Gość: kroc IP: *.tera.com.pl 01.06.03, 14:17 a kawa najlepsza w coffee republic na Brackiej ,polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b. Re: a kawa najlgorsza IP: *.markom.krakow.pl 01.06.03, 22:43 ja za to mogę napisać w jakich 3 miejscach zostawiłam kawę, bo po prostu nie byłam w stanie jej wypić: 1/ lavazza [??!!] w mozaice na gołębiej-kwaśna nie-do-przeżycia :[ 2/ kawa x w ogródku przy ratuszu - obrzydliwie kwaśna -brrr :( 3/ jakieś 3 lata temu kawa w ogródku przy domu polonii - zimna i z "okami" tłuszczu pływającymi po powierzchni - chyba nie domyli filiżanki po barszczyku/ bulioniku, hehe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: a kawa najlepsza IP: *.chello.pl 04.06.03, 00:23 Gość portalu: kroc napisał(a): > a kawa najlepsza w coffee republic na Brackiej ,polecam tej u mnie w knajpie też niczego nie brakuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublin Re: a kawa najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 08:43 Byłem,piłem....bardzo sympatyczne wnętrze....dobra kawusia,jeszcze lepsze shake...tylko jakieś chaos za barem panuje...nie musi być koniecznie tak technicznie jak w tribece,ale mały porządek pani barmance by sie przydał albo pomocnik.poukładało by sie te wszystkie kubeczki i ciasteczka....Ale kawusia pych...wszystko takie tribekowskie...(nawet kubki prawie takie sama)...ale... polecam..... no i bradzka ulicącudną jest..... Dubin my city Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: a kawa najlepsza IP: 212.244.190.* 26.06.03, 09:26 To musze na Bracka zagladnac bo pierwsze slysze o tej kawodajni:) Ja osobiscie pilam w Pozegnaniu z Afryka na Tomasza i powiem niczego sobie...kawe Kulczyckiego polecam (na miodziku)! Pozdrawiam ilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffik Re: a kawa najlepsza IP: *.gw.ip.pl 27.06.03, 12:09 ...może sie nie znam, ale dość przyzwoita kawa jest w Dymie, na Tomasza...z tym,że pojedyncze, mniejsze espresso, podwójne jest troche zbyt rzadkie... Pozdr. raff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: a kawa najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 18:31 w Ministerstwie na szpitalnej w ogródku Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: a kawa najlepsza 12.07.03, 19:42 Jak dla mnie najlepsza kawa jest w: 1/ DANDY na Św. Tomasza, ale filiżanki takie małe, że ledwo widać 2/ w PROWINCJI na Brackiej, kawa z bitą śmietaną w duuużym kubeczku! 3/ w CZEKOLADZIE w pasażu Hetmańskim (wejście od Brackiej)- Kawa mrożona z lodami jest obłędna ! Idę sobie zrobić kawę :) Kati Odpowiedz Link Zgłoś
m_q W cafe "Rękawka"... 12.07.03, 20:14 ... przy Brodzińskiego 4 w Podgórzu. Masa gatunków i autorskie mieszanki. Kawa palona na miejscu w kawiarni (warto zobaczyć). I do tego genialny domowy sernik (mniam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: a kawa najlepsza IP: *.wes.citynet.pl / 10.2.1.* 11.09.03, 17:42 Na Brackiej ale w Botanice -od zawsze.Po prostu nie upychają taniej i kwaśnej robusty do ekspresu.Piliście kawę na opak ? Najlepsza poranna kawa w mieście. W drodze do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canonn Re: a kawa najlepsza IP: *.net.autocom.pl 30.10.03, 14:33 Oczywiscie na Stolarskiej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś