marcin17210 14.12.07, 20:50 mam zamiar wyjechać do pracy z firmy bakker detachering proszę o jakieś informacje na ten temat ponieważ wyjazd ma być 11 stycznia z góry dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristfis Re: BAKKER DETACHERING 15.12.07, 15:54 Jakie dokladnie informacje chcesz uzyskac? Jestem tu na miejscu wiec wiem dokladnie co i jak. Jak masz pytania to dawaj a ja odpowiem. Jak masz wyjazd na styczen to nie ma sie co zastanawiac. Wszyskto tak, jak mowia w Polsce to tak jest w rzeczywistosci. Odpowiedz Link
marcin17210 Re: BAKKER DETACHERING 15.12.07, 18:28 jeśli możesz to napisz ile miesięcznie mogę zarobić,jak z zakwaterowaniem czy jest płatne,ile na ubezpieczenie,czy firma jest wypłacalna i co ile jest wypłata czy na pewno jest praca od razu tak jak mówią bo tutaj muszę się zwolnić a mało zarabiam, a mam rodzinę na utrzymaniu, ile tam pracujesz dzięki pozdrawiam z POLSKI Odpowiedz Link
niki-2 Re: BAKKER DETACHERING 15.12.07, 17:03 wie ktoś może jaka jest stawka netto pracujących za pośrednictwem tej firmy? Odpowiedz Link
uzytkownik123 Re: BAKKER DETACHERING 21.12.07, 21:02 6,10/h, jak lubisz tyrac i byc traktowany jak smiec to trafiłes w dziesiątkę. Umowe podpisujesz na kolanie w busie i juz jej wiecej nie widzisz na oczy, to co ci mowia w polsce na miejscu moze sie zmienic, jak ja tam pracowałam to byli tacy co tygodniowo po 26 godzin pracowali i tracili tylko czas w domku. Wytrzymałam tam 3 miesiace i wiecej nie mam zamiaru tam wracac. to tyle. Odpowiedz Link
kwiatek1-2 Re: BAKKER DETACHERING 24.03.08, 14:41 Marcinie napisz czy udalo ci sie wyjechac ja choc juz wczesniej tam pracowalam mam z tym problem a pracowalam dobrze Belinda byla ze mnie zadowolona ona wogule bardzo pomaga polakom Odpowiedz Link