Dodaj do ulubionych

Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Krukowski

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 20:56
Booooosh, w poniedziałek mam poprawkę z historii wychowania u prof.
Krukowskiego na AP. Usadził dokładnie 1/3 kierunku (51 osób). Tak bardzo
chciałabym wiedzieć, czy ktoś to już przeżył i jak...? Historia jest moim
koszmarek od podstawówki, co za pech, że tez mi się trafiła na studiach i to
z najbardziej ciętym profesorem, buu. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: mikołajka Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 09:51
      hej, zdaje się, że jesteśmy z tego samego kierunku:) społeczno - opiekuńczna?
      Ja akurat jakimś cudem zdałam ale moje koleżanki niestety nie:(
      Z tego co wiem to rewalidacyjna miała już poprawkę z historii, tak że jeżeli
      znasz tam kogoś to może coś się od nich dowiesz. Jeżeli ja będę mieć jakieś
      informacje to napiszę.
      pozdr:)
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 15:28
        No społeczna. :) Ale rewalidacyjna też ma z Krukowskim...? Bo np. obronna już z
        kimś innym. Boooosh, zielona ejstem, czytam to, próbuję się uczyć i nie wiem,
        czy i tak cokolwiek będę umiała.
        • Gość: mikołajka Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:06
          Rewalidacyjna miała z Krukowskim, to wiem na pewno. Niestety nie mam pojęcia
          jak wyglądała poprawka.
          Powodzenia jutro, na pewno się uda:)
    • Gość: kati_p Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:47
      Dziewczyny! Skoro jesteście z pedagogiki AP ( ja w tym roku zaczynam
      przedszkolną :)) to powiedzcie mi proszę parę rzeczy, o które nie wiem, skąd
      się mam dowiedzieć:
      1. Czy jest możliwośc wyboru formy WF-u? (nie chcę basenu) jeśli tak, to kiedy
      i gdzie należy zgłosić swoją wolę? :)
      2. Jak wygląda 1 rok jeśli chodzi o ilość zajęć? czy jest szansa na jakieś
      życie osobiste ? :)
      3. Czy zajęcia odbywają się tylko na Ingardena, czy może też na Podchorążych
      lub jeszcze gdzie indziej?

Będę bardzo, baaaaaaardzo wdzięczna za odpowiedzi :)
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 23:28
        Nie za dobry moment wybrałaś. Właśnie panukuję przed jutrem. :/ No ale: na 1.
        roku nie ma basenu, normalne zajęcia WF. Byłam raz na WF przedszkolnej - polega
        to na zabawach dla dzieci (łapanki, gonianki itp...). Zajec jest bardzo malo w
        porownaniu z liceum - w 2 semetstrze 2 razy mniej czasowo, niz LO. Niestety,
        zajęcia moga byc rozwalone, np: jeden dzień masz cały dzień zajęc, a drugi masz
        wolny, albo masz 1 zajęcia, albo masz np. rano jedne, a wieczorem drugie i też
        dzien rozwalony... Ale ogolnie spoko, szczegolnie jak nie masz daleko do
        uczleni, zawsze mozna wrocic do domu, zjesc obiad i wrocic na zajecia.
        Praktycznie wszytskie zajecia są na ngardena, niektore jezyki obce są na
        Podchorazych. Tyla...
      • Gość: mikołajka Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:38
        hej:) Basen jest dopiero na II roku, ale słyszałam takie pogłoski, że podobno
        ma już nie być zajęć na basenie (uczelnia niby nie ma kasy i w tym czasie
        mogliby na basen chodzić "zwykli" ludzie, którzy zapłacą za wstęp).
        Mam nadzieję, że tak będzie, bo ja z pewnych powodów na basen nie chcę iść.
        Zajęcia mogą sie różnie ułożyć - ale o tym pisała już asiek. My np. mieliśmy co
        drugi piątek i poniedziałek wolny:)
        pozdr:)
    • kati_p Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk 13.09.04, 14:21
      Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi :)
      • Gość: ZDAŁAM! Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 20:28
        • Gość: mikołajka Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:38
          GRATULUJE !!! Jedna z moich koleżanek też już zdała - reszta dopiero jutro.

Mam jeszcze takie pytanie: na forum "Uroda" napisałać coś , że bedziesz się
          uczyć z gościem Integracji Europejskiej - czy mam rozumieć, że mamy coś z
          Krukowskim??? Błagam, napisz, że nieeee
          • asiek_asiekowaty Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk 14.09.04, 00:16
            Mamy mamy - edukacje europejską, to ciąg dalszy HW... Podobno szkolnictwo
            współczesne w każdym państwie europejskim... Jami. ;) Moje kumpele tez jutro
            zdają, trzymamy kciuki za dziewczynki. :)
        • kati_p Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk 13.09.04, 22:15
          Aśku, gratuluję serdecznie :) To już masz stresy za sobą :)
          Buziaki :)
          • asiek_asiekowaty Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk 14.09.04, 00:17
            Dziękuję. :D :*
            • Gość: jolek Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:03
              witajcie!właśnie rozpoczęłam pedagogike rewalidacyjna.Historie wych mam
              niestety z Krukowskim!!!już co nie co słyszłam na jego temat,a teraz tylko
              potwierdzam swoje obawy..!na dodatek na pierwszych zajęciach pocieszył nas,że
              ma z nami zajęcia przez 2 lata!!!
              ratujcie!!!
              • Gość: mikołajka Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:51
                Na II roku a dokładniej na 3 semestrze(jak przeżyjesz oczywiście hw ;) będziesz
                mieć z nim "edukację europejską" - ja właśnie mam tę niewątpliwą przyjemność:)
                Jedyny ratunek na hw to po prostu od początku wziąć się ostro do roboty:)
                pozdr.
              • Gość: an Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk IP: *.crowley.pl 14.10.04, 18:49
                hej jolek! ja też jestem z rewalidacyjnej! pewnie się znamy. w której jesteś grupie?
                • kati_p Re: Historia wychowania, AP, poprawka, prof. Kruk 14.10.04, 19:41
                  ja mam wykłady z Rysiem, a ćwiczenia ze Skołubą. Dramat ;)
                  A macie może tego zamyślonego Mrówkę od filozofii? :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka