Dodaj do ulubionych

NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX!

IP: 212.106.5.* 18.10.01, 13:39
Pochwalcie sie, jezeli macie czym. Podzielcie sie swoimi wrazeniami, opiszcie
okolicznosci. Moze ktos tez by sprobowal, ale brak mu pomyslu.
Dla mnie bylo to szczere, odkryte pole na peryferiach niewielkiego miasta,
gdzie spacerowala masa ludzi. Wydaje sie, ze nikt nie zauwazyl (lub nie chcial
zauwazyc). Oczywiscie staralismy sie byc dyskretni.
Nie jest to jakies specjalnie oryginalne miejsce, ale moze Wy zrobiliscie cos
naprawde odjechanego.

share your memories
Again
Obserwuj wątek
    • d.z Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 18.10.01, 14:15
      No generalnie to ja nie lubię ujawniać swoich intymności ale tutaj mając pewną
      anonimowość to powiem.
      Dość już dawno to było:
      Samojezdna kosiarka do trawy (taka z siedzeniem) firmy TORO.
      Nikt nie widział, bo było to wieczorem, w garażu, a poza tym nie w Polsce więc
      nam specjalnie na zdaniu innych nie zależało.
      • Gość: Again Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 212.106.5.* 18.10.01, 14:28
        > Samojezdna kosiarka do trawy (taka z siedzeniem) firmy TORO.

Kilku rzeczy sie podziewalem, ale, przyznaje, jestem na kolanach.

• Gość: wiekowy Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 14:24
          Gość portalu: Again napisał(a):

> > Samojezdna kosiarka do trawy (taka z siedzeniem) firmy TORO.
          >
          > Kilku rzeczy sie podziewalem, ale, przyznaje, jestem na kolanach.

Na dzień dobry znokautowałeś wszystkich. Jestem pod wrażeniem.
          Kosiarka......... (u mnie był Trabant)
      • Gość: mała Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.chello.pl 18.10.01, 14:29
        tylne siedzenie autobusu (z tyłu nikt nie siedział oprócz nas) to był sex
        oralny ,przyznam ,że sama się dziwię teraz ,bo w tej chwili bałabym się że
        ktoś zobaczy ,ale wtedy chyba nawet nie myślałam o tym- to było na początku
        naszego związku .
        Park wieczorową porą (też oral)
        klatka schodowa ____//______
        Nad rzeką na wsi w wodzie ____//______
        Na polance przed lasem za zasłoną zborza (tu pełny stosunek ,tylko jedna
        niedogodność -mrówki:-)
        Natomiast w windzie ja się nie kochałam ,ale podglądałam jedną parę w
        takowej sytuacji
        pozdrowionka Mała
        • Gość: mała Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.chello.pl 18.10.01, 14:34
          Again-Rob założyłeś obydwa wątki jak mi sie zdaje ,lepiej jakbyś się podpisywał
          tym samym nickiem cały czas ,to bym miała orientację komu odpowiadam ,chociaż
          może to nie ważne...:-)
          • Gość: A-R Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 212.106.5.* 18.10.01, 15:46
            A moze Ci sie nie zdaje... Bystra jestes.
            A-R
        • Gość: J. Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 14:29
          Gość portalu: mała napisał(a):

> tylne siedzenie autobusu (z tyłu nikt nie siedział oprócz nas) to był sex
          > oralny ,przyznam ,że sama się dziwię teraz ,bo w tej chwili bałabym się że
          > ktoś zobaczy ,ale wtedy chyba nawet nie myślałam o tym- to było na początku
          > naszego związku .
          > Park wieczorową porą (też oral)
          > klatka schodowa ____//______
          > Nad rzeką na wsi w wodzie ____//______
          > Na polance przed lasem za zasłoną zborza (tu pełny stosunek ,tylko jedna
          > niedogodność -mrówki:-)
          > Natomiast w windzie ja się nie kochałam ,ale podglądałam jedną parę w
          > takowej sytuacji
          > pozdrowionka Mała

Mała ,winda to prawie jak kabina wyborcza ,to wspaniałe miejsce ,istna
          profanacja ,ale co tam....dzien przed wyborami paralmentarnymi ,ale pełnego sexu
          nie było..:)pozd
          • Gość: Uthaard Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.devs.futuro.pl 26.11.01, 20:10
            Kurcze... większość jest fajna, ale bez rewelacji, natomiast kabiny wyborczej
            naprawdę zazdroszczę. Szkoda że okazja jest średnio raz na dwa lata:)))
          • Gość: koko Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:02
            A może kochaliście się pod mostem w czasie ulewy ?
        • Gość: kerk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 193.0.73.* 29.11.01, 15:42
          No to teraz ja.
          Czy na lawce w parku w dzien?
          Czy zima pod mostem w centrum miasta?
          Ubikacja w pubie nie robi chyba na nikim juz wrazenia - a szczegolnie na mnie -
          juz nie pamietam ile razy...
      • Gość: dereck Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.amg.net.pl 18.10.01, 14:42
        Dawno, dawno temu...
        Zupelnie nieodpowiedzialny i czas i miejsce....
        Szczególnie żeglarze bedą wiedziec o czym mówie...Mazury - Jezioro Dobskie,
        godzina ok. 1.00, całkowita ciemnosc, jedynie nieliczne swiatła ognisk na
        horyzoncie...czern wody i nieba...kto zeglowal, wie o czym pisze....Łódka
        typu "Ostróda", załoga ja i Ona w "komplecie". Puscilismy wszystkie "sznurki",
        rumpel, zeby nie przeszkadzał podnieslismy i zachaczylsmy o achtersztag..no i
        potraktowalismy tylny dek jako łoze...oczywiscie w tym czasie łodka straciła
        kurs (a wiała "dobra dwójka") i zaczęła plywać w kółko..lopot żagli i
        przelatujacy z burty na burte bom dodawał apetytu :))))
        • Gość: artur Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 62.148.83.* 18.10.01, 15:39
          Na plaży w ciągu dnia, ale dość pustej, raczej nikt nie widział, oral w
          samochodzie na parkingu w nocy, pełen stosunek na polance w lesie, oral w
          autobusie PKS na środkowych siedzeniach, na klatce schodowej w bloku itd
          szczerze mówiąc można by jeszcze trochę wymienić, ale chyba nie na chwaleniu
          się polega sprawa, a na przyjemności z dreszczyku przyjemności. NIestety było
          to z moja ex , moja żona nie jest aż taka spontaniczna ale pracuję nad nią.
          • Gość: neda Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: 2.1.* / *.pnu.com 26.07.02, 15:14
            Pomyśl,jakby poczula się Twoja żona, gdyby przeczytala tę notkę.
          • Gość: wz1956 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 14:31
            Gość portalu: artur napisał(a):

> Na plaży w ciągu dnia, ale dość pustej, raczej nikt nie widział, oral w
            > samochodzie na parkingu w nocy, pełen stosunek na polance w lesie, oral w
            > autobusie PKS na środkowych siedzeniach, na klatce schodowej w bloku itd
            > szczerze mówiąc można by jeszcze trochę wymienić, ale chyba nie na chwaleniu
            > się polega sprawa, a na przyjemności z dreszczyku przyjemności. NIestety było
            > to z moja ex , moja żona nie jest aż taka spontaniczna ale pracuję nad nią.

Jak była taka dobra to dlaczego ex??????? Nie rozumiem!
        • Gość: Mika Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 158.66.22.* 23.10.01, 11:55
          Hm...kuszetki w pociągu...spały tam jeszcze cztery osoby:)
      • Gość: smyk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! do d.z. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 09:01
        Czy silnik w kosiarce był uruchomiony ?
        • d.z Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! do d.z. 24.10.01, 11:56
          Gość portalu: smyk napisał(a):

> Czy silnik w kosiarce był uruchomiony ?

Nie no coś Ty. To by mogło być niebezpieczne.
          PS.
          Pozdrawiam Kraków. Z racji posiadania rodziny na Klinach
          Borkowskich, często wpadam tu z Warszawy.
      • Gość: Zuza Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.as2.man.portone.com 13.11.01, 19:15
        Czy to bylo w Stanach? Nie mam moze kosiarki, ale blower do lisci wlasnie firmy
        TORO. Gwoli wyjanienia, nie nadaje sie do sexu...
      • Gość: Odyn Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.kul.lublin.pl 20.12.01, 10:44
        W akademiku:
        1.Na trzeszczącym łóżku, w pokoju spało jeszcze 4,5 osób.
        2. W cichaczu, ciągle ktoś się dobijał.
        • Gość: aneta Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.08.02, 19:33
          Gość portalu: Odyn napisał(a):

> W akademiku:
          > 1.Na trzeszczącym łóżku, w pokoju spało jeszcze 4,5 osób.
          > 2. W cichaczu, ciągle ktoś się dobijał.

no i do tego:
          3. na korytarzu... i przyszła portierka. popatrzyła i poszła.
      • mark113 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 02.04.02, 15:51
        Pod murami Wawelu,pełna jazda.........
      • mark113 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 02.04.02, 15:52
        Na Politechnice Warszawskiej,na sali wykładowej,na stole profesorskim
    • Gość: kaha Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 194.175.243.* 18.10.01, 15:51
      Moja lista wspomnień (wyliczam tylko "pełne stosunki"
      - pociąg relacji Kraków - Poznań. Chwilowo sami w przedziale. Zasuneliśmy
      firanki.
      - pod schodami w holu pewnego muzeum w pewnym dużym mieście.
      - winda pewnego mrówkowca.
      - budka telefoniczna na bardzo ruchliwej ulicy pewnego bardzo dużego miasta (co
      prawda było już ciemno, ale to zawsze jakiś wyczyn)
      - środek nocy, środek monitorowanego kamerami parkingu przed pewnym centrum
      handlowym, na masce samochodu.
      - ostatniej soboty - przystanek autobusowy na środku pewnego osiedla. Zero
      osłony i przejeżdżające trąbiące auta!! Mega power!!! (godzina 1 w nocy)
      - pewne szczere pole pewnej wsi
      - autobus MPK tylne siedzenie - tu był oral
      - pub wypełniony ludźmi; my ciut z boczku - oral

Jak sobie tak popatrzę na tę listę to dopiero do mnie dociera, że chyba mam coś
      (a nawet wiele) z ekshibicjonistki. Ale jaja...
      Pozdrawiam!
      • Gość: Przemas Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.telia.com 18.10.01, 22:28
        Zrobilem to z przygodnie poznana dziewczyna w damskiej toalecie na dyskotece.
        Troche dziwnie patrzyly sie na mnie dziewczyny gdy opuszczalismy"kabine"
      • Gość: free Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.com.pl / *.gazeta.pl 15.07.02, 07:54
        Kaha jestes super sexi dziewczyna! Bardzo chciałbym przezyc coś takiego!
        • mcaron Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL 16.07.02, 13:45

• Gość: klezmer Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 14:56
            > i może jeszcze podczas koncertu rockowego za sceną na jednej (nieużywanej
            > akurat) kolumnie. pod koniec wlazł właściciel kolumny i sie rozdarł "K...A,
            nie
            >
            > na kolumnie" . jakby mu jej ubyło.

Dopisując się do tematu. Pod sceną podczas zabawy wiejskiej. Jak grali "wolne
            numery" to nadążałem ale jak zaczęli grać polkę to niestety nie dałem rady,
            chociaż bardzo sie starałem (niestety akurat perkusja była nad głowami).
            • Gość: pluszak Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.zachem.com.pl 29.07.02, 08:51
              wieś , lato, żniwa, klasycznie poustawiane snopki zboża, za 1 z takich snopków.
              Ale jazda była, tylko nieco kuło, ale to dodawało smaczku. Innym, razem był na
              sianku na odludnej łące, w trakcie zaczelo padać ale nie spieszac sie
              dokończyliśmy
    • Gość: Mar A czy ktoś się kochał na cmentarzu? (bez tekstu) IP: 213.25.197.* 19.10.01, 00:54
      ?
      • Gość: Zofia Re: A czy ktoś się kochał na cmentarzu? (bez tekstu) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 12:02
        Zdazyla mi sie taka profanacja. Byl to co prawda tylko oral, ale caly czas
        krecila sie kobieta, co kwiaty podlewa...
        • Gość: Padre Re: A czy ktoś się kochał na cmentarzu? (bez tekstu) IP: *.nowa-sarzyna.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:06
          I mnie sie zdarzyło, nawet dwa razy... Ale wole o tym zapomniec
    • Gość: Anna Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 09:24
      Na balkonie hotelu za granicą. Było oczywiście ciemno, światła ulicy,
      przejeżdzajace samochody i szum morza. Może niezbyt oryginalnie, ale do dzis to
      wspominamy. Czasami powtarzamy to na naszym balkonie, ale mieszkamy w domku i
      już nie ma takich emocji.
      Kiedyś też oczywiście tramwaj i klatka schodowa ale tylko oral.
    • Gość: smyk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 192.168.0.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 13:41
      Dawno temu w czołgu T-34 (Giżycko)szkoliłem moją panienkę obsługi armaty.
      • Gość: pestka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 195.117.10.* 19.10.01, 14:39
        Z tym czołgiem to mi się podobało!
        Ja nie przeżyłam nic tak ekscytującego jak szkolenie obsługi armaty(jeśli to
        oczyeiście prawda),ale kochałam się w parku nocą na ławeczce to też
        fajneszcególnie jak od czasu do czasu jest ryzyko że ktoś sobie będzie szedł no
        i szedł.
        • Gość: smyk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 192.168.0.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:56
          Byłem wtedy w wojsku, było troche ciasno i duszno my nago(pora roku lato w
          czołgu jak w piekarniku )pot z nas spływał strumieniami, włazy pozamykane,
          robiliźmy to ok. godziny i mile to wspominam było cudownie.
    • Gość: lucki Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.*.*.* 19.10.01, 13:55
      Niestety nie mam sie czym pochwalic. Wszystko juz wymieniliscie, a wiec: plaza,
      pociag, klatka schodowa. I nic wiecej. Musze nadrobic :-)))------
      • Gość: smyk Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! do Lucki IP: 192.168.0.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:11
        Nadrobisz! sostał maszt radiowy nadający I program PR
    • Gość: KAJA Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 16:06
      Fiat 126p zaparkowany na środku dużego osiedla, ale to raczej kwalifikuje się
      do kategorii najbardziej niewygodnych miejsc; zwłaszcza z dużym facetem:))
    • Gość: Maur Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.chello.pl 19.10.01, 16:10
      Seks w nietypowych miejscach jest super :)))

Ciekawe, dlaczego wszyscy tak z tymi tramwajami i klatkami schodowymi :o

Osobiscie:

Toaleta w dobrej knajpie, siedzielismy tam chyba z godzine, a poniewaz byla
      jedyna, to zdarzalo sie, ze ktos sie dobijal :))

Baszta w Palacu Cesarskim w Poznaniu, co prawda bylo juz pusto, ale o malo nas
      jakis pracownik nie zamknal :)

Pola Mokotowskie w Warszawie

I jeszce pare bardziej konwencjonalnych miejc, jak las, czy "ogrodek
      przyknajpiany"

O, i jescze pomost przy jeziorze...

A, przypominam sobie, raz prawie tez klatka schodowa, ale przenieslismy sie do
      parku...

Ale mimo wszystko najlepsza chyba byla moja wlasna kuchnia, podczas gdy w
      pokoju obok siedzieli znajomii :)))

A jesli chodzi o niezralizowane pomysly, to:

1. Na koniu. Szalenie ciekawy jestem, jakby to bylo, taki lekko
      stepujacy... :)))

2. Tory kolejowe ;)-ten pomysl to akurat jest z forum, ale wydaje mi sie
      intrygujacy... (nie, "Crash" mi sie nie podobal :p)
    • Gość: NAtasha Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.pl 19.10.01, 22:45
      Tapicerka od drzwi wejściowych położona na balkonie. W mieszkaniu był remont...
    • Gość: Ka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 195.94.193.* 19.10.01, 23:29
      1. Oral w rzeźni Warszawa-Bieszczady.
      Przedział pełen śpiących ludzi, nagle otwierają się drzwi, "dzień dobry,
      bileciki" W pierwszej chwili mnie zmroziło, bo myślałem że bilety w plecaku
      na półce nade mną. Na szczęście okazało się, że w kieszeni koszuli.
      A ona, moja aktualna małżonka, cały czas trzymała go w ustach, schowana z głową
      pod kurtkę.
      2. Sklep meblowy. Normalne godziny otwarcia. A że była zima, tym większe ryzyko,
      że przy przyłapaniu nie zdążymy się ubrać.
      3. Sklep odzieżowy. Kupowałem spodnie. I zdarzyło się to w przebieralni.
    • Gość: leszek Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 00:33
      Plaza w nocy, w sumie pospolite miejsce, ale gdy mielismy sie juz ku koncowi
      nasze twarze oswiecil latarka policjant (to byl pelny rozbierany nr na
      piasku). Pokazalismy mu obraczki, pokiwal palcem i sobie poszedl. Dziela
      dokonczylismy, gdy odszedl na bezpieczna odleglosc. To bylo na gran canaria w
      naszej podrozy poslubnej (juz wtedy 7 lat mieszkalismy razem)
      • Gość: Perla Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.sympatico.ca 20.10.01, 03:05
        Na autostradzie przy 118 na godz. (oralny), na masce starej syrenki na
        parkingu, no i to najzabawniejsze na fotelu dentystycznym
    • Gość: helenka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 62.233.138.* 20.10.01, 06:19
      1. Na drzewie. Konkretnie na gruszy, której pień ok. 1 metra nad ziemią bardzo
      się wygodniście rozczapierzał na trzy konary. Dodam, że wleźliśmy po gruszki.
      2. W mieszkaniu 75-letniej cioci-dewotki, z rzeczoną ciocią w sąsiednim
      pomieszczeniu (to jest większy power niż samochody, autobusy i klatki schodowe,
      przysięgam! :))
      3. W nowo kupionym mieszkaniu w stanie surowym, do którego weszliśmy po raz
      pierwszy, na środku betonowej podłogi.
      4. Na schodach w akademiku.
      5. Na nauczycielskim biurku w klasie szkolnej.
      • ja76 Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 24.10.01, 11:38
        Niesamowita jazda w przedziale pociagu pełnym ludzi, nocna relacja, wszyscy
        śpią, a ona w spódniczce :-))))) (marzę o powtórce)powodzenia
      • Gość: pluszak Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: *.zachem.com.pl 29.07.02, 08:57
        Ta grusza to megapower!!! "Staropolska grusza skrywa w swoich konarach
        plebejskiego uciekiniera..."
    • Gość: hawkmoon Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.10.01, 21:04
      1. Na przewróconym pniu drzewa wiszącym nad górskim potokiem, emocji dodawała
      konieczność utrzymania równowagi
      2. Po zgaszeniu światła w schonisku PTTK pełnym turystów w średnim wieku,
      troche skrzypiało, czuliśmy, że wszyscy słuchają i boją się oddychać. Nikt nie
      zareagował
      3. Autobus - oral, klasyka.
      4. Przedział pierwszej klasy czeskiego pociągu w Rumunii. Byliśmy jedynymi
      pasażerami w wagonie
      • Gość: ivette Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 23:19
        Bankiet. Pod stołami, przykrytymi obrusami do ziemi . na szczescie goscie byli
        juz niezle wstawieni

• Gość: kochanka Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.chello.pl 21.10.01, 16:04
          1. godzina nocna, brama w budynku przy ulicy Wiejskiej(tuz obok sejmu) w
          Warzsawie, oral dla mnie + sex na stojaco + manual dla niego, bo ze stresu mial
          klopoty z dojsciem
          2. godz. nocna, lawka w parku, przy ulicy w centrum miasta, sex na siedzaco
          3. godz. wieczorna, sala Platinium w Silver Screenie, oral dla niego + sex na
          kanapie
          4. podobna godzina, inny dzien, toaleta w miejscu j.w., sex przy blacie umywalki
          5. srodek dnia, toaleta w dobrym hotelu, sex na blacie
          6. godz. nocna, kasyno, przy stole do ruletki, manual przez spodnie dla niego
          (po fakcie doszlismy do wniosku, ze w tym miejscu ludzie i tak patrza na stol i
          kulke, wiec moze nastepnym razem - pelen sex;-)
          7. noc, winda w hotelu, pocalunek na tyle namietny, ze koles spuscil sie w
          spodnie, ale nie wiem, czy to sie liczy, bo bylo przypadkiem

Duzo sie nazbieralo, ale romans byl z obu stron pozamalzenski i robilismy to
          nie dla dodatkowego paweru, ale doprowadzeni do bialej goraczki, z braku laku.
          Zauwazylam, ze kiedy ma sie latwo dostepne lozko, rzadziej czlowiek kocha sie
          spontanicznie pod golym niebem. Tacy sie robimy wygodni.
          • Gość: isa Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 157.25.164.* 06.02.02, 13:11
            zaintrygował mnie ten bardzo namiętny pocałunek....
    • Gość: Natalia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 213.25.85.* 22.10.01, 09:17
      Z kolegą z pracy na biurku szefa. Szef wrócił w momencie gdy mój patner zapinał
      spodnie.
      • Gość: orzeszek Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.gazeta.pl 22.10.01, 12:20
        Z moim facetem:
        -w szescioosobowym namiocie (spalo tam 8 osob) i nikt (!) sie w trakcie nie
        obudzil, gory, taborowisko taternicze, a wokol rampy, na ktorej stal namiot w
        nocy chodzil mis
        -w wieloosobowej sali na jednaj pryczy (kazdy ruch musial byc niesamowicie
        plynny, bo inaczej prycza potwornie skrzypiala)
        -oral na amfiteatralnej sali, na wykladzie z mechaniki kwantowej. Moj mezczyzna
        w pewnym momencie musial odpowiedziec na pytanie wykladowcy:)))
        -z moja dziewczyna na dyskotece nad morzem. W pewnym momencie prosto z parkietu
        pociagnela mnie do nieoswietlonej sali obok... Kiedy wrocilysmy do siebie
        okazalo sie, ze robilysmy to 3 metry od siedzacej tylem szatniarki
    • Gość: gia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 212.160.78.* 22.10.01, 14:10
      wbrew pozorom we wlasnym mieszkaniu. tyle ze w kuchennym oknie. bylo lato wiec
      okno bylo otwarte. dodam ze mieszkam na na 2 pietrze kamienicy - okno na
      podworko pelne sqsiadow. seks byl pelny i trwal jakies 1/2 godziny. caly czas
      trzymalam sie kraty okiennej (to wyglqda jak taki plyciutki balkonik) i
      siedzialam plecami do podworza. byla godzina ~18 czyli jak na koniuszek
      przystalo maja calkowicie jasno.

to z nowszych, a z liceum, podczas ferii na obozie szkoleniowym tai chi - na
      sali pelnej spiqcych ludzi. doslownie 15 cm luzu z kazdej strony. i to z prawie
      nieznajomym milym aikido'wcem, ktory w bardzo przyjemny sposob po raz pierwszy
      w moim zyciu zrobil to jezykiem.

pozdrawiam
      gia
    • Gość: Max Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 158.66.108.* 22.10.01, 14:27
      We własnym łóżku, z własną żoną, we właściwy sposób!

Halo,Max
      • Gość: pestka Re: do maxa IP: 195.117.10.* 24.10.01, 13:54
        tylko ty maxiu możesz być takim tradycjonalistom.
        ale jest w tym pewien urok,byle nie zaczęsto tak bo popadniecie w rutynę.
        pozdrawiam
        pestka
      • Gość: l Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 192.168.2.* 30.10.01, 17:42
        to przyklad, jak by moglo byc, gdyby moglo byc...
        • Gość: dfu Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.34.16.* 01.11.01, 21:52
          na lotnisku Okecie w ubikacji dla inwalidow
        • Gość: obcy Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 150.200.145.* 14.11.01, 05:51
          1.)Na polu do mini-golfa... Mieli tam taki maly zamek do ktorego wchodzily
          dzieci zeby sie pobawic. Noi my tez weszlismy (bylismy sami...)
          2.)Na podlodze w akademiku przy 4 spiacych(?) osobach
          3.)W hotelowym basenie
          4.)Solarium
          5.)Pod schodami na uczelni
          6.)W traktorze (na siedzeniu)
          7.)W polu kukurydzy
          8.)W samochodzie podczas jazdy oral (skonczony!!!)
        • Gość: obcy Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 150.200.145.* 14.11.01, 05:53
          1.)Na polu do mini-golfa... Mieli tam taki maly zamek do ktorego wchodzily
          dzieci zeby sie pobawic. Noi my tez weszlismy (bylismy sami...)
          2.)Na podlodze w akademiku przy 4 spiacych(?) osobach
          3.)W hotelowym basenie
          4.)Solarium
          5.)Pod schodami na uczelni
          6.)W traktorze (na siedzeniu)
          7.)W polu kukurydzy
          8.)W samochodzie podczas jazdy oral (skonczony!!!)
      • charlize Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 01.11.01, 11:04
        Max, a mowiles, że jeszcze tego nie robiłeś, i że Twoja żona nie jest jeszcze
        Twoją żoną, że bedzie nią na wieosne przyszłego roku. Chyba że to nie ten Max?!
      • Gość: J. Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 21:00
        Gość portalu: Max napisał(a):

> We własnym łóżku, z własną żoną, we właściwy sposób!
        >
        > Halo,Max

Oj Maxiu ,cos chyba zmyslasz ,to co z tym slubem za rok,patrz inny wątek?z czyjas
        zona?:)pozd.
      • tassman Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 16.11.01, 08:17

>
        > Halo,Max

Max,
        Masz zonę czy narzeczoną? wydawało mi sie ze niedawno pisałes o swoich rozterkach
        zwiazanych z ożenkiem...jak to jest?
        PZDR
        capa

• Gość: szwagier Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.devs.futuro.pl 30.12.01, 19:37

>
        > Halo,Max
        mi też się podaało z twoją własną żoną

• Gość: neda Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIAL IP: 2.1.* / *.pnu.com 26.07.02, 15:39
        Twoja żona jest szczesciarą
    • Gość: mikmik Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.telenergo.pl 23.10.01, 12:41
      W ambonie myśliwskiej na terenie Słowińskiego Parku Narodowego przy odgłosach
      dzików ( nawiasem mówiąc w lecie to świetne miejsca noclegowe :)
      W saunie nagrzanej do 90, prawie niewyróbka ale jak się zaczęło to należało
      skończyc, najgorsze są stosunki przerywane :) swoją drogą doskonały sposób na
      utratę mnóstwa kalorii.
      W którymś z kompleksów basenowych w Berlinie pod grzybkiem skrywającym jakuzi.
      Na dolnej półce w kuszetce PKP, nie było nikogo więcej w przedziale :)
    • Gość: KAT Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 212.160.183.* 23.10.01, 16:37
      na samolocie AN 24 na pokazach lotniczych...
    • Gość: turysta Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.tnt2.toms-river.nj.da.uu.net 23.10.01, 19:07
      W samolocie 11,000.m nad Atlantykiem, w kinie, na autostradzie, na plazy, w
      basenie.
      • Gość: dina Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 195.116.167.* 24.10.01, 22:32
        1.pod prysznicem- nie było by w tym nic, gdyby prysznic nie był publiczny i bez
        zasłonek
        2.- tradycyjnie na plaży-niestety kamienistej- siniaki do oglądania na licznych
        zdjęciach
        3.na polnce w zaroślach podczas polowania z kamera na dziki
        4. na polance na grzybach
        5.oral w autobusie nocnym rzym-salerno
        6. boisko szkoły podstawowej- szybki numerek w oczekiwaniu na autobus
        takie tam...w porównaniu do kosiarki spalinowej....
    • Gość: marusia Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:12
      A co powiecie na stadion sportowy, w południe, na środku murawy?
      • o.s.a Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 25.10.01, 14:27
        Gość portalu: marusia napisał(a):

> A co powiecie na stadion sportowy, w południe, na środku murawy?

W trakcie meczu? :-) Nieźle.
    • Gość: maja Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! IP: 10.0.0.* / *.mac.edu.pl 25.10.01, 15:28
      Środek lata, środek dnia, środek jeziora Bełdany, na rowerku wodnym.
    • prezesohucki Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 25.10.01, 21:58
      W styczniu ubieglego roku dla odmiany robilem to w lozku.
    • Gość: Maur Pytanie i pomysl IP: *.chello.pl 26.10.01, 16:03
      A co z Panem Doktorem?:))))

A moze zrobimy glosowanie na najbardziej odjechane miejsce?
      • tassman Re: Pytanie i pomysl 16.11.01, 08:27
        Gość portalu: Maur napisał(a):

> A co z Panem Doktorem?:))))
        >
        > A moze zrobimy glosowanie na najbardziej odjechane miejsce?

Hi,

Pan doktor tylko czyta ksiazki i doradza;-)....Panie doktorze a moze gdzies w
        bibliotece?
        Tassman

• sibi Re: NAJBARDZIEJ ODJECHANE MIEJSCE, GDZIE UPRAWIALISCIE SEX! 28.10.01, 01:13
      Niby nic oryginalnego - latem namiot... ale:
      To bylo na srodeczku pola namiotowego, zerwal sie straszny wiatr, burza byla
      blisko, namioty jeden obok drugiego a przy kazdym rzucalo sie mnustow ludzikow
      (praktycznie sami znajomi) by je uratowac jakos od porwania, a mysmy wpadli
      jakby w trans - tak namietnie, spontanicznie i ostro nigdy sie jeszcze nie
      kochalismy. Wokolo szalaly zywioly, pioruny walily jeden za drugim (pewnie
      robiac "zdjecia" na scianie przeswietlajac namiot), wicher szarpal wszystkimi
      sznurkami, strugi deszczu, co chwile ktos sie potykal i wpadal na nas... Pewnie
      ktos slyszal conieco... po wszystkim okazalo sie ze nasz namiot, jako dobrze
      dociarzony od wewnatrz, nie poniosl wiekszych strat, ale przenieslismy sie do
      namiotu obok, do znajomych.. jak sie puzniej okazalo oni tez w tym czasie
      niezle rozrabiali ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka