Dodaj do ulubionych

Dietetyk w Toruniu?

28.09.10, 12:48
Witam,

Szukam dietetyka w Toruniu, najlepiej niedrogiego ; ).

Googlowałem już kilka razy i nic - jedyne, co znalazłem, to wielkie poradnie z ładnymi witrynami internetowymi, gdzie cud-dieta za >300zł/miesiąc rozwiąże moje problemy. Nie szukam magicznych ziółek i talizmanów, tylko człowieka, który zna się na rzeczy i mógłby w miarę tanio pomóc mi z problemami.

Głównie chodzi mi o (sic) ułożenie diety. Proszę o pomoc, najlepiej, gdybyście mogli mi polecić kogoś sprawdzonego...

Dzięki wielkie!
Obserwuj wątek
    • pola-11 Re: Dietetyk w Toruniu? 28.09.10, 20:56
      Witaj,
      Polecam Studio Live Natur - przy Szosie Chełmińskiej w przychodni zdrowia. Dietetyczka najpierw prowadzi wywiad, a potem dostosowuje indywidualną dietę polegającą na zdrowym i częstym jedzeniu - chudniesz i uczysz się co i jak jeść, aby być szczupłą i zdrową.
      Pola
    • asiunialala Re: Dietetyk w Toruniu? 20.12.10, 14:30
      Witam,

Ostatnio znalazłam osobę, która mi pomogła i może Tobie pomóc, naturoterapeutka i dietetyk, studiowała przez kilka lat w stanach, ma niesamowitą wiedzę i świetne podjecie do człowieka. Szybko poczułam różnicę nie tylko w sylwetce ale i samopoczuciu (ceny również są rozsądne)
      Z czystym sumieniem polecam, tel. 721 430 680 a gabinet mieści się na ul. Podgórnej 32/2
      Pozdrawiam, powodzenia!
      • Gość: magdakonopa Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.free.aero2.net.pl 06.12.14, 22:23
        Ja też miałam okazje skorzystać z usług pani Joanny z gabinetu Natural Healing. W końcu ktoś dotarł do przyczyny problemów z wagą, ceny wydaje mi się bardzo przyzwoite. Naprawdę polecam.
    • Gość: tyrozyna Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.11, 14:31
      hej... pod Toruniem (ok 40 km) w Golubiu-Dobrzyniu jest dietetyk. Nowo otwarty i tam ułożą ci dietę indywidualnie dla Ciebie. Ceny dostępne. Konsultacja 30zł, Zestawy menu już od 60zł. Ja korzystałam jestem zadowolona. Młoda sympatyczna kobietka tam jest. Mi udało się schudnąć 11 kg w 3 miesiące. Jestem zadowolona. namiary to e-mail: studio.deta@o2.pl
      • Gość: tyrozyna Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.11, 14:35
        tam jest pomyłka w adresie: studio.dieta@o2.pl
    • Gość: Aleksandra Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 15.10.13, 22:37
      dietetyktorun@wp.pl - sprawdzona dietetyczka na dodatek nie drogo
    • Gość: Alaaaa Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 17.08.14, 19:04
      Polecam poradnię Mój Dietetyk. Mnie udało się u nich schudnąć 10 kg. Może ceny dość wysokie- ale efekt spektakularny- i bez jojo.
      • alice_81 Re: Dietetyk w Toruniu? 15.09.14, 18:47
        Korzystam z Genodiety u p. Ziemskiej w Studio Figura i muszę przyznać, że efekty są nadzwyczaj dobre. Po wykonaniu testu okazało się w końcu, co jest przyczyną mojego problemu. Polecam.
    • Gość: SZKOŁA ŻAK Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.14, 12:16
      Zostań specjalistą od zdrowego odżywiania
      Konsultant ds. żywienia uznawany jest w obecnych czasach za najbardziej przyszłościowy zawód zarówno pod względem zatrudnienia, jak również wysokości wynagrodzenia.
      Ciągłe rosnące zainteresowanie zdrowym trybem życia oraz wyglądem stało się naszym celem w osiągnięciu szczęśliwego życia.
      Codziennie setki osób zmaga się z trudnościami spowodowanego złym odżywianiem. Osoby zainteresowane wydają duże pieniądze na wizyty w poradniach w celu uzyskania porady oraz uzyskania odpowiednio dobranej diety.
      W Żaku oferujemy naukę na kierunku konsultant ds. żywienia.
      Kierunek ten otwiera wiele możliwości.
      Każda osoba, która ukończy naszą szkołę będzie potrafiła sama
      dobrać odpowiedni jadłospis dla siebie i innych.

Rezerwacja miejsca: www.zak.edu.pl/formularz

Zainwestuj w siebie! To jest Twój czas!

Informujemy, iż ze względu na duże zainteresowanie
      kierunkiem, liczba miejsc jest ograniczona.

Toruń, ul.Szeroka 31

ZAPRASZAMY - już wkrótce rozpoczynamy zajęcia!
    • Gość: SZkoła Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.15, 15:46
      Rezerwacja miejsca: www.zak.edu.pl/formularz

Konsultant ds. żywienia uznawany jest w obecnych czasach za najbardziej przyszłościowy zawód zarówno pod względem zatrudnienia, jak również wysokości wynagrodzenia.
      Ciągłe rosnące zainteresowanie zdrowym trybem życia oraz wyglądem stało się naszym celem w osiągnięciu szczęśliwego życia.
      Codziennie setki osób zmaga się z trudnościami spowodowanego złym odżywianiem. Osoby zainteresowane wydają duże pieniądze na wizyty w poradniach w celu uzyskania porady oraz uzyskania odpowiednio dobranej diety.
      W Żaku oferujemy naukę na kierunku konsultant ds. żywienia.
      Kierunek ten otwiera wiele możliwości.
      Każda osoba, która ukończy naszą szkołę będzie potrafiła sama
      dobrać odpowiedni jadłospis dla siebie i innych.

Słuchacz na w/w kierunku, pozna zagadnienia takie jak:

Podstawy psychologii, socjologii i organizacji pracy
      Rachunkowość i finanse w gastronomii
      Marketing
      Zasady żywienia – dietetyka
      Obsługa konsumenta
      Organizacja usług cateringowych
      Ekonomika i zarządzanie firmą

Zainwestuj w siebie! To jest Twój czas!

Informujemy, iż ze względu na duże zainteresowanie
      kierunkiem, liczba miejsc jest ograniczona.

Toruń, ul.Szeroka 31

ZAPRASZAMY - już wkrótce rozpoczynamy zajęcia!
    • luk57 Re: Dietetyk w Toruniu? 17.08.15, 11:23
      W Toruniu tylko

Judyta Malagowska, świetna babaka super specjalista. Dieta łatwa i dobra

www.torun.przyjazny-dietetyk.pl/

• Gość: Oskar Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.15, 15:33
      Polecam Panią Małgorzatę Panek z Poradni Mój Dietetyk, stosowałam już tyle diet i żadna mi nie pomogła, w końcu trafiłam pod fachową opiekę, której efekty widoczne są po dziś dzień torun.mojdietetyk.pl/
    • agnieszka1983a Re: Dietetyk w Toruniu? 26.12.15, 16:39
      Witam,
      Polecam Panią Anię Kula. Jest sympatyczna, układa diety uwzględniając produkty, które lubi dana osoba, dojeżdża do klienta. Namiary na stronie www.OdchudzanieNaWezwanie.pl
      Pozdrawiam
      Agnieszka
    • Gość: Agnieszka Lesz Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.dynamic.mm.pl 05.07.16, 19:18
      Mi pomagała Karina Nowak z centrum dietetyki klinicznej, fachowiec jakich mało (czego nie mogę powiedzieć o dwóch innych pseudodietetykach w Toruniu nie pomógł mi żaden z nich przez moją chorobę a pani Karina podjeła się tego), babeczka po akademii medycznej z ogromną wiedzą, jeszcze niesamowicie sympatyczna i robi pyszne latte dla klientek a wizyty kontrolne są za darmo (co zachęca mnie też do częstych wizyt hehehe) mi udało się schudnąć 24kg mimo niedoczynności tarczycy
    • Gość: Sonia Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.dynamic.mm.pl 06.07.16, 18:51
      Zgadzam się, Karina Nowak- świetny dietetyk. Na pierwszej wizycie przeprowadziła bardzo dokładny wywiad, wypytała o wszystkie badania, zrobiła analizę z wydrukiem, wszystko dokładnie wytłumaczyła, uśmiechnięta i konkretna kobietka, cierpliwa a przy tym ma ogromną wiedzę. Miałam problem z alergiami pokarmowymi bo przez to nie mogłam schudnąć ale Pani Karina zrobiła mi test na nietolerancje pokarmowe (wykrywa coś koło 60 produktów) i okazało się że mam alergię na 3, po wykluczeniu czuję się fantastycznie a przy tym 7kg lżejsza. Cud kobieta.
      • Gość: Piotr1987 Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.ostroda.vectranet.pl 22.07.16, 20:38
        Www.dietetykkliniczny-torun.pl dietetyk na starówce obok manekina ul. Piekary 33. Świetna babka. Niesamowicie miła i kobtka wizyty tanie, kontrolne zawsze gratis
    • Gość: katarzynapassiewic Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.centertel.pl 29.07.16, 12:52
      Centrum dietetyki klinicznej. Pani Karina Nowak- tylko i wyłącznie. Najlepszy dietetyk. Wszystkie koleżanki po moich efektach zapisały się na wizyty. Za 2tyg dietę płaciłam ,150zł a wstępna wizyta z wszystkimi powiatami 70zł . Efekty super. Jem więcej i ciągle chude. A w tym tyg idę do Pani Kariny na test na nietolerancje pokarmowe. Podejrzewam że mam na gluten i mleko ale warto upewnić się i sprawdzić czy na coś jeszcze (bo test wykrywa ponad 50 produktów). Strona internetowa to www.dietetykkliniczny-Toruń.pl
      • Gość: Alicja Szymanek Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.free.aero2.net.pl 04.08.16, 08:55
        502 152 463 - rejstracja telefoniczna, diety chyba najtańsze w Toruniu ale bardzo skuteczne i w chorobach też, wiem że teraz jest promocja że jak przyjdziesz z partnerem lub drugą osobą to masz dodatkowo -20%
      • justynna16 Re: Dietetyk w Toruniu? 11.10.16, 15:45
        Witam. Czy po zakończeniu diety Pani Karina prowadziła stabilizacje wagi ? Jak wygląda cenowo miesięczna dieta ?
        • Gość: Gabrysia1985 Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.dynamic.mm.pl 09.02.17, 09:37
          Tak, na koniec rozpisuje takie zalecenia stabilizacyjne, żeby kilogramy nie wróciły :) Dzięki tym zaleceniom schudłam jeszcze 2kg i nic nie przytyłam, miesięcznie 250zł zwykła redukcyjna a w chorobach 350zł + 50zł wizyty kontrolne co 2-3 tyg i na każdej jest analiza składu ciała, jak przyjdziesz z partnerem to oboje macie -20% czyli jak na zwykłe odchudzanie to po 200zł za dietę. Jeśli chodzi jeszcze o samą dietę to jest ona dostosowana indywidualnie, jeśli coś nie smakuje Pani Karina wyłącza z diety te produkty, ciągle nowe niesamowicie smaczne i łatwe potrawy (co miesiąc inne), jestem zachwycona. Efektami również i każdemu polecę Panią Karinę! Byłam u 2 innych dietetyków w Toruniu ( Panie Malagowska i Ziemińska i nie byłam zadowolona- niesympatyczne a efekty nie były warte ceny- po 2-3 miesiącach zrezygnowałam i żałuję że w ogóle tam się wybrałam, gdybym wiedziała wcześniej to od razu poszłabym z mężem do Pani Kariny)
    • Gość: beataaa Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.torun.mm.pl 13.08.16, 22:30
      Po kilku próbach poddania się diecie, ostatecznie trafiłam z polecenia koleżanki do Dietetyk Aleksandry Ziemskiej przy Szosie Lubickiej. Po prawie dwóch miesiącach jestem bardzo zadowolona. Zarówno z podejścia i ogromnej wiedzy Pani Oli jak i z efektów. Potrafi zmotywować w trudnych chwilach, zna odpowiedź na każde pytanie. Każdemu poświęca dużo czasu, dietę dopasowuje do upodobań.
    • Gość: Jan1960 Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.146.67.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.16, 14:45
      Karina Nowak- przyjmuje na Starówce przy Piekary. Byłem pod wrażeniem wiedzy jaką posiada na temat metabolizmu człowieka. Bardzo młoda ale widać że po akademii medycznej. Po miesiącu ważę już 8,5kg mniej mimo moich chorób. Ból głowy trwający od kilku miesięcy powoli znika. Polecam serdecznie każdemu wizytę w centrum dietetyki. Terminy dostępne od ręki, nawet na drugi dzień- nie trzeba czekać tygodniami na wizyty. Mimo wielu pacjentów Pani Karina poświęca się i nawet w niedzielę już nie raz przychodziła na wizytę jak w tygodniu nie mogłem przyjechać bo pracuję do 19-20. Super specjalista z wielkim sercem do pacjenta.
    • Gość: Asia Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.146.34.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.16, 11:39
      Zgodzę się z kilkoma poprzednikami. Dietetyk Karina Nowak- świetne podejście do pacjenta a efekty diety bardzo zaskakujące (pozytywnie). Polecam każdemu kto szuka porządnego i skrupulatnego dietetyka w Toruniu !!
    • Gość: sloikowa_toruniank Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 02.02.17, 19:42
      A ja polecę Body Hero i ich specjalistę Damiana Domachowskiego. Niedawno się otworzyli, ceny konkurencyjne - nie zabuli się majątku!! To moje kolejne podeście do diety i tym razem mam nadzieję, że się nie zawiodę i schudnę. Na razie jest spoko. Pełen profesjonalizm i nikt mi nie wytyka tego, że jestem gruba... co wcześniej się zdarzało :(
      Znajdują się na Starym Mieście - Przedzamcze 8, Toruń oczywiście ;p. Wpiszcie na fejsie Body Hero to wyskoczy.
      tel. 577 123 458
    • Gość: Asiulka1987 Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.dynamic.mm.pl 01.03.17, 12:53
      Tanio nigdzie nie będzie, musisz liczyć 200-300 miesięcznie plus koszt wizyt kontrolnych (standard u każdego) ale najlepszy dietetyk jeśli chodzi o choroby (odchudzanie także) to tylko w Centrum Dietetyki Klinicznej na Piekary. Leczenie żywieniowe chorób (u mnie Hahimoto) trwało 5 miesięcy (schudłam 14kg plus poprawiły mi się znacznie wyniki badań). Jestem bardzo zadowolona i polecę Panią Nowak każdemu, kto chce się odchudzać i jednocześnie poprawić stan swojego zdrowia. Z terminami u niej nie ma problemu, w ciągu tygodnia jakiś się zawsze znajdzie i rano i wieczorami. Dla chętnych nr tel. 502152463
    • Gość: Katarzyna1878 Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.dynamic.mm.pl 31.05.17, 14:39
      Jestem zachwycona współpracą z Panią mgr Kariną Nowak (ma gabinet na Piekary 33). Bardzo sympatyczna, fantastyczna kobieta, z uśmiechem na ustach wyjaśniła mi wszytkie wątpliwości i ustaliłyśmy tryb diety oraz harmonogram wizyt. Na jadłospis pierwszy czekałam jakiś tydzień, posiłki mega mega! pyszne!! I do tego chudnę cały czas, za mną już 18kg a jeszcze zostało 7kg. Cenowo wychodzi ok (wiem, że taniej niż w większości gabinetów- bo dieta zwykła odchudzająca kosztuje 250zl za miesiąc- jak ktoś choruje to więcej), co wizytę Pani dietetyk waży i porównujemy z poprzednimi wizytami, mój mąż również zachęcony wynikami zapisał się na pierwszą wizytę i za tydzień zaczyna "walkę" razem ze mną u Pani Kariny, zdecydowanie najlepszego dietetyka w całym województwie!! (koleżanki również polecają Panią Karinę, słyszałam już od kilku osób na mieście, że jak do dietetyka to tylko Centrum Dietetyki na Piekary).
      • kinia4560 Re: Dietetyk w Toruniu? 24.06.17, 09:51
        Haha, dziwnym trafem niemal wszystkie pozytywne opinie na temat tej pani pochodzą z jednego adresu IP....
        Żenada jakich mało ;)
        • Gość: Aga343 Re: Dietetyk w Toruniu? IP: *.dynamic.mm.pl 31.08.17, 20:23
          Hehe. Kłania się chyba czytanie ze zrozumieniem. Ja tu widzę tylko ip dynamiczne (polecam zapoznać się z tym określeniem) i inne ip ale na pewno nie takie samo:) Ja jestem drugi miesiąc na diecie ułożonej przez Panią Karinę i 5kg w dół polecam:) Poza tym wystarczy wejść na stronę znanego lekarza, inne fora lub zaciągnąć informacji na mieście żeby dowiedzieć się do jakiego dietetyka najlepiej się udać. Pozdrawiam
    • majkanowakowska93 Re: Dietetyk w Toruniu? 08.12.20, 10:20
      Ja polecam moja dietetyczke, ktora prowadzi mnie online (spotkania przez WA co 2 tygodnie) plus stały kontakt telefoniczny :
      www.dietetyknowacka.pl
      Pani bardzo uprzejma i miła, odpowiada nawet na moje najgłupsze pytania. Z pełnym zrozumieniem. Zaluje, ze zdecydowałam sie tak pozno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka