Dodaj do ulubionych

Adwokat Katowice

20.06.16, 10:11
Witam,
Zna ktoś jakiegoś dobrego adwokata który zajmuje się prawem spadkowym? Sprawa jest dość trudna. Jednocześnie takiego który nie bierze za wizytę więcej niż 100zł
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalabis Re: Adwokat Katowice IP: *.metro-networks.pl 09.08.16, 15:40
      Z Katowic polecam mecenas Chodań, pomogła mi uregulować kontakty z dziećmi.
    • maciejrycki Re: Adwokat Katowice 08.09.16, 09:36
      Hej, może nie z Katowic, ale za to polecę Ci szczerze adwokata z Zabrza www.kancelaria-kalamala.pl/ - na prawdę pełen profesjonalizm.
    • annagorka1988 Re: Adwokat Katowice 13.09.16, 10:45
      Mogę z czystym sumieniem polecić Mecenasa Pawła Dłócioka www.dlociok.pl/
    • paulina.mykacz Re: Adwokat Katowice 08.10.16, 22:19
      U nas po śmierci dziadka wszystkie kwestie związane z podziałem majątku prowadziła adwokat Anna Zawadzka, wygraliśmy sprawę także jestem z jej usług bardzo zadowolona. Ceny ma różne w zależności od spawy ale od nas nie wzięła dużo
    • iwonnella Re: Adwokat Katowice 08.10.16, 23:27
      Też miałam problem ze spadkami po rodzicach, na szczęście pomogła mi Anna Zasada z Dąbrowy Górniczej. pani adwokat na prawdę zna się na rzeczy i wie co robić w trudnych sytuacjach, żeby pomóc swojemu klientowi
    • tomeklib Re: Adwokat Katowice 28.10.16, 11:03
      W Sosnowcu jest bardzo dobra Kancelaria kancelariasignum.pl/ i zajmują się również spadkami. Współpracują z geodetami, notariuszami, rzeczoznawcami majątkowymi więc naprawdę polecam. Pozdrawiam!
    • Gość: Andrzej Re: Adwokat Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.16, 17:10
      Bardzo dobry adwokat, profesjonalizm, pasja i zaangażowanie, mecenas Karina Chodań
    • adwokatkatowice Re: Adwokat Katowice 24.02.17, 17:44
      Jeżeli jeszcze jest to aktualne, polecamy Kancelarię Krzysztofa Bohosiewicza w Katowicach
    • tomekwik Re: Adwokat Katowice 26.02.17, 13:27
      co racja to racja, Pan Wojciech z kancelarii Signum jest bardzo dobry w sprawie spadkowym i mnie po prostu uratował. Ale niestety ma dość odległe terminy rzędu 1,5 miesiąca do przodu bo po prostu ma tyle spraw. No ale moim zdaniem warto poczekac
    • Gość: max99 Re: Adwokat Katowice IP: *.play-internet.pl 22.12.17, 07:21
      Jak zalezy ci na skutecznosci, fachowej poradzie dobrych cenach to zgłoś się do kanecalrii Legaleo. Sam kiedys dlugo szukalem adwokata, a budżet mnie ograniczal i zorientowalem sie ze oni maja doskonale ceny na tle konkurencji
    • Gość: jolka40 Re: Adwokat Katowice IP: *.play-internet.pl 05.01.18, 07:52
      Ogolnie jak sobie poszukasz na formach to bardzo polecają kancelarię Legaleo. Ja pare miesiecy temu wlasne tez stalam przed takm wyborem, czyli ktoremu prawnikowi powierzyc moja sprawe. zdecydowalam sie na pania Joannę z Legaleo wlasne i nie zaluje. drugi raz wybralabym tak samo :)
    • a.janiak12345 Re: Adwokat Katowice 21.04.18, 21:22
      Powiem tak - Polecam Pawła Oziębłowskiego. Kancelarie polecił mi znajomy, choć byłem sceptycznie nastawiony. Umówiłem się na wizytę i szybko udało się ogarnąć moją sprawę.
      • romekkopek Re: Adwokat Katowice 22.04.18, 22:51
        ja tez polecam Oziębłowskiego! w kancelarii Pawla Oziębłowskiego jest ekipa na 5+! Naprawdę fajna współpraca nawet w takiej drobnej sprawie z jaką się zgłosiłem! Super :) jakby kogos interesowalo w czym pomaga to on ma strone ozieblowski.pl
    • beata12345 Re: Adwokat Katowice 14.12.18, 12:26
      Kancelaria Adwokacka dr. Erwina Kotłowskiego pracują tam na prawdę sami specjaliści z "ludzkim" podejściem do każdego z klientów. Wejdź do nich na stronę zadzwoń i porozmawiaj a na pewno znajdziecie wspólnie dobre wyjście z całej sytuacji
    • silesianin Re: Adwokat Katowice 22.02.22, 13:06
      Rozwodowy prawnik Anna Golan z kancelaria prawnika rozwodowego. Można się dogadać na fajną stawkę.
      • Gość: edytawar@o.pl Re: Adwokat Katowice IP: *.toya.net.pl 19.09.23, 23:26
        Adwokat Magdalena Chróścielewska i jej kancelaria
        CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI Rzeczywiście wygrywają. Bardzo mocni w sprawach o spadek. Dobrze, że nie byli po drugiej stronie, tylko mojej:)
        • Gość: Patti86 Re: Adwokat Katowice IP: *.toya.net.pl 22.11.23, 21:26
          Polecam Ci też Panią adwokat Magdalenę Chróścielewską. Tu masz namiar +48 666 609 065. chroscielewska-chroscielewski.com/ Wymiata w spadkach.
    • okioki9090 Re: Adwokat Katowice 07.03.24, 11:52
      Wiesz, że współpracując z radcą prawnym uzyskać sprawiedliwy podziału majątku w szybszym tempie? Taka osoba jest od tego żeby chronić Twoje finansowe interesy podczas sprawy sądowej, zebrać istotne dokumenty aby cały proces przebiegł sprawnie a nie ciągnął się miesiącami. Zobacz sobie na Mecenas Natalie Gałuszkę z kancelarii nglegal.pl/, która prowadziła już niejedną taką sprawę i skutecznie pomogą w osiągnięciu najlepszego wyroku dla klienta.
      • Gość: olgarzywik@wp.pl Re: Adwokat Katowice IP: *.toya.net.pl 17.03.24, 10:30
        Tylko ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA. Od lat specjalistka w sprawach rodzinnych. Super profesjonalistka w każdym calu. Będę chwaliła bo dzięki niej mam kasę i nie muszę pracować. Serdecznie ją pozdrawiam i bardzo dziękuję za WYGRANIE mojej sprawy. Będę Panią Adwokat chwaliła gdzie tylko mogę, w ten sposób mogę się jej odwdzięczyć :) Podaję namiar do niej +48 666 609 065 i stronę www.chroscielewska-chroscielewski.com
    • kazimiera9087 Re: Adwokat Katowice 20.03.24, 09:21
      Pan Mecenas Igor Klimkowski to adwokat bardzo zaangażowany w swoją pracę. Dzięki jego ogromnej wiedzy udało się wygrać sprawę i odnieść sukces. Zawsze dotrzymuje terminów i jest w stałym kontakcie z klientem. Jest rzeczowy i merytoryczny - współpraca przebiegła na najwyższym poziomie. Numer telefonu do Pana Mecenasa: 600365228. Serdecznie polecam!
    • edytapinka1 Re: Adwokat Katowice 05.04.24, 13:51
      Bardzo serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa Klimkowskiego. Jest on znakomitym specjalistą z wiedzą oraz doświadczeniem w różnych dziedzinach prawa. Dla mnie bardzo ważne jest to, że kontaktuje się z klientem osobiście. To ogromna zaleta w każdej sytuacji.
      • Gość: lilaporadek@wp.pl Re: Adwokat Katowice IP: *.toya.net.pl 05.04.24, 21:01
        Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!!
        Tu sobie zobaczcie
        www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/
    • katarzyna.p.92 Re: Adwokat Katowice 16.05.24, 10:37
      Polecam Mecenasa Igora Klimkowskiego! Charakteryzuje go przede wszystkim profesjonalne podejście do klienta i do sprawy. Na sali sądowej widać jego ogromne kompetencje, a także wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu spraw. Jest także prawnikiem bardzo sympatycznym i wyrozumiałym. Dziękuję za wszystko i polecam kontakt bezpośredni pod numerem telefonu 600 365 228.
    • mankazloto Re: Adwokat Katowice 20.05.24, 11:35
      Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Wygrana!!!!
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam
      Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • al.1 Ten najlepszy 20.05.24, 13:30
      ...to jn.

--
      od 10:45 ->
    • lewandowskaewa1 Re: Adwokat Katowice 14.06.24, 13:40
      Polecam wspaniałego Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego, który ma ogromną wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu spraw! Do tego jest osobą bardzo życzliwą i pomocną, a z klientami kontaktuje się OSOBIŚCIE! Wspaniały prawnik, świetna współpraca! Znajdziecie go pod numerem telefonu 600 365 228.
    • badigo1 Re: Adwokat Katowice 17.06.24, 14:41
      Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!!
      Tu sobie zobaczcie
      www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • grazynka1684 Re: Adwokat Katowice 25.06.24, 09:59
      Pan mecenas Igor Klimkowski to wspaniały adwokat z przeogromną wiedzą prawniczą, zawsze stoi murem za swoim klientem. Osobiście się kontaktuje z klientami i dba o ich sprawy. Szczerze i serdecznie polecam, dawno nie spotkałam kogoś tak kompetentnego. Zostawiam numer telefonu bezpośrednio do pana mecenasa: 600 365 228.
    • tamara8376 Re: Adwokat Katowice 16.07.24, 09:27
      Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to przede wszystkim gwarancja profesjonalizmu. Pan mecenas posiada ogromną wiedzę i chętnie dzieli się z nią ze swoimi klientami. Bardzo istotne dla mnie jest to, że pan mecenas kontaktuje się z klientami osobiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka