Dodaj do ulubionych

do absolwentów X LO :)

04.09.06, 11:06
czy zna ktoś profesor od angielskiego,wróciła teraz po urlopie ... a nazywa
się (o ile nie przekręciłam nazwiska... :P) Małgorzata Smus. czy ktoś kojarzy
i może coś powiedzieć na jej temat? jeśli tak to proszę o info ;) od jutra
mamy z nią angielski... :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Mrt Re: do absolwentów X LO :) IP: *.chello.pl 04.09.06, 20:53
      A o pani Elżbiecie Kopycińskiej? To moja nowa wychowawczyni :]
      • vanilla5 Re: do absolwentów X LO :) 04.09.06, 21:34
        A co u Pani Prof. Ewy Zemanek? Jaka przypadła jej klasa? Absolwentka
        pozdrawia:)
      • zara88 Re: do absolwentów X LO :) 05.09.06, 15:03
        hahah... to powodzenia życzę :) oczywiście pozytywnie :) kobieta jest strasznie
        sympatyczna,pogada sobie,humor ma. naprawdę tylko pogratulowac :))) nie wiem
        jaka jest jako wychowawczyni,ale jako nauczycielka jest w porzadku :) pozdrawiam
        • zara88 to było odnośnie Pani Kopycińskiej... 05.09.06, 15:10
          a co do Zemanek? nie znam... od czego jest?
          • Gość: Mrt A Prof. Skucińska? IP: *.chello.pl 05.09.06, 19:39
            oo to fajnie :) w sumie dzisiaj sie juz o tym przekonałam, że fajna :]a Zemanek
            mnie nie uczy.

Gorzej z 'tą zołzą od polskiego' (jak to sie sama nazwała)... Prof. Skucińska
            czy jakos tak. Co o niej powiecie?
            • Gość: uczennica Re: A Prof. Skucińska? IP: 62.233.163.* 05.09.06, 19:56
              a wie ktoś coś o Czerwińskiej bo mi ja dali teraz od angielskiego a że zawsze
              sie bałam tego przedmiotu to sie też boje nowego nauczyciela(poprzedni był taki
              fajny)
              • Gość: absolventka Re: A Prof. Skucińska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:38
                Czerwinska pomimo strasznego wygladu podobno jest fajna.. choc mnie nie uczyla... a p.Zemanek POZDRAWIAM, mialam "przyjemnosc" byc jej wychowanka...gashhh... kto tego nie przezyje nie jest w stanie zrozumiec...;)
                • Gość: zara88 Re: A Prof. Skucińska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 07:09
                  przykro mi nie wypowiem się... nawet jej nie kojarzę :P pzdr... no i zaraz czas
                  do szkoły... :/ ehh
                • vanilla5 Re: A Prof. Skucińska? 06.09.06, 12:42
                  Jesteś tegoroczną absolwentką? Pani Zemanek... mhm... różnie było:P "Poproszę
                  osobę chętną..." albo "Naszą ochotniczką będzie..........." rany, jakie wtedy
                  był stres:) A teraz przyjemnie wrzesień mija.. no powiedzmy....
                  • Gość: zara88 Re: A Prof. Skucińska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:18
                    to pytanie do mnie? ja niii,bede przyszloroczna maturzystka ;) hehe
              • Gość: magdam26 Re: A Prof. Skucińska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:12
                CZerwińska - najostrzejsza anglistka w szkole - bez dwóch zdań. JEśli jest się
                kiepskim - gorzej sie trafić nie dało.
                Zwykle uczy klasy/grupy z poszerzonym j.ang. Podobno - można się u niej dobrze
                angielskiego nauczyć. Ale bywa baaaardzo bezczelna.
                Nie jest łątwo wyjść na "3.0". Prowadzi cała lekcję po angielsku - taki
                standard w liceum ,a le nie wszyscy nauczyciele sa w stanie sie do niego
                dostosować

Na przeciwnym biegunie anglistów znajduje się mgr (od niedawna...)Ł.Szaraniec.
                Lubi siepodkochiwać w dziewczynkach (uczennicach), gada farmazony na lekcji
                (nie na temat, jakieś swoje przeżycia wewnetrzne uzewnętrznia). Ale po
                angielsku na lekcji nie mówi ani słowa (te rózne brednie po polsku wygłasza).
                Na lekcji można sobie odpocząc i sie pośmiać.
                Ale po skończeniu szkoły żałuje się tych zmarnowanych godzin anglika.

Suma sumarum - podałam dwie skarjności z j.angielskiego w tym L.O

Ps. Czerwińska - stara panna, Szaraniec - stary kawaler (choć wygląda na 17-to
                latka ma prawie 20 lat więcej...)
                • Gość: xxx Re: A Prof. Skucińska? IP: *.net.autocom.pl 07.09.06, 07:53
                  nie pomyliło Ci się z Lewińską - obie znam - Czerwińską, która uczyła mnie w
                  mat-fizie - słabszą grupę w dodatku - jest wredna, ale o poziom to się raczej
                  nie ma co martwić - właśnie to mnie wkurzalo! ona raczej nie potrafi przyjąć do
                  wiadomości, że ktoś ma wyższe umiejętności niż jej się wydaje (i nawet jak ktoś
                  wie więcej to ona i tak uznaje poziom większości, że jest jaki jest - ciężko
                  było się dać zauważyć), ale nie jest ostra, raczej taka jakaś...nawet nie wiem
                  jak to opisać heheh, bylo czasem miło, żartowaliśmy - ale to raczej w klasie
                  maturalnej już...tak pod koniec - razę się przygotować na to, że na jakiego
                  nauczyciela nie trafiło by się w pierwszej i kawałku drugiej klasy jest
                  przerąbane - takie "kocenie" przez nauczycieli, a potem się rozluźnia (o ile są
                  powody - tzn. Wasz szacunek i nie igracie sobie, wkurzając na lekcjach
                  nauczyciela nieuważaniem, podśmiechiwaniem się itp.;o))

a Lewińska...uczyła grupę mocniejszą - i to tam najwięcej na nią narzekano, że
                  ciężko na 3 u niej się wybić...ale widać było, że tamta grupa jakiś poziom
                  trzyma a nie to co u tej trochę słabszej - Lewińską tylko na maturze ustnej
                  bliżej mogłam "poznać" - złego wrażenia nie zrobiła

jeśli miałabym wybierać - to wolałabym , żeby uczyła mnie jednak
                  Lewińska...poziom , ale Czerwińska obijać się Wam nie da, żebyście nie liczyli
                  na to:o)
                  • Gość: 4D_84 Re: A Prof. Skucińska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:08
                    oj wiem cos o Lewinskiej, wkoncu "wychowala" mnie :D no i przez 4 lata edukowala po angielsku, na lekcjach takie jaja byly ze do tej pory jak sobie przypomne to placze ze smiechu, ale jak sie przecholowalo to byl hardcore :-) no i nauczyc nie powiem tez nauczyla...

pozdrawiam
            • Gość: absolventka zemanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:35
              oj nie... ja juz na 4 roku studiow jestem:D a czesto jeszcze noca slysze " UWAGA!! FORMULUJE PYTANIE" Masakra!! Sa ludzie ktorych sie nie zapomina... i wlasnie do takich nalezy pani Zemanek;) Twoim wychowawca tez byla?? w jakim profilu bylas:>
              • vanilla5 Re: zemanek 08.09.06, 09:53
                Tak, tak, była moją wychowawczynią na profilu biol-chem. Taaa, albo mówiła o
                niedyspozycjach żołądkowych i zatruciach na powtórkach do matury:) hehehe ale
                to były czasy:) A co studiujesz, jeśli mogę zapytać?:) Pozdrawiam.
                • Gość: uczennica Re: zemanek IP: 62.233.163.* 09.09.06, 12:59
                  no tak ja do orłów nei należe z angielskiego wiec bedzie cięzko faktycznei gada
                  cały czas po angielsku nawet słówka tłumaczy po angilesku
                • Gość: absolventka Re: zemanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:33
                  Ja bylam w mat-fiz-ie a przedmiot na ktory najwiecej sie uczylismy byl j. polski PARADOX;) a ja studiuje obecnie architekture:D
                  • x-x-x_extreme_energy Re: zemanek 16.09.06, 17:13
                    hehe skąd ja to znam? też to przerabiałam...ale od roku już gardzę tą szkołą -
                    jestem na studiach i to dalece nie-polonistycznych hehe
                    • Gość: absolventka Re: zemanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:46
                      zupelnie jak ja... bleeehhh...
      • Gość: lipsy Re: do absolwentów X LO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:31
        pani Kopycińska uczy mnie matematyki. To naprawde fajna kobitka, nie mam co do
        niej zadnych zastrzezen. Jedna z moich ulubionych nauczycielek. Może średnio
        wyklada wiedze ale ja jako uczennica klasy humanistycznej niespecjalnie sie tym
        przejmuje ;)
        naprawde dobrze trafiłaś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka