Dodaj do ulubionych

UJ---->Historia :-)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:45
Witam.Ktoś może studiuje historię na UJ?Ciężko się utrzymać,ciekawe
studia?Bardzo trudno się dostać?No i co zdawać na maturze prócz histori,aby
mieć większe szanse...??
niech ktoś się podzieli ze mną swoimi spostrzeniami na temat tego kierunku.
pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: pimpuś Re: UJ---->Historia :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:44
      Nie ma tu żadnych studiujących histoię na UJ???
      :( może jednak ktoś się wypowie?
    • Gość: luśka Re: UJ---->Historia :-) IP: *.chello.pl 07.04.06, 11:36
      studia trudne i nudne, dla prawdziwych pasjonatów, a co najgorsze nic się po
      nich nie ma:/ moja siostra skończyła historie na UJ w zeszłym roku i do chwili
      obecnej nie ma pracy:/
      osobiście studiuję inny kierunek aczkolwiek humanistyczny i także miałam
      styczność z prof z tego instytutu, nie powiem bardzo mili i sympatyczni, ale
      jeden z nich z 50 osób na moim roku na komisie oblał 12sztuk:/ tak więc,
      zastanuwcie sie 2 razy zanim się zdecydujecie
      • Gość: zhaia Re: UJ---->Historia :-) IP: *.sebastiana.ceti.pl 07.04.06, 13:02
        Jak można studiować na UJ na 'kierunku humanistycznym' i
        pisać "zastanuwcie"...???
        • Gość: śpioch Re: UJ---->Historia :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:22
          też tego nie rozumiem....tylko przykro się robi, że na najlepszym uniwerystecie
          w Polsce studiują ludzie, którzy nie znaja podstawowych zasad
          ortografii...ignorancja.
          • Gość: Asiula Re: UJ---->Historia :-) IP: *.chello.pl 10.04.06, 19:44
            Jak się człowiek nie ma czego czepić to się czepia szczegółów, przykre... Nie
            wiem za bardzo od kiedy to ortografia jest na studiach najważniejsza, a wiem
            chyba o czym mówię, gdyż studiuję także na kier. humanistycznym (europeistyka)
            i to już II rok.
            • Gość: zhaia Re: UJ---->Historia :-) IP: *.sebastiana.ceti.pl 10.04.06, 21:28
              Myślę, że pisanie "zastanuwcie" itp. to nie jest szczegół... i nie My jesteśmy
              od ustalania zasad ortografii - to tak jakby na studiach matematycznych
              stwierdzić, że właściwie tabliczka mnożenia nie jest już potrzebna bo to z
              zakresu szkoły podstawowej... A poza tym to jest Nasz język (jakkolwiek
              patetycznie to zabrzmiało ;)) Pozdrawiam!
      • Gość: seal Re: UJ---->Historia :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:26
        Skąd wiesz, że nudne i trudne, skoro tego nie studiowałaś? Jeśli ktoś
        interesuje się historia,to ona go chyba nie nudzi? A z pracą jest różnie, pokaż
        mi taki kierunek studiów, po którego ukończeniu każdy natychmiast dostaje pracę?
        • Gość: Romualda Re: UJ---->Historia :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:18
          teologia;DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka