olka341 03.05.08, 13:19 mam pytanie? jak powtarzacie lektury. Tylko czytacie streszczenia czy uczycie się dokładnie z zeszytów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vhx Re: jak się uczycie IP: *.wlb.vectranet.pl 03.05.08, 15:03 Guarana + opracowania (niekiedy wraz ze streszczeniem jak nie wiem o co chodzi) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzius89o Re: jak się uczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:24 dobre repetytorium ze wszytskimi opracowaniami + dobre nastawienie i wiara w pomoc sil nadprzyrodzonych hie hie =] i powinno byc sysunio SI =D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisia Re: jak się uczycie IP: *.7.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 03.05.08, 15:37 Streszczenie z opacowaniem i problematyka + modlitwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: jak się uczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 18:15 litry kawy...książka (400 stron )z opracowaniem..modlitwa...i WIARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordian Re: jak się uczycie IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 00:10 Ja się uczę w następujący sposób korroner.wrzuta.pl/audio/nWr3VVOGCB/ I wtedy od razu lepiej się uczy ,ma się motywacje XDDD Powodzenia na maturze ,też ją pisze ,najbardziej się obawiam rzecz jasna Polaka ,a reszta to tylko z górki (mat,ang) :/ Pozdrawiam Hura ! Hura ! Odpowiedz Link Zgłoś