Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:36 Mieliście jakieś ściagi, dało sie u was ściagac? u mnie w kl. ściagi mały 2 osoby 1 sciągała widziałam bo dobre miejsce miała... a jak u was????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mate Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:40 U mnie sie nie dało bo był jakiś sku..el z kuratorium i cały czas pilnował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:58 Alez was po chamsku potraktowali!!!:))) I bardzo dobrze, ze sie nie dalo, przynajmniej nieuki nie zdadza. A jak ktos czlowieka nazywa s... tylko dlatego, ze nie mogl przez niego oszukiwac to swiadczy o hmmm, co najmniej niedojrzalosci, czyli maturka powinna byc w plecy;/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:17 Emila robi za debila!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:20 Kumpel napisał ze ściągi całą biografię Sienkiewicza, bo wybrał Potop. Później na pół strony napisał tylko interpretację fragmentu. Szkoda, że nie zda,bo całkiem fajny z niego koleś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O)buzia Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:33 hi:o) a nasza klasa jest dzis zadowolona...Nasza Kolezanka która sciagala przez cale trzy lata,juz autentycznie nie bylo to przez nas akceptowane ,zajeła miejsce przed samą komisją ...oczywiscie zaopatrzona w niezapominajki.Losowala miejsce ostatnia i trafila znakomicie!a jedank ,wszystko ma swoj czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła_na_siebie Re: Dało się ściągac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:57 tak u nas tez tak było :):) tzn. dziewczyna przez cale 3 lata ANI RAZU sie nie nauczyła na klasowke (nie tylko z polaka) byla w innej sali niz ja ale slyszalam od kolezanek ze sciagala :(:( przynajmniej mowila do drugiej kolezanki i pytala sie jej non stop a komisja? zero reakcji :/ nie oklamujmy sie potem takie nieuki zdaja mature i rzeczywiscie w oczach inncyh calosc osob wypada marnie :/ spoko jak ktos nie trafil swojego 'tematu' a ma przy okazji sciagi a przynajmniej sie cos uczyl przez te 3 lata to moze dla mnie sciagac... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Dało się ściągac??? IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:39 ja pisałam na sali gimnastycznej, w komisji było ich 4 i cały czas łazili miedzy ławkami, wogóle sie ściągac nie dało!pilnowali okropnie, ale nawet nie wiem czy ktoś miał ściągi, ja przynajmniej nie miałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primaver Re: Dało się ściągac??? IP: *.chello.pl 05.05.05, 22:44 i tak jej zle zyczysz... bys sie wstydziła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axeh Re: Dało się ściągac??? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 06.05.05, 09:54 Myszka,komisja NIE MA PRAWA CHODZIĆ między ławkami!Podobnie jak na egzaminie gimnazjalnym(ja bym coś z tym zrobiła),przecież to cholernie rozprasza:/U mnie ściągał mój kolega z klasy,który siedział koło mnie,miał mini ściągę(tą z opracowań),a w niej opracowanie Potopu:)Poza tym prosił mnie ciągle o podpowiedzi to tekstu,to mu dyktowałam nawet te pytania otwarte,a komisja miała wszystko gdzieś(całe szczęście,bo widzieli i słyszeli,że mu podpowiadam).Nikogo z kuratorium na szczęście nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś