Dodaj do ulubionych

WIELKIE BZDURY MATURY:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:52
to, że fura ludzi nie podkreśliła czy nie napisała tematu(ja również)
to już wiemy:)
widze, też że nie jestem sama w napisaniu, że ten cały Mąż walczył
w imię rewolucji(!!!) no cóż jak sie nie czytało lektury, o której sie
pisze....(:

piszcie jakie jeszcze bzdury napisaliście lub zrobiliście na maturze,
bo teraz to już nic nie zmienimy możemy tylko czekać..
czemu by się nie pośmiać:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 17:01
      A czy wiecie o istnieniu polskiego Biskupa Lisona? ^^
      • Gość: jeżu Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:03
        pisalem rozszerzona holocaust, nawiazac chcialem do tworczosci hanny krall i
        pisalem uparcie o marku fidelmanie [fidelman - ale nie marek, to producent
        muzyczny wspolpracowal z mansonem, slipknotem, powinno byc edelman - no to mam
        ten blad rzeczowy chyba :D]
      • blondyneczka_19 NO JA TEZ TEGO BYKA STRZELIŁAM! 05.05.05, 17:06
        REWOLUCJA A MĄZ TO PANKRACY;)ALE JEDNO MNIE USPRAWIEDLIWIA NIE CZYTALISMY TEJ
        LEKTURY W CALOSCI OMAWIALISMY FRAGMENTY;))
      • Gość: Martyna Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:11
        Ale mi się pomyliło.Przeczytałam temat 2 i zaczołam pisać. Porównałam potop z
        Kordianem. Napiszcie mi co myślicie o tym. Mam jeszcze szansę dostać się na
        polonistykę?
        • Gość: thesis Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:14
          no to może za oryginalność... ale chyba niestety nie:(
        • Gość: M Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 17:16
          ehh nie ma to jak dzieci , które nie dorosły do matury i im się nudzi pisząc
          takie głupoty na forum :F
        • blondyneczka_19 Dziewczyno lezysz!! 05.05.05, 17:50
          Boze jaka bzdura!Ty i polonistyka !! Ajakie błedy!!:))))
    • Gość: sto Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 05.05.05, 17:17
      ale mogę się założyć, że nikt z was nie pomylił kordiana z rolandem :D co sie
      zdarzyło.... :)
      • Gość: sss Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.chello.pl 05.05.05, 17:22
        znam za to taka, która pomyliła krodiana z konradem wallenrodem. Tez fajnie ;)
        • Gość: hehe ojoj ja tak zrobilam IP: *.net.autocom.pl 05.05.05, 19:31
          ale na szczescie nei na maturze bo pisalam potop ktorego zreszta tez nei
          czytalam i nawet nei wiem o czym on jest
    • Gość: Szyjkaziom Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:25
      ej jak widze wasze błędy to mi sie humor poprawia moze zdam. A wicie czy za
      lanie wody są punkty bo mi do końca na miejsce wypracowania zostały 3 linijki
      moze I właśnie tam była analiza i interpretacja to chyba to samo chociasz
      analiza to nie środki stylistyczne(nie napisałem o tym nic) A ten
      popularnonaukowy to nie napewno ja napisałem ze to rozprawka costam NO I TYLE A
      JAK NIE ZDAM TO SIE UPIJE WSUMIE I TAK SIE UPIJE
      • Gość: beliar Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:31
        ja napisałem że konrad se strzelił w łeb :))))))) już w pierwszym akcie i kaput
        ale jaja no i nie podkreśliłem temtatu .
    • Gość: Arissa Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 05.05.05, 17:33
      no dobra a ja sie zastanawiam co oni na to ,że napisałam , ze Sienkiewicz to
      twórca literatury romantycznej
      • Gość: hehe za bledy rzeczowe IP: *.net.autocom.pl 05.05.05, 19:33
        nie odejmuja punktow!!
        • Gość: Matee Re: za bledy rzeczowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:38
          Jak to nie! napewno odejmą i to sporo!!!
          • Gość: ania Re: za bledy rzeczowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:52
            no raczej ze odejma, nie zostawia przeciez takich bzdur jakie co niektorzy
            popisali nie wylaczajac mnie. oczywiscie nie wiedzialam ze maz jeszcze nie
            umiera i ze to tylko na razie ta jego wizja profetyczna! nie ma jak usmiercic
            goscia na poczatku ksiazki :D
      • Gość: boropunk Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:00
        a ja że młodopolski i co za błedy rzeczowe podobno nic nie odejmóją
    • Gość: palola Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:41
      moja koleżanka napisała, że Kordiana napisał Miczkiewicz :D
      • Gość: clashiees Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:01
        no cóż... tam chyba ten Kordian, to był podpisany..

ale moim zdaniem jak na razie to zdecydowanie wygrywa
        porownanie potopu i kordiana!
    • Gość: xxxxx20 Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 19:01
      wielki bzdury matury ?
      ... u mnie w szkole koles pomylil godziny myslal ze matura jest o 12 i spóźnil
      sie 3 godziny na mature
      ... ja na rozszezonym w temaci o zydach odnioslem sie do siązki Mendel
      Gdanski ... tylko ze nazwe zapomnialem i pisalem ciagle MENEL gdanski
      • Gość: Yanul Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:13
        Cze,

Ja ma wstepie pomylilem date akcji utworu o 10 lat do przodu, napisalem, ze
        akcja odbywala sie w latach 1665-67. No ale tak poza tym, to w tym drugim
        fragmencie napisalem, ze Krolowa usprawiedliwa w oczach Boga i prosi go o laske
        i zaufanie dla nich. A to chyba nie byl Bog, tylko Krol czy Matka Boska
        Czestochowska... zreszta sam nie wiem... wygladalo mi na cos boskiego...
        • Gość: Yanul Re: WIELKIE BZDURY MATURY:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:14
          Oczywiscie chodzi o Potop i usprawiedliwianie Polakow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka