aliceysa 08.10.08, 09:11 Czy ktoś jest w stanie podać mi stronkę, na której znajdę testy matematyczne "Oxfort Plus" z poprzednich lat dla szkoły podstawowej, klasa IV-VI? Z góry dziękuję! Mój e-mail: alicjajab@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkar2 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 21.10.08, 12:30 Stronki takiej raczej nie ma ,ale jestem w posiadaniu testu do kl. IV 2008-wiosna,mogę udostępnić.Ja natomiast poszukuję starszych testów Oxford mat plus dla IV klasy.Czy ktos takowe posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
kako77pl Re: Test Matematyczny Oxford Plus 21.10.08, 19:30 Mam kilka starych roczników do klasy IV. w tym roku poszukuję do klasy V. Odpowiedz Link Zgłoś
nuno2000 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 29.09.10, 10:18 POszukuję testów dla klasy IV. Masz je jeszcze? Będę wdzięczna. Mój mail: amic71@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia- Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.cdma.centertel.pl 02.05.11, 19:20 1 hektar to a-10mb-100m c-1000d-10000 e-100000m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.14, 12:50 Ja również bylabym zainteresowana testami do kl. IV jeśli możesz to prześlij sylwia_otwock@poczta.onet.pl. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
jkar2 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 22.10.08, 22:56 kako77,czy był(a)byś skłonny(a) przesłać mi te test na priv?Niestety nie mogę Ci się odwdzięczyć testami do V kl.,ale podpowiem, ze jeśli zwrócisz się z prośbą do firmy organizujacej test(adres na ich stronie),to prześlą Ci ostatni-tzn. z kwietnia 2008.Liczę na pozytywną odpowiedź.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 14:48 cześć, czy udało Ci się znaleźć jakieś testy do klasy V? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 16:45 witam! Czy mogłabym prosić o pilne przesłanie zadań do konkursu Oxford dla kasy IV. Pozdrawiam tommay@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:09 proszę o przesłanie mi zadań z poprzednich edycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:11 nie podałam adresu: rudzikj@ wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amic1971 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 07.10.10, 12:55 Będę wdzięczna za testy do klasu IV. Na prawdę wdzięczna. Prosze o kontakt amic71@wp.pl lub: 606-63-23-92 Odpowiedz Link Zgłoś
steve9 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 18.10.10, 21:21 Bardzo prosze o przeslanie testow matematycznych 4 klasa podstawowa. Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
steve9 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 18.10.10, 21:29 Bardzo prosze o przeslanie testow do 4 kl. podstawowej y matematyki. Wielkie dzieki. steve9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve9@0p.pl Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.chello.pl 19.10.10, 14:05 Proszę o archiwalne testy Oxford plus klasa IV podstawowa. Śliczne dzięki steve9@0p.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matmars Re: Test Matematyczny Oxford Plus 03.11.10, 18:48 Czy mógłby ktoś udostępnić testy oxford plus dla klasy IV podstawówki mój adres e-mail : matmars@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmkina109 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 18:34 podaj teraz ja ci dam do 5 bo moj brat chodzi do szustej wiec ma z piatej jeszcze teraz czisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spszulik Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.leon.com.pl 08.11.12, 15:52 Witam, mój syn jutro pisze test matematyczny oxford kl IV. Jeśli Pan/Pani posiada jakiekolwiek testy z ubiegłych lat, proszę prześlij mi na e-mail: policolor@wp.pl Dziś miał syn przynieść takie ze szkoły, ale Pani sobie zapomniała i tak cały tydzień nosiła. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, Sylwia Szulik Mama Jakuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.13, 23:32 Mam serdeczna prosbe .Czy moglaby Pani przyslac mi testy poprzednich edycji do kl.IV NA KONKURS MATEMATYKA OXFORD PLUS. Z GORY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta101 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 21.10.13, 21:39 Uprzejmie proszę o przeslanie mi zadań z poprzednich edycji Oxford Plus matematyka kl 4. na adres abacki100@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.gdynia.asseco.pl 18.10.13, 15:22 Cześć, proszę o przesłanie testów z lat poprzednich z matematyki kl.IV. pozdrawiam i dziękuję Andrzej jondrek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.man.poznan.pl 09.10.15, 10:39 poszukuję testy oxford plus 3 szkoła podstawowa oraz archimesdes plus klasa 3 podstawowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.man.poznan.pl 09.10.15, 10:43 poszukuję testów archimedes.plus szkoła podstawowa klasa 3 oraz oxford klasa 3 szkoła podstawowa mója adres: marleana.arczewska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amic1971 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 07.10.10, 12:53 Będę wdzięczna za testy do klasy IV. Bardzo prosze o kontakt na: amic71@wp.pl lub na: 606 63 23 93. Będę ogromnie wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janciopl Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 10:42 witam. Jestem nauczycielem stażystą, pierwszy raz mam kontakt z Konkursem Oxford, trudno jest znaleźć arkusze zadań z ubiegłych lat. czy moglibyście przesłać mi na e-mail arkusze zadań z ubiegłych lat na poziomie szkoły podstawowej klasy 4-6? mój e-mail: krzysiekmat@o2.pl z góry dzięki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zlotzky Re: Test Matematyczny Oxford Plus 25.10.10, 20:52 Witam, proszę o pomoc. Szukam testów na konkurs Oxford dla ucznia klasy V z poprzednich lat, czy możecie mi coś przesłać na adres zlotzky@interia.pl z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.oitbd.pl 17.10.11, 12:23 POszukuję testów dla klasy IV. Będę wdzięczna. Mój mail: alu560@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.free.aero2.net.pl 02.11.13, 11:24 Witam, bardzo proszę o przesłanie na adres jondrek@gmail.com testów jakie Pani posiada Oxford Plus z matematyki dla klasy IV? pozdrawiam i dziękuję Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.plwaw.energis.pl 23.10.08, 09:17 witam czy ma ktos moze przygladowy test dla III klasy podstawowej? Bede wdzieczna za przeslanie na email Sigma31@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:14 Ja również bardzo proszę o test dla klasy III. Może z poprzedniego roku. Podaję e-maila ozimeka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jkar2 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 02.11.08, 14:40 Wysyłam testy z kl. IV do osób ,które o nie proszą.Liczę na to , że i moja prośba o testy z kl. IV nie pozostanie bez odzewu.Bezinteresowność zawsze kiedys zostaje nagrodzona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jkar2 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 02.11.08, 14:40 zapomniałam o mailu: karscy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetasz Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 18:37 Witam serdecznie .Jeśli tylko to możliwe to serdecznie proszę o pomoc w sprawie testu matematycznego.BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE JAKIEGOŚ PRZYKŁADU TAKIEGO TESTU.dziękuję SERDECZNIE POZDRAWIAM .aNETA anetasz@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.zicom.pl 11.10.09, 09:27 Witam serdecznie .Jeśli tylko to możliwe to serdecznie proszę o pomoc w sprawie testu matematycznego.BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE JAKIEGOŚ PRZYKŁADU TAKIEGO testu dla klasy IV - podstawowej mój e-mail: filipkubala@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamole Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.netia.com.pl 20.10.09, 16:19 Gdyby ktoś miał, to ja też poproszę o test dla III klasy szkoły podstawowej e-mail mamole@pocztaoonet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:15 proszą o przesłanie testów na email: rudzikj@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.10, 11:55 witam bardzo serdecznie proszę aby pani również mi przesłała ten test z matematyki będę bardzo wdzięczna mój adres to anetahetmanowska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
steve9 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 21.10.10, 18:05 Bardzo proszę o testy matematyczne do klasy IV podstawowej. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.oitbd.pl 17.10.11, 15:15 Bardzo prosze o przeslanie testow matematycznych 4 klasa podstawowa. Wielkie dzieki. Mój mail: alu560@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alu560 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 17.10.11, 15:31 Bardzo prosze o ile to możliwe o przesłanie testów z matematyki Oxford Plus dla klasy IV podstawowej. Z góry dziękuję. Maciejczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 16:38 Witam, czy ktoś byłby tak miły i podesłał mi zestaw testów do IV klasy ? moj mail: koziolki@pa-ko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.icpnet.pl 09.11.12, 11:00 witam mozna te testy prosic? Odpowiedz Link Zgłoś
edytakacper1975 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 29.09.10, 21:25 Dzień dobry bardzo proszę o test dla klasy 3 Z góry dziękuje-mój adres pankacperek@neostrada.pl.. Odpowiedz Link Zgłoś
pauaaa Re: Test Matematyczny Oxford Plus 07.11.08, 16:46 hej czy mógłby mi ktoś podać zadania z konkursy Test Matematyczny Oxford Plus który się odbył 7.11.2008r plisss będę bardzo wdzięczną .Mój e-mail paulam23@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamole Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.netia.com.pl 20.10.09, 16:18 Ja też poproszę o test dla III klasy szkoły podstawowej e-mail mamole@pocztaoonet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jt Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.12, 22:31 Bardzo proszę o przesłanie zadań na konkurs Oxford matematyka z poprzednich edycji, do klasy 4 i 5. Dziekuję, adres joanna.telbuch@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinak21 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.static.chello.pl 18.10.17, 13:06 Bardzo będę wdzięczna za przesłanie testów do III klasy . e-mail: kate198309@o2.pl Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamole Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.netia.com.pl 23.10.09, 12:11 Gdyby ktoś miał, to ja bardzo proszę o test dla III klasy szkoły podstawowej e-mail mamole@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejata@op.pl Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 22:42 pilnie poszukuje testów matematycznych Oxford Plus z poprzednich lat do klasy 5 SP bejata@op.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajernas Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 17:30 Cześć ja tez potrzebuje zadań z testu oxford plus z zeszłego roku dla IV klasy SP lub starszych. Z góry WIELKIE DZIĘKI. moj adres: kubajernas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arim5 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 83.1.183.* 03.11.09, 18:10 Też szukam dla syna testów matematycznych do 4 klasy sp,czy kroś mógł by pomóc? miroslawa.s@poczta.onet .pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.mofnet.gov.pl 04.11.09, 13:01 Jeśli ktoś mógłby mi przesłać test Oxford dla klasy III oraz V szkoły podstawowej - moje dzieciaczki się szykują. Bardzo proszę na adres waga10@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2704 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 04.11.09, 19:24 prosze o przesłanie mi testów do klasy 5 na adres e-mail; aniulka2704@amorki.pl z góry dziękuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 88.220.37.* 04.11.09, 19:59 ja również bardzo proszę o testy dla klasy 5 mój e-mail: tttusiaaa@wp.pl Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.olsztyn.mm.pl 11.03.10, 20:46 Witam, potrzebuje stare testy z tego konkursu. Pisze prace magisterska na temat konkursow matematycznych i bylabym wdzieczna za jakiekolwiek testy z jakiegokolwiek poziomu. moj mail: paatti11@wp.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanekwKasku Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 12:31 proszę o wysłanie testów na e-mail chudy_ch@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 14:52 Cześć. A ja na temat tego konkursu mogę wypowiedzieć się raczej negatywnie. Moi uczniowie wzięli w nim udział i kilkoro otrzymało tytuł laureata, jeden uczeń laureata z wyróżnieniem (100p na 100 możliwych) w nagrodę otrzymał książeczkę wartą może jakieś 10 zł, podczas gdy inni z taką samą liczbą punktów Netbook, konsolę, aparat itp. Jak ma czuć się taki uczeń oraz jego rodzice?????? Totalne nieporozumienie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew_a22 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 10:04 Mam wielką prośbę czy ktoś może mi podać link do strony lub przesłać testy oxford matematyczne kl. 4 - 6 . Będę wdzięczna. ew_a22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 194.204.135.* 09.09.10, 06:20 Witam mógłbym liczyć na czyjąś dobroć, proszę o przesłanie testu kl 4 na adres maku19759@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 194.204.135.* 09.09.10, 06:21 Witam mógłbym liczyć na czyjąś dobroć, proszę o przesłanie testu kl 4 na adres maku19750@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.trans.net.pl 22.09.10, 21:06 Ja też dla kl. IV jeśli mogę inna2002@poczta.onet.pl z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.chello.pl 03.10.10, 20:22 Ja również potrzebuję testy kl V oxford plus. Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi prześle edyta.filipowicz@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
bianucha Re: Test Matematyczny Oxford Plus 28.09.10, 16:44 Witam. Czy ktoś mógłby przesłać mi przykładowe testy matematyczne "Oxford plus" gdyż chciałabym przystąpić z dzieciakami do tego konkursu. Interesują mnie testy kl. IV-VI. Przejrzałam wiele linków,ale nic nie znalazłam:-) Z góry dzięki, a oto mój mail: dariamorgala@poczta.onet.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawmarci Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 212.160.172.* 04.10.10, 12:37 Czy mógłbym prosić o podesłanie testów dla klasy IV ? Mój adres pawel.marcinkowski222@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystianmarchwiak Re: Test Matematyczny Oxford Plus 07.10.10, 09:27 Mam gorącą prośbę? Czy ktoś mógłby mi przesłać testy Oxford Plus dla 4 klasy SP z dwóch ostatnich lat. Z góry dziękuję, a córka mnie ozłoci Odpowiedz Link Zgłoś
krystianmarchwiak Re: Test Matematyczny Oxford Plus 07.10.10, 09:31 Czy ktoś mógłby mi wysłać testy z matematyki dla 4 klasy SP Oxford Plus. Z góry dziękuję. Nigdzie nie mogę ich znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskaD Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.10, 11:16 I ja też bardzo proszę o przykładowe testy z poprzednich lat dla klasy 4 SP. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich rodziców serfujących po internecie w poszukiwaniu testów. Mój adres biuro@sigma.lubin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aganowk Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.10.10, 20:46 Jeżeli to możliwe to też proszę Was o przesłanie z wcześniejszych lat testów do klasy IV. Dziękuje aganowk@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majag Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.net.pbthawe.eu 09.10.10, 12:24 Również bardzo bym prosiła o testy z poprzednich lat dla klasy VI SP. Z góry dziękuje! Mój e-mail: gabusia8@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.chello.pl 10.10.10, 20:42 Bardzo prosiłabym o przesłanie przykładowych testów na konkurs oxford plus dla klasy IV SP, barbara.kowal@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeb1 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.146.229.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.10, 00:08 jakby ktoś miał dostęp do przykładowych testów oxford plus dla klasy VI , proszę o przesłanie na meila: aa.debski@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulkaa Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:35 Ja też bardzo proszę o testy do VI klasy, mogą być też w sumie do niższych też :) agulkaa@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGANOWK Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.10.10, 20:49 Jeżeli możecie to też proszę Was o przesłanie z wcześniejszych lat testów do klasy IV. Dziękuje aganowk@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
margo6921 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 28.10.10, 16:41 Witam, czy otrzymała Pani może już od kogoś testy? Jeśli tak, to bardzo bym prosiła o przesłanie ich także do mnie. Potrzebuję dla swojej córki. Pozdrawiam. Mój adres mailowy; malgorzata.glit@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aliceysa Re: Test Matematyczny Oxford Plus 06.11.10, 10:36 Witam To było dosyć dawno i niestety nikt mi nic nie przysłał. Tak więc proszę o nie wysyłanie do mnie e-maili, gdyż mimo chęci nie jestem w stanie pomóc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.cdma.centertel.pl 04.04.11, 16:38 ja tez poszukuje mam konkurs test matematyczny i potrzebuje bardzo Zapisałam się i potrzebuje bardzo prosze jak ktoś by miał to z gury dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 19:40 Halo, witam. A ja potrzebuje testów z poprzednich lat dla IV klasy. Będę bardzo wdzięczna za przysłanie mi je na maila mia0103@op.pl Dziękuje serdecznie i pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.cdma.centertel.pl 02.05.11, 19:14 brałam udział 1 -ile litruw naleci do wanny przez 15 min jeżeli w ciągu 1 godz z kranu wypł 900 l a-200 b -250 c- 60-d-225 e-15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Test Matematyczny Oxford Plus III klasa SP IP: *.man.poznan.pl 09.10.15, 10:49 Proszę o testy dla klasy III SP mój adres marlena.arczewska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga271099 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 07:11 Znalazłam stronę z wszystkich kategorii oxfordów.Trzeba być zalogowanym.Link:test matematyka-oxford.plus. i wyskoczy ci w googlach to wejdż na pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 20:02 Bardzo proszę o przesłanie przykładowych testów z matematyki dla klasy 3 SP na adres pkawa@neostrada.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajto Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 11:30 Jeżeli ktoś posiada testy kategorii klasa V i mógłby mi je wysłać to bardzo proszę. Mail: k4j1t0@gmail.com. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remady Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 14:11 Prosze o test dla klasy III szkoły podstawowej z matematyki. symon007@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 11:13 Poproszę o test dla III kl. sp aga@cynarska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.12, 09:02 czy ma Pani może testy do klasy III i może mi przesłać? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.12, 22:58 czy ktos ma i może przesłac testy dla klasy V.Będę dozgonnie wdzieczna cretapalm75@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.CNet.Gawex.PL 08.01.13, 21:45 Ja również poszukuję testów do kl. IV, V, VI.. Proszę o przesłanie.. Trudno je zdobyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.CNet.Gawex.PL 08.01.13, 21:49 Ja niestety nie mam żadnych, ale bardzo chciałabym, by moi uczniowie wzięli udział.. poproszę o przykładowe testy do kl. IV, V, VI.. tarmusia@tlen.pl.. dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
betibtc Re: Test Matematyczny Oxford Plus 16.10.12, 14:08 Bardzo proszę o przesłanie zadań na konkurs Oxford matematyka z poprzednich edycji, do klasy 4 SP. Dziekuję, adres: beticwik@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 217.153.6.* 18.10.12, 09:35 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa jest w posiadaniu zadań z poprzednich edycji lub podobnych zadań przygotowujących do Test Oxford Plus Matematyka dla klas IV SP? Kompletnie nie wiem jakiego typu są to zadania. Bardzo prosiłabym o przesłanie czegokolwiek na adres: ad-bp@wp.pl. Z gory dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
miksero Re: Test Matematyczny Oxford Plus 21.10.13, 08:53 Witam Potrzebuję testu matematycznego Oxford dla kl. IV z 2012r. Mój adres:miksero@wp.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.13, 22:53 Witam, bardzo proszę o przesłanie testów z matematyki dla III klasy na e-maila: olagalek@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liliakl Re: Test Matematyczny Oxford Plus 03.11.13, 17:13 Witam również poszukuję przykładowych testów z matematyki dla kl.3 bardzo proszę o przesłanie na adres liliaklimkiewicz@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.11.13, 18:15 Podczepiam się i również baaardzo proszę o testy dla kl. III. Test już w piątek a my w polu. Moje namiary :dpb@poczta.onet.pl Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negri Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 19:06 Również proszę o testy dla III Klasy. Mój e-mail: sunko@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksa76 Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.202.mirolan.pl 06.10.14, 00:22 Witam , ja także będe wdzięczna za przesłanie testów OXFORD PLUS dla klas III na mail aleksa26@poczta.fm - z gory slicznie dziekuje ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomika Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 212.109.136.* 20.10.14, 17:10 Witam , ja także potrzebuję testów OXFORD PLUS dla klasy III, będę wdzięczna za przesłanie ich na mail atamanik_a_gim1@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.14, 12:21 Witam, ja również proszę o przesłanie testów OXFORD PLUS dla klasy III na mail: monikapk1@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.14, 12:25 Witam, ja także proszę o przesłanie testów OXFORD PLUS dla klasy III na mail: monikapk1@wp.pl Z góry dziękuję, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.icpnet.pl 25.10.14, 15:26 Witam, mam wielką prośbę do szczęśliwych posiadaczy testów z oxfordu matematycznego dla klas 3 sp. Jeżeli jest taka możliwość prosze przesłac na mój adres ingeborga1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łaski Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.icpnet.pl 01.11.14, 00:31 Witam jeśli ktoś ma testy klasa 3 bardzo proszę o kontakt radkekk@gmail.com z góry bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna310 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 12.10.14, 17:27 również bardzo proszę o przykladowe testy mat. dla klasy trzeciej. Mój email: krynica@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka4mk Re: Test Matematyczny Oxford Plus 30.10.14, 12:58 Witam Bardzo proszę o test z zadaniami dla klasy IV podstawówka. Mój e-mail: calineczka4mk@gazeta.pl Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta matematyka, Oxford Plus V klasa IP: *.net-serwis.pl 03.11.13, 18:32 Będę wdzięczna za testy z lat ubiegłych, kl. V. Mój email: danuta.zyczynska@gmail.com Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syllwia Re: matematyka, Oxford Plus V klasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.13, 10:36 Witam :) Również proszę o podesłanie na maila przykładowych testów : s.przygodaaa@gmail.com z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mamakuby77 Re: Test Matematyczny Oxford Plus 26.10.14, 20:12 Byłabym wdzięczna za test do III i IV klasy oxford matematyczny.Mój adres mamakuby77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daqi Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.play-internet.pl 10.10.15, 20:07 Bardzo proszę o testy z lat ubiegłych, kl. V. Mój email: monikub@op.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.15, 13:24 Mam serdeczną prośbę, jeżeli ktoś posiada testy do klasy III sp z poprzednich lat, proszę uprzejmie o przesłanie na adres jusztwant@wp.pl Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaalina Re: Test Matematyczny Oxford Plus 07.04.16, 10:59 Hej! Szukam testów z Oxford plus, czy mogłabyś mi coś podesłać, jak masz? testów nie znalazłam, znalazłam to forum... mój e-mail: kasiaalina@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryl Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.centertel.pl 07.04.16, 13:22 Bardzo proszę o przesłanie testów z matematyki z klasy III, mam ambitną córkę :-) Z góry dziękuję : krylaba@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadosie Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.16, 09:44 Bardzo proszę o przesłanie testów z matematyki z klasy III. Nigdzie nie można ich znaleźć. Z góry dziękuję: wadosie@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
klubmm Re: Test Matematyczny Oxford Plus 05.10.16, 18:18 Czy w tym wątku jest może osoba, której udało się zdobyć testy dla 4 klasy i może się podzielić? Bardzo bym poprosiła klubmm@gazeta.pl pozdrawiam i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenasoltysiak Re: Test Matematyczny Oxford Plus 13.10.16, 19:08 Witam jeśli ktoś posiada testy dla klasy III podstawowej również proszę o przesłanie na maila promyczekk@wp.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.20, 16:19 Witam serdecznie. Ja także szukam testów do klasy 4. Jakby ktoś był tak miły i mi przysłał, to byłbym bardzow dzięczny: km790924@abs.umk.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test Matematyczny Oxford Plus IP: 46.20.58.* 07.10.22, 13:13 Witam serdecznie .Jeśli tylko to możliwe to serdecznie proszę o pomoc w sprawie testu matematycznego.BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE JAKIEGOŚ PRZYKŁADU TAKIEGO testu dla klasy IV - podstawowej. Mój e-mail :szymko2012@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś