Gość: Ania IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 23:05 Wczoraj dowiedziałam się od pracownika Ae, że do wtorku wpłyneło 4200 teczek.A najbardziej obleganym kierunkiem jest finanse i bankowość :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: AE Kraków !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:07 a rok temu w sumie było około 4000 osob. Pewnie we wtorek i srode przyszlo jeszcze ok.1500 osob:)wiec wydaje mi sie ze jakies 5700 ludzi bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ae Re: AE Kraków !!!! IP: *.lastnet.pl 20.06.04, 22:19 a nam mowili ze maja zmniejszysc nabor na fib bo z ministerstwa przyszlo ze nie am pracy dla bankowcow, ja tam jestes juz prawie na 3 roku zarzadzania i tez slabe perspektywy, uczelnia "ciekawa" jak sie przejdzie pierwszy rok to juz nie wywalaja powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: AE Kraków !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:35 Szkoda, że podobno zmniejszają nabór na FiB, bo ja tam zdaje w tym roku. Skoro jest tak jak mówisz to wystarczy zmniejszyć liczbe osób na specjalizacji bankowość, uważam, że specjalność takie jak finanse itp. są całkiem niezłe i daja podstawe do otworzenie własnej dziłalności i ucza czegos na przyszłość. jeśsi chodzi o perspektywy pracy po ekonomii to wazna jest dziłalność poza zajęciami i praktyka, bo i tak zawodu nauczy pracodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: AE Kraków !!!! IP: *.net / *.net 21.06.04, 00:21 w tym roku nie ma specjalnosci bankowosc.uczelnia ogolnie pewnie zwiekszy nabor bo placa w ministerswie od lebka a do tego im wiecej jest na dziennych tym wiecej mozna przyjac na zaoczne i wieczorowe. ehh znow stolowka bedzie zapchana..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: AE Kraków !!!! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.06.04, 22:07 dzis to juz zdalam sesje i jestam na 3 roku, a co do uczelni i perspektyw...zobaczycie jak sie studiouje na AE...licza sie kombinowanie i przekresty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: AE Kraków !!!! IP: *.net / *.net 24.06.04, 16:56 liczy sie spryt i pomyslowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek a potem na bezrobocie :))) IP: *.pp.com.pl 24.06.04, 18:22 spójrzcie, większość szefów banków to prawnicy (Gronkiewicz Waltz = była NBP, Kostrzewa = BRE bank,), albo bez specjalizacji z bankowości np. Balcerowcz itp. zagadka, który z szefów banków skończył kierunek : finanse i bankowość ?? odp. żaden..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: a potem na bezrobocie :))) IP: *.net / *.net 25.06.04, 22:56 dlatego nie jestem na FiBie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: a potem na bezrobocie :))) IP: *.waxpol.net / 195.150.2.* 27.06.04, 13:12 bo sama fiba/ekonomia/zarzadzanie ci nic nie da... ale jak polaczysz nauke ekonomiczna z inna dziedzina to juz jestes ktos ( i nie tylko w UE ale nawet u nas): dobre polaczenia: - prawo + f/e/z - IT + f/e/z - mat + f/e/z - polit + f/e/z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a potem na bezrobocie :))) IP: *.autocom.pl 05.07.04, 21:06 a kiedy łączyć? jak? od pierwszego roku? a może później? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: a potem na bezrobocie :))) IP: 195.150.115.* 05.07.04, 23:45 Bzdury!!! Skończyłam AE kilka lat temu. JAkos nie słyszałam o kims bezrobotnym kto skończył tą uczelnię (i w ogóle którąś z AE lub SGH). Do tego wszyscy raczej pracują w zawodach związamych z ukończonymi studiami. Jest pełno bezrobotnych wśród osób po ZiM lub Ekonomii... tyle, że weźcie pod uwagę że teraz takie studia są na każdej uczelni.... rolniczej, technicznej, pedagogicznej, na każdej prywatnej - nawet w Wyższej Szkole Koszenia Trawy w Pipidówce Średniej. Ukończenie AE lub SGH wciąż jeszcze daje pewność że nie znajdziesz się na bezrobociu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: a potem na bezrobocie :))) IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 06.07.04, 00:17 To weź sobie pierwszą lepszą gazetę z ogłoszeniami. Rubryka SZUKAM PRACY. Zwykle cała pierwsza kolumna wygląda tak samo: Absolwent (lub -ka) AE itd. Taka prawda niestety (choć wcale mnie to nie cieszy - w końcu ja też tam studiuję) Odpowiedz Link Zgłoś