marghot 06.06.05, 11:21 czy znacie sklepy internetowe/firmy, w których można kupić ładny jednoczęściowy lub od biedy dwuczęsciowy strój kąpielowy rozm. 36-38 miseczka E lub F? wszędzie miseczki do c góra d :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: Stroje kąpielowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.05, 11:33 prosze bardzo: www.avocado.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Stroje kąpielowe 06.06.05, 11:51 dzięki, zapomniałam właśnie napisać, że jedynie znany mi jest avocado - jednak jakość ich staniczków mnie zawiodla :( więc nie chcę płacić 300zł za wątpliwej jakości kostium kąpielowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Stroje kąpielowe IP: *.ghnet.pl 06.06.05, 12:10 sprobuj w calzedonii stanik rozmiar 5 i do tego mniejsze majtki,sa rozne modele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefinek Re: Stroje kąpielowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:45 www.sublimebikinis.com/store/customer/home.php?cat=296 www.the-bikini.com/ Myślę,że tutaj znajdziesz coś dla siebie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefinek Re: Stroje kąpielowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:49 Boże,zapomniałem o prawdziwym hicie!!! Toż to chyba będzie przebój lata. www.the-bikini.com/galleries-peekaboo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: Stroje kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:21 jozefinek, nawet nie wiem jak moglabym okreslić twoją ubogą wyobrażnie. wyobraż sobie, ze na plazy moga być dzieci. ach, szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś