Dodaj do ulubionych

Dało się ściągac???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:36
Mieliście jakieś ściagi, dało sie u was ściagac? u mnie w kl. ściagi mały 2
osoby 1 sciągała widziałam bo dobre miejsce miała... a jak u was?????
Obserwuj wątek
    • Gość: mate Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:40
      U mnie sie nie dało bo był jakiś sku..el z kuratorium i cały czas pilnował!
      • Gość: emila Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:58
        Alez was po chamsku potraktowali!!!:))) I bardzo dobrze, ze sie nie dalo,
        przynajmniej nieuki nie zdadza. A jak ktos czlowieka nazywa s... tylko dlatego,
        ze nie mogl przez niego oszukiwac to swiadczy o hmmm, co najmniej
        niedojrzalosci, czyli maturka powinna byc w plecy;///
    • Gość: X Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:17
      Emila robi za debila!!!!!!!!!
    • Gość: ***** Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:20
      Kumpel napisał ze ściągi całą biografię Sienkiewicza, bo wybrał Potop. Później
      na pół strony napisał tylko interpretację fragmentu. Szkoda, że nie zda,bo
      całkiem fajny z niego koleś...
      • Gość: :O)buzia Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:33
        hi:o) a nasza klasa jest dzis zadowolona...Nasza Kolezanka która sciagala przez
        cale trzy lata,juz autentycznie nie bylo to przez nas akceptowane ,zajeła
        miejsce przed samą komisją ...oczywiscie zaopatrzona w niezapominajki.Losowala
        miejsce ostatnia i trafila znakomicie!a jedank ,wszystko ma swoj czas
        • Gość: zła_na_siebie Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:57
          tak u nas tez tak było :):) tzn. dziewczyna przez cale 3 lata ANI RAZU sie nie
          nauczyła na klasowke (nie tylko z polaka) byla w innej sali niz ja ale
          slyszalam od kolezanek ze sciagala :(:( przynajmniej mowila do drugiej
          kolezanki i pytala sie jej non stop a komisja? zero reakcji :/ nie oklamujmy
          sie potem takie nieuki zdaja mature i rzeczywiscie w oczach inncyh calosc osob
          wypada marnie :/ spoko jak ktos nie trafil swojego 'tematu' a ma przy okazji
          sciagi a przynajmniej sie cos uczyl przez te 3 lata to moze dla mnie
          sciagac... :):)
          • Gość: myszka Re: Dało się ściągac??? IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:39
            ja pisałam na sali gimnastycznej, w komisji było ich 4 i cały czas łazili
            miedzy ławkami, wogóle sie ściągac nie dało!pilnowali okropnie, ale nawet nie
            wiem czy ktoś miał ściągi, ja przynajmniej nie miałam:)
        • Gość: primaver Re: Dało się ściągac??? IP: *.chello.pl 05.05.05, 22:44
          i tak jej zle zyczysz... bys sie wstydziła...
          • Gość: axeh Re: Dało się ściągac??? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 06.05.05, 09:54
            Myszka,komisja NIE MA PRAWA CHODZIĆ między ławkami!Podobnie jak na egzaminie
            gimnazjalnym(ja bym coś z tym zrobiła),przecież to cholernie rozprasza:/U mnie
            ściągał mój kolega z klasy,który siedział koło mnie,miał mini ściągę(tą z
            opracowań),a w niej opracowanie Potopu:)Poza tym prosił mnie ciągle o
            podpowiedzi to tekstu,to mu dyktowałam nawet te pytania otwarte,a komisja miała
            wszystko gdzieś(całe szczęście,bo widzieli i słyszeli,że mu podpowiadam).Nikogo
            z kuratorium na szczęście nie było:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka