zona_mi 31.12.13, 11:15 ...tu po latach, przez sygnaturkę Sarah. Helu, Poddaszowcy Wszystkiego, co najlepsze, w Nowym Roku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: I wlazłam... 31.12.13, 11:16 Helou, ale jeśli bywa tu jakaś Hela, to i Helu... Odpowiedz Link
golden-fish Re: I wlazłam... 31.12.13, 17:29 Jam nie Hela,ale Hello I również wszystkiego najlepszego-idzie dobry Rok! Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
debest3 Re: I wlazłam... 31.12.13, 22:23 no skoro tu wlazłaś to ja też Zona życzem Ci hapi njuł jira i tego tam no...ee..no wszyskiego najlepszego albo jeszcze bardziej cudownego...z resztą...no Wszytkim Wam życzę czego tam sobie zamarzycie drogie dziatki Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: I wlazłam... 04.01.14, 19:34 O kurczę, od kilku dni nie zaglądałam, a tu nagle takie ożywienie! I kogo moje oczęta widzą . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Właźcie tu częściej, zapraszam! Odpowiedz Link
debest3 Re: I wlazłam... 05.01.14, 12:32 sarah_black38 napisała: > O kurczę, od kilku dni nie zaglądałam, a tu nagle takie ożywienie! I kogo moje > oczęta widzą . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. > > Właźcie tu częściej, zapraszam! no właśnie....stado antylop przeleciało Ci bez salon a Tobie nawet powieka nie drgnęła Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: I wlazłam... 05.01.14, 17:53 > no właśnie....stado antylop przeleciało Ci bez salon a Tobie nawet powieka nie > drgnęła He, he ... nadrabiam zaległości! Jak się masz? Bo u mnie OK, tylko roboty dużo i nic się nie chce Odpowiedz Link
debest3 Re: I wlazłam... 06.01.14, 13:21 a ja rzuciłem się w wir nauki....piszę sobie to i owo, naukowo Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: I wlazłam... 06.01.14, 17:10 debest3 napisał: > a ja rzuciłem się w wir nauki....piszę sobie to i owo, naukowo O to podobnież jak ja. Doktoratu co prawda nie robię, ale na starość poszłam na podyplomówkę, coby sobie drugi kierunek zrobić, bo roboty mało. Jeżdżę sobie co dwa, trzy tygodnie do stolicy na zajęcia. Zakuwać muszę w tym semestrze do pięciu egzaminów i łeb mnie od tego boli. Wolałabym poleniuchować. A tak dziś cały dzień z Konstytucją RP. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: I wlazłam... 06.01.14, 17:11 Roboty mało w sensie redukowania etatów, ofkors Odpowiedz Link
debest3 Re: I wlazłam... 07.01.14, 21:37 a ja jakąś tam robotę mam....ale na wymioty mi się zbiera jak widzę co się w tym kraju wyrabia i chętnie się zredukuję do jakiegoś obcego kraju Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: I wlazłam... 08.01.14, 19:03 Ech, zagranica jest dobra na wakacje. Za stara jestem na emigrantkę Odpowiedz Link
zona_mi Re: I wlazłam... 09.01.14, 00:23 To właśnie nie jest takie proste, zaglądać jeszcze bardziej wszędzie, niż zaglądam. Ale los tak chciał i się przywlokłam Na chwilę, bo zaraz znów zaczynam ostro pracować nad kolejną książką i nie wiem, czy da się rozciągnąć dobę... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: I wlazłam... 09.01.14, 16:55 zona_mi napisała: . > Ale los tak chciał i się przywlokłam Przynajmniej jakiś ruch się zaczął, bo pustką i nuda wiało. Pisz, pisz ... a ja potem z przyjemnością poczytam Odpowiedz Link
zona_mi Poczytać będziesz mogła... jutro ;) 28.01.14, 15:37 Premiera 29 stycznia: A gdybyś miała fantazję "pogadać na żywo" i masz konto na fb, to zapraszam jutro 10-19 do Szuflady: www.facebook.com/szuflada Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Poczytać będziesz mogła... jutro ;) 28.01.14, 19:24 Nie omieszkam, nie omieszkam. Jak tylko wyrwę się do miasta i księgarni . Pamiętam ,, Dziki szczaw" Odpowiedz Link
zona_mi Re: Poczytać będziesz mogła... jutro ;) 29.01.14, 21:35 "Dziki szczaw" był najmniej energetyzujący. Potem byłą jeszcze "Herbata z jaśminem" i teraz "Układ..." Ale szał Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Poczytać będziesz mogła... jutro ;) 30.01.14, 09:38 zona_mi napisała: > "Dziki szczaw" był najmniej energetyzujący Mi się bardzo książka podobała, bo przypomniała mi pewne klimaty z dzieciństwa na wsi Odpowiedz Link
dzoaann Re: I wlazłam... 20.06.15, 01:04 Hehe, ja wlazlam po starych watkach😀 szukalam cz Odpowiedz Link
dzoaann Re: I wlazłam... 20.06.15, 01:05 Ech, za szybko poszlo, a trzezwa jestem! Szukalam czegos na forum i w oko mi wpadlo Poddasze Odpowiedz Link
debest3 Re: I wlazłam... 21.06.15, 12:58 dzoaann napisała: > Ech, za szybko poszlo, a trzezwa jestem! > Szukalam czegos na forum i w oko mi wpadlo Poddasze no to spore mosz te oko Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama