jakubsky 26.05.07, 16:06 czy 10.90 netto i brutto to na warunki .nl ok ile to daje w drugim przypadku? nie znam tamtego rynku, a nie chce wladowac sie w syf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpmad Re: minimalna stawka brutto 26.05.07, 20:01 jesli netto 10.90 to masz wysmienicie .......!!!!powinienes byc szczesliwy ... jak mozesz odpisac w jakim zawodzie bedziesz pracowal? ludzie tam haruja juz na dzien dzisiejszy za psie piebniadze ...i juz sa oszukiwani....to dobra rada ...sprawdz sobie firme pozdrawiam i powodzenia...napisz tez co to za firma Odpowiedz Link
jakubsky Re: minimalna stawka brutto 27.05.07, 22:21 sam juz nie wiem jaka stawka, i czy brutto czy netto, raz napisali tak, a raz tak jak mi sie nie spodoba to po prostu nie wezme, w sumie nie wiem jeszcze czy to bedzie mi odpowiadalo firme sprawdze Odpowiedz Link
iza30_1979 Re: minimalna stawka brutto 27.05.07, 07:05 jak dla mnie to mala watpliwa ta stawka jest cos mi brzydko pachnie w jakim zawodzie bedziesz pracowac? pozdr. iza Odpowiedz Link
stienstra Re: minimalna stawka brutto 27.05.07, 12:24 Mam znajomych Holendrów. Dla nich 8,30 euro NETTO to w sumie stawka najnizsza, przysłowiowe minimum. Kto pracuje za mniejsze pieniądze, ich zdaniem (moim też) daje się wyzyskiwać. Jesli bedziesz zarabiać 10,90 na rękę, to są to bardzo dobre warunki. Musisz jednak bardzo uwazać o dokładnie dowiedzieć się, co bedziesz robić itp. Najważniejsze, żeby nie dać się oszukać! Powodzenia Odpowiedz Link