Dodaj do ulubionych

materiały,tkaniny krawieckie poszukuję!

06.10.10, 14:27
Witam
poszukuję importera tkanin,materiałów krawieckich z Niemiec.Włoch,Francji itp
jetsem zainteresowana stałą współpracą.Po przekopaniu internetu dotarłam tylko do kilku hurtowni na terenie Torunia, a ja szukam bezpośredniego kontaktu z osobą która się tym zajmuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: cyniu 35 Materiały z Włoch itp. IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.11, 15:44
      Witam jestem przedstawicielem firmy zajmującej się sprzedażą tkanin. Jeżeli interesuje cię współpraca proszę o kontakt. cyniu35@wp.pl postaram się pomóc.
    • tkaninybeata10 Re: materiały,tkaniny krawieckie poszukuję! 14.11.13, 16:06
      Witam,
      prosze o kontakt :tkaninybeata@interia.pl
      import -FRANCJA
      natina0 napisała:

> Witam
      > poszukuję importera tkanin,materiałów krawieckich z Niemiec.Włoch,Francji itp
      > jetsem zainteresowana stałą współpracą.Po przekopaniu internetu dotarłam tylko
      > do kilku hurtowni na terenie Torunia, a ja szukam bezpośredniego kontaktu z oso
      > bą która się tym zajmuje.
      • tkaninybeata10 Re: materiały,tkaniny z francji 14.11.13, 16:12
        Prosze o kontakt: tkaninybeata@interia.pl
        -bogaty wybor tkanin
        • Gość: Michał Re: materiały,tkaniny z francji IP: *.205.108.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.14, 11:58
          Witam jesteśmy bezposrednim importerem tkanin z turcji,zapraszamy do współpracy i kontaktu i odwiedzenia naszej strony www. twintextekstil.pl pozdrawiam
    • kasiakowa06 Re: materiały,tkaniny krawieckie poszukuję! 17.06.19, 09:40
      Najlepsze materiały tylko tutaj www.lamilani.pl/.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka