radostek 10.05.05, 11:01 Wiele jest watkow odnosnie roznych akademii na tym forum, ale moze tutaj wpisza swoje przewidywane wyniki z matematyki i jezyka obcego Ci ktorzy sie do Poznania wybieraja, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktostam ang. p.- ok.100, r. ok 90, matma p-ok80, r. max 78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:10 ang. p.- ok.100, r. ok 90, matma p-ok80, r. max 78 Odpowiedz Link Zgłoś
radostek Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 11:17 Dzieki za odzew. Podaje wiec swoje: angielski: podst 100 rozsz 95 matematyka: podst 100 rozsz 88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 10.05.05, 18:05 Pewnie nie zdasz polskiego heheh :> mam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:53 mam pytanie na maturze angielski poszedl mi świetnie ok 100% a matma no cóż...na 60% liczę(max) czy można przystąpić do egzaminu wstępnego z matematyki...? Odpowiedz Link Zgłoś
radostek Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 12:12 Wydaje mi sie ze nie... Egzaminy sa tylko dla ludzi ze stara matura. Te 60% to lacznie czy rozszerzony tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatcharls Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:04 angielski podst. 95-100% rozsz. 80-90%, na akademię wybieram się z historią którą pisze w czwartek, bo matma - co tu dużo mówić. Szczerze to moje przygotowania do matmy wczoraj szlag trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLR Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.05.05, 12:16 Hehe, no widze że niezłe wyniki przewidujecie - gratulacje. Ja licze na 90-95 z ang. podst., 85-90 z rozsz., a matma, w granicach 75-80 z podst. i kolo 60 z rozsz..ale na szczęście zdaje jeszcze geografie w poniedziałek, więc myśle że właśnie ona mnie troszke podratuje ;-D. btw. nie wiecie może jak wygląda sprawa z limitem miejsc na AE? Albo jak to wyglądało w poprzednich latach (np. ilość osób na miejsce)? Pozdrawiam przyszłych kolegów-studentów (mam nadzieje:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
radostek Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 12:27 Z tego co sie orientuje to w ostatnich latach bylo powyzej trzech osob na jedno miejsce. A przyjmuja lacznie na wszystkie wydzialy okolo 1500 ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniesha Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.bazapartner.pl 10.05.05, 12:38 hejo! Ja spodziwam sie ok 90% z podstawy z angola i ok 80% z rosz... matma ok 90% z podstawy ..niestety rozrzeszony nie poszedl mi i boje sie zo to moze zawazyc ostatecznie ..ok 50% .... :( .Co do miejsc to wiem ze w tamtym roku na ekonomie bylo ok 5 osob na jendo miejsce.. a na zarzadzanie ok 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLR Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.05.05, 12:52 no cóż..w takim razie pozostaje tylko mieć nadzieje, że znajdziemy sie wsród tych 1500 szczęśliwców :-). Narazie jednak, trzeba jeszcze powalczyć, więc - ide tłuc gegre :-). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 12:52 angielski p. ok 80%, r. ok 60% matematyka p. ok 100%, r. ok 90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 13:16 hmm, angol 98% podstawa i jakies 96% rozszrze, natomiast na macie bardzo sie zestresowalam i w efekcie okolo 60% podstawa a rozszrz juz troszke lepiej moze 80% ogolnie jestem na siebie zla. zobaczymy jak to bedzie z ekonometria :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snayper Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.bazapartner.pl 10.05.05, 17:59 hejo angol p. 90% r.80% matma p.80% r.hmm ciezka sprawca pewnie gdzies ok70% ...Mam jakies sznase?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dźwiedź Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:15 matma 98%/85% angol 98%/70% cos cienko poszło, szkoda, ze nie liczą próbnych byłoby z maty 96%/100%. Radostek teraz bedziesz lepszy. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayer Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:20 czy tu juz pol szkoly jest? :P filip te 85% to rozumiem ze liczyles ze nie pojada ci jakos strasznie chamsko za 19, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
radostek Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 18:44 No ba... Tez bys sie pochwalila swoim wynikiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayer Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:52 98% z podstawowego :P a z rozszerzonego jakies 70 stawiam... raczej nie więcej... ale ja nie wybieram się na MiSMaP wiec może jakoś na te nieszczesna infe w warszawie się dostane z czymś takim ;-) tym bardziej że z angielskiego raczej poniżej 90-94 % nijak nie spadne, a to też się liczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 19:10 w koncu widze IVLO Bydgoszcz na forum:> hłehłe. snajper dostaniesz sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayertienna Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 19:12 ja tam widze przede wszystkim VI LO! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 19:24 ja tez, tym bardziej ucieszylo mnie cokolwiek z mojej szkolki:) tzn. nie zebym cos miala do VILO wrecz przeciwnie spoko szkola:> pewnie wam poszla lepiej ta maturka nieszczesna niz nam :>? Odpowiedz Link Zgłoś
ayertienna Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 19:25 masz tu nasze wyniki, sama oceń - ja nie wiem jak tam u was poszło, na forum żadnego lamentu nie przyuważyłam, więc chyba nie jest źle? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 19:30 bo u nas wszyscy sie ucza fizyki teraz po prostu :) poszlo roznie...ale ogolnie nastroje niezadowolone, zawiedzione (ale bywaja i euforyczne) :> nie zauwazylas zadnego lamentu na forum powiadasz? spojrz na 400 podpisow pod anulowaniem tej matury :> Odpowiedz Link Zgłoś
ayertienna Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 19:30 na forum IV LO :P fizyki mówisz? coś o tym wiem, sama się właśnie do niej uczę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 19:33 tak ja tez sie "ucze" fizyki :> co do forum IVLO to to nie to samo co forum VILO musze przyznac:> nasze forum sklada sie prawie wylacznie z mat-infow. a w czasie matur to wogole malo ktory maturzysta zaglada tam. ale dobrze ze przypomnialas, zajrze do was i posprawdzam nastroje pomaturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayertienna Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 19:35 u nas też takowych (nastrojów na forum znaczy) nie uświadczysz, wszyscy nadal ku...zgłębiają tajniki efektu dopplera znaczy :P albo uczą się gór polskich czy czegoś takiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 19:40 wlasnie, jestem w szoku ze nie uczysz sie gery.myslalam ze wszyscy u was to zdaja :P a co fizyki to im wiecej sie ucze tym mniej umiem, mimo najlepszego nauczyciela na swiecie :D (wlasnie, slyszalam ze z tymi n-lami fizy u was nie bałdzo :) ) strasznie sie boje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ayertienna Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 19:44 czyzby sz. prof. Wojewoda? Hehe moja kolezanka w gim z nim miala, wspomina go z łezką w oku...ale chyba u nas też uczy afair... zreszta ja na poziom fizyki moge narzekac tylko wspominajac o gimnazjum ;-) bo w LO to juz tylko moje lenistwo <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 19:45 wiadomo, a ktozby inny :) ty zdajesz fize i na ekonomie sie wybierasz? po coz fiza tedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ayertienna Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 10.05.05, 19:50 nie, ja tylko zobaczyłam że tu radek się wypowiada ;-) i fili....eee ten, dźwiedź :P a ide na infe ;-) i zdaje na polibudę, więc... no, wszystko jasne! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:43 Szkoda, że nie będzie mi dane studiować w takim inteligentnym towarzystwie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:49 okolo 200/220pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAJ Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:31 angol łącznie gdzieś 85 % matma łącznie 75 . Czy z takim syfem dostane się ? hjak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopy Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.bazapartner.pl 11.05.05, 12:18 wlasnie jak myslcie od ilu procent beda przyjmowac ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:48 wszystko zalezy od wynikow matur, ktorych jeszcze nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan 11.05.05, 18:27 angielski 100 i 94 gera 100 i 100 mata 94-96 i 75-80 Ale tej maty to Ci radostek gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:29 jeszcze gegry nie było a Ty 100 chcesz :) 16 jest dopiero , alewidze ,że ambicje na 100 są hehe ,zebyś się tak nie przejchał , 90 pare z maty z obu z niemca jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just me Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:59 ludzie co wy tacy pewni siebie... mocno sie zdziwilam jak tak czytalam wasze wypowiedzi... ja osobiscie wole byc mile zaskoczona, niz niemile dosc kopniaka gdy ujrze wyniki. Nie mniej jednak poszlo mi dobrze, poki co.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:07 coś mi sie zdaje ,że tu połowa ściamnia , żeby pozbyć się konkurencji :) powiedz , czy nie zniechęca Cie coś takiego jak widzisz ,że innyj tak dobrze poszło , ale że z angola po 100 sobie zapodali wszyscy prawe\ie , to jestem w szoku , w końcu nie wiadomo jak ktoć oceni wasze wypociny <hahaha> jak dla mnie to jedna wielką ściemą tu zalatuje hehe , ale tak bywa jak się chce konkurencji pozbyć ja z maty liczę po 90 % bo nie zrobiłam w podstawowym do końća zadania z serwetką , a na rozszerzonym tylko tej liczby całkowitej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shecat Re: Akademia Ekonomiczna Poznan IP: *.tvgawex.pl 17.05.05, 15:51 hahahaha, ty tez probujesz tricku z pozbywaniem sie konkurecji? wiecie co, i tak ci z gera beda lepsi od wiekszasci tych z mata. wkurza mnie to, powinni zrobic osobne srednie i na ich podstawie obliczac wskazniki. Odpowiedz Link Zgłoś