówki. Ale coś trzeba robić w zimie, za to w czasie wakacji będę pływał całe dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś