sarah_black38 08.03.08, 19:58 bedziecie oglądały? Bo ja nie widziałam tego filmu. Czytałam tylko książkę i jej drugą część ,, W pogoni za rozumem". Takie czytadło, momentami śmieszne i to bardzo.Mi się podobało.Nie wiem jak film? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molastka Re: Dziennik Bridget Jones 08.03.08, 20:11 I czytałam i oglądałam dwie części.Mnie się bardzo podobał,fajny,śmieszny,luźny filmik Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Dziennik Bridget Jones 08.03.08, 20:14 Mnie sie podobalo i jedno i drugie chociaz ciezko porownac.ksiazka oddaje WSZYSTKO,caly klimat,nastroje,uczucia,kolory,czytajac ma sie wrazenie,ze sie widzi ten zaplesnialy ser,ktory Bridget obkraja...albo sweter w romby...Na filmie wiele scen jest,powiedzmy ograniczona,no ale tak juz jest.No i ten sweter nie byl w romby tylko w renifery(o ile dobrze pamietam)...a to juz nie to samo ,-) Warto jednak obejrzec film,gdy czytalo sie ksiazke.Chociaz osobiscie polecam odwrotna kolejnosc. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Dziennik Bridget Jones 08.03.08, 20:30 czym książkę i widziałam film.Jedno i drugie bardzo mi się podobało. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Dziennik Bridget Jones 08.03.08, 21:29 i czytałam, i oglądałam obie części. Fajne, do pośmiania, dla rozluźnienia, na poprawę humoru. Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Dziennik Bridget Jones 08.03.08, 22:08 uwielbiam i jedno i drugie ) CZytałam i oglądałam już wiele razy i nie mam dosć Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Dziennik Bridget Jones 09.03.08, 15:20 No i przespałam prawie cały film. Byłam zmęczona ,w sobotę rano wstałam wcześnie, nasprzatałam się. I klops, zasnęłam po pierwszej reklamie. Obudziłam się o 1.30, ups.... Odpowiedz Link
gusia210 Re: Dziennik Bridget Jones 09.03.08, 18:21 no to musisz poczekać do następnego razu Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Dziennik Bridget Jones 09.03.08, 21:52 jak chcesz to ja mam na płycie obie części. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Dziennik Bridget Jones 09.03.08, 22:35 Pewnie, tylko jak rozwiązać problem logistyczny. Z Białegostoku do Łodzi jest parę kilometrów. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Dziennik Bridget Jones 12.03.08, 08:00 Dzięki Madziu, moze blizej wakacji, jak złapię oddech. A nie za dużo zachodu, koszty zreszta też. Odpowiedz Link
debest3 Re: Dziennik Bridget Jones 12.03.08, 14:52 ooo jesuuu niee..tylko nie to...kiedyś z pewną laską baraszkowałem nieco..ale była ta Bridget w tjuwju,no i zaczęła oglądać,ja usnąłem tak że nie można mnie było dobudzić,żeby było śmieszniej potem była powtórka parę dni później.....i znów usnąłemDD Odpowiedz Link