Gość: przestraszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:20 Po katastrofie airbusa mam wielkie obawy leciec 8 czerwca do turcji 1 raz w samolocie czy jak sie ochlam jak mops wpuszcza mnie do samolotu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiDO Re: pijany do samolotu prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:32 W zasadzie w takich liniach jak Lufthansa na pewno Cię nie wpuszczą ale np. w AURELA AIRLINES to nie ma problemu :-).Wiem bo leciałam do Tunezji i w tym też samolocie leciało również towarzystwo wzajemnej adoracji(czyt.firmowa wycieczka integracyjna),to alkohol rozlewał się po podłodze a stewardesy jakby nie widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes315 Re: pijany do samolotu prosze o pomoc 05.06.09, 12:07 lepiej nie ryzykuj, w samolocie po starcie możesz się uchlać jak świnia, ale pijanych raczej do samolotów nie wpuszczają, co prawda wakacyjne czartery rządzą się trochę innymi, niepisanymi prawami, ale gdy trafi się złośliwa obsługa mają święte prawo Cię nie wpuścić Odpowiedz Link Zgłoś