Dodaj do ulubionych

trójkąty,2+1 lub 1+2

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 16:05
czasem fantazjuje jak to jest kiedy masz dla siebie 2 kobiety równocześnie,póki
co wystarcza mi zupełnie sex z jedna panią i to mnie zadawala,uważam jednak ,ze
ciekawszy mógłby byc układ dwóch panów plus jedna pani,jesli juz to ktos
przerabiał to chetnie przeczytam jego wrażenia czy uwagi na temat takiego sexu
Ciekaw jestem zwłaszcza jakie uwagi i propozycje w tym temacie mają same panie
czy też rozmyslają o czyms takim ,z jedną panią lub panem dodatkowo!
Obserwuj wątek
    • Gość: ant Re: trójkąty,2+1 lub 1+2 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 20:30
      kochałem się kiedyś z dwiema kobietami, moją dziewczyną i jej koleżanką
      wszyscy byliśmy mocno wstawieni i pewnie dlatego do tego doszło
      była to jazda jedyna w swoim rodzaju,
      stosunek z koleżanką był niesamowity i to poznawanie jej ciała razem z moją
      dziewczyną, miałem wrażenie, że jest mi właśnie dlatego jeszcze bardziej
      bliska,
      później dziewczyny mocno zainteresowały się sobą nawzajem i robiły to tak
      zmysłowo i z taką wprą, że właściwie byłem już tylko intruzem.
      Po tym zdarzeniu byłem jeszcze z moją dziewczyną jakieś 3 miesiące, kolchaliśmy
      się jeszcze pewnie z kilkanaście razy, ale tamta przygoda spowodowała
      ostatecznie rozstanie po 2 latach bycia ze sobą i myśleniu o wspólnej
      przyszłóści.
      • Gość: KR$ Re: trójkąty,2+1 lub 1+2 IP: 162.70.83.* 18.01.02, 17:56
        No wlasnie to jest to niebezpieczenstwo zwiazane z trojkatami - nigdy tego sie
        nie robi ze swoja zona, dziewczyna. Zawsze na boczku po cichutku - tak zdrowiej
        i bezpieczniej.
        • Gość: arek Re: trójkąty,2+1 lub 1+2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 23:56
          Ja i mój kolega kochaliśmy wspólnie moją żonę. Ona się na początku wzbraniała,
          bo nie wiedziała jak ja na to zareaguję, ale kiedyś wspominała, że on się jej
          podoba, więc... Kiedy już się zdecydowała, była bardzo swobodna. My byliśmy
          dużo bardziej spięci. Ania powoli obu nas zaczęła pieścić oralnie. Oboje
          chcieliśmy, żeby Tomek pierwszy ją wziął. Patrzenie jak Anię rżnie inny facet
          było dla mnie niesamowicie podniecające. Ona bardzo czule go kochała. Kiedy
          wziął ją od tyłu, Ania zaczęła mnie lizać. Kiedy się spuścił poprosiłem, żeby
          Ania się nie ruszała i też wszedłem w nią od tyłu. To było moje marzenie -
          doprowadzić, żeby dwóch facetów spuściło jej się jeden za drugim. Ona w tym
          czasie lizała Tomka, który spuścił jej się do buzi. Kompletnie nie miałem
          świadomości, że Ania jest taką dziwką. Uwielbiam ją. Najbardziej mi się podoba,
          że była taka śmiała. Wcześniej twierdziła, że jeśli to z nim zrobi, to nie przy
          mnie. No, ale udało się. To było naprawdę super. Od tego czasu nasz seks jest
          jeszcze lepszy.
          • Gość: Dari A potem sen się skończył??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 00:13
            arek napisał:
            > Ja i mój kolega kochaliśmy wspólnie moją żonę. Ona się na początku wzbraniała,
            [..]
            > To było naprawdę super. Od tego czasu nasz seks jest jeszcze lepszy.

Jasne. Nadajesz się na bajkopisarza ;(

Dari

Wiedźman

• Gość: KR$ Re: A potem sen się skończył??? IP: 162.70.83.* 20.01.02, 15:22
              Dari,

Co jest z Wiedzmanem?!!? Dlaczego takie wolne updaty?
              • Gość: Dari Re: A potem sen się skończył??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:38
                Gość portalu: KR$ napisał(a):
                > Co jest z Wiedzmanem?!!? Dlaczego takie wolne updaty?

Roboty przy tym moc, a jeszcze ludzie mi się pochorowali :(

pozdrawiam
                Dari

• lord_vader Re: trójkąty,2+1 lub 1+2 28.01.02, 17:45
            ciekawe jak by zaszla w ciaze . . . z kim ???? Ale problem mogl sie pojaiwc :-
            )))) Ale numer niezly!!!
    • Gość: aniolek Re: trójkąty,2+1 lub 1+2 IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 25.01.02, 14:34
      Bylam kiedys z moim mezem obecnym i dziewczyna poznana na imprezie..
      Rewelacyjnie bylo, nie powiem :) i wcale nie zepsulo to naszego zwiazku.
      Odczulam nawet jeszcze wiekszy szacunek i wiecej czulosci od Niego po
      wszystkim. Mysle, ze trojkaty wymagaja naprawde olbrzymiego zaufania partnerow
      i ustalenia regul jeszcze przed cala "impreza", chocby w czasie zwyklych rozmow
      o seksie. A co do ukladow z 2 mezczyznami to tez nie mam nic przeciwko.
      Oczywiscie tu w gre wchodzi raczej jakis bliski znajomy i reguly podobnie jak z
      kobieta, wczesniej musza (sa:)) ustalone - tak na wszelki wypadek.... No i
      uwazam, ze w razie chocby przeblysku zwatpienia w slusznosc takiego ukladu -
      trzeba zrezygnowac i przelozyc to na inny czas...

pozdrawiam wszystkich milosnikow przyjemnosci trojkatnej :)
      • nell26 .ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 25.01.02, 14:40
        juz dzwonie!!!!!!
        • Gość: aniolek Re: .ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 25.01.02, 14:42
          hihi :) dzwon - przywoza za darmo
          • nell26 Re: .ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 25.01.02, 14:43
            glodna jestem:))) Rozbawil mnie twoj IP:)
            • nell26 I wzbudzil apetyt na pizze! 25.01.02, 14:44
    • kobo Re: trójkąty,2+1 lub 1+2 29.01.02, 19:56
      trójkąty są ok pod warunkiem, że są to 3 kobiety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka