astald 25.10.03, 20:20 opinie o tej imprezce i nowym wystroju Peweksu, please.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chlorofil Re: Peweks Reloaded 24-25 X IP: *.biezanow.net 26.10.03, 09:56 a na czym polega jego reload? Odpowiedz Link Zgłoś
astald Re: Peweks Reloaded 24-25 X 26.10.03, 12:06 Peweks w czasie wakacji był remontowany i Reloaded to pierwsza impreza z nowym wystrojem. Imprezka była zamknięta, miałem zaproszenie, ale niestety nie mogłem na niej zagościć :-( stąd to pytanko. Bardzo lubię ten klub, wg. mnie ma zdecydowanie lepszy klimat niż np.Prozac, który jest niby na topie, nie wsponinając o ministerstwie, czy cieniu. Peweks jest malutki i chyba nie tak znany jak pozostałe, dzięki temu nie ma tam przypadkowych ludzi.. Poziom trzymała Strefa22, ale teraz niewiadomo czy jest czy nie ma jej (ktoś wie?). Wracając do Peweksu: może ktoś był i da info jak było.. Odpowiedz Link Zgłoś
barabaszzz Re: Peweks Reloaded 24-25 X 07.11.03, 00:28 Strefa zostala zamknieta i pewnie tak juz zostanie.Maja mnostwo kar za zaklocanie porzadku.W pewekssie milo aczkolwiek na otwarciu mnostwo ludzi,okropny zaduch a zmiany w lokalu nie sa porazajace. Odpowiedz Link Zgłoś