Gość: g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:49 Co powiecie o tym deweloperze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: krakoin IP: *.ghnet.pl 16.02.07, 21:43 patrz o inwestycji na Pychowickiej, ja osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: krakoin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:03 Co do tego dewelopera, to w ogole znalezc kogokolwiek, kto ma o nim zla opinie. Mi sie nie udalo, wiec zakupilem u nich mieszkanie na Pradniku Czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek26ma Re: krakoin 05.03.07, 06:26 kupilem n a fieldorfa- nila blok 2p wszystko bardzo wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: krakoin IP: *.ghnet.pl 28.03.07, 23:52 Ja również - pozdrawiam sąsiada :) wszystko ok i bez zarzutów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: krakoin IP: *.chello.pl 31.03.07, 11:05 Mam pytanie, czy ktos z was sie juz moze pytal kiedy planowane jest oddanie budynkow na Reduta? Pogoda piekna, az sie prosi odbierac juz koncem wakacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juko Re: krakoin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:19 Przy tym etapie zaawansowania prac pogoda wiosenna nie ma juz ptraktycznie zadnego wplywu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecia Re: krakoin IP: *.bph.pl 05.04.07, 09:02 Witam sąsiadów! Też kupiłam mieszkanie przy ul.Reduta. Już nie mogę się doczekać kiedy dostanę klucze. Pogoda dopisała, więc można się łudzić, że będzie to w miarę szybko. Oby wszystko szło tak jak dotychczas tzn. bez zarzutów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidala Re: krakoin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:33 Witajcie! Atmosfera coraz bardziej gorąca, to prawda, za oknami słoneczko ale pamiętajcie jeszcze o konieczności załatwienia wszyskich formalności i o wykończeniu mieszkań. Trzeba na to przeznaczyć troszeczkę czasu no i pieniążków. Piotr i Grecia są wyraźnie zniecierpliwieni, hmmmm uwierzcie mi doskonale Was rozumiem. Pozdrowienia i oby do szybkiego spotkania przy Reduty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecia Re: krakoin IP: *.bph.pl 05.04.07, 15:21 Piotr i lidala! Może wymienimy się mail'ami celem utrzymania stałego kontaktu? Mój to: Greci@interia.pl Pozdrawiam Grecia Odpowiedz Link Zgłoś