Gość: Majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:24 Czy znajdzie się Ktoś, kto kupił/kupuje mieszkanko na Czerwonych Makach?... (FRONTON) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alinka Re: Czerwone Maki IP: *.autocom.pl 07.06.05, 14:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=23783492 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Czerwone Maki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:58 ...dzięki...najpierw z emocji wpisałam się, a potem znalazłam podobne posty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czerwone Maki IP: *.ramtel.com.pl 13.06.05, 16:48 w sumie to się mogę przyznać - zakupiłem ;), jak chcesz coś popytać to możesz na priv (jerys_at_poczta_dot_fm) chętnie złapię kontakt z potencjalnymi sąsiadami ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Czerwone Maki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:00 ...a ja muszę się przyznać, że zakupiłam w Borku Fałęckim...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czerwone Maki IP: *.ramtel.com.pl 16.06.05, 13:08 hmmm te w Sol coś tam? No to prawie po sąsiedzku ;), ale życzę szybkiego odbioru i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Czerwone Maki IP: 194.150.99.* 17.06.05, 20:45 Hej. Planowałam też zakupić tam mieszkanie ul. Zdunów) ale warunki umowy rezerwacyjne i umowy przedwstęnej mnie przeraziły. Uważam że umowa zdecydowanie stworzona jest na niekorzyś kupującego. Napisz coś co by mnie przekonało ay zmienić zdanie. Mają w planach postawić 3 budynki może jak nie teraz to w przyszłości coś tam kupię. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Czerwone Maki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:24 Developerem jest firma Mirabud; budują przy ul.Huculskiej; stoją już 2, prawie zamieszkałe budynki. Ja zakupiłam sobie w trzecim, który mają oddać w II kw.2006... Nie wiem, jakie argumenty miałyby Cię przekonać. Wiadomo, że przy każdej umowie należy zapewne trzymać się na baczności i uważać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś