iwusia2 03.03.04, 17:45 Oj Skarbusie coś dzisioj żeście som ospali :) Jo rozumia że środek tydnia ale łożywcie sie troska :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ArtekTG Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa IP: *.bobry-net.org 03.03.04, 17:48 Chopy za godzinka bydą na mecz paczeć ;) Może sie przigotowują : walki z żoną, zakupy itp. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 18:58 hehe wszystko możliwe :P jo na szczęście niy mom tego problema bo telewizor jest moj ;) hihih Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:29 Oj widza ,ze Berciki ładnie tukej bełkoczóm po swoimu ,barzo sie z tygo ciesza, bo czuja jak wom cinzko sie godo po moimu.Tsza Hanysom ułatfiac zycie po co majóm sie mynczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:45 gorol7 daruj sobie łaskawie. Nie kalecz naszej śląskiej gwary a jak chcesz już pisać po śląsku to skorzystaj ze słownika, pamiętaj, dzieci i ryby głosu nie mają więc go nie zabieraj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:48 iwusia2 napisała: > gorol7 daruj sobie łaskawie. Nie kalecz naszej śląskiej gwary a jak chcesz już > pisać po śląsku to skorzystaj ze słownika, pamiętaj, dzieci i ryby głosu nie > mają więc go nie zabieraj!!!!! Ja tylko sie nabijam z waszego nieludzkiego belkotu:-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:57 gorol7 napisał: > Oj widza ,ze Berciki ładnie tukej bełkoczóm po swoimu ,barzo sie z tygo > ciesza, bo czuja jak wom cinzko sie godo po moimu.Tsza Hanysom ułatfiac zycie > > po co majóm sie mynczyc. stary! ilekroc czytam twoje posty mam ubaw po pachy.... smieszny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:59 dr_scott napisał: > gorol7 napisał: > > > Oj widza ,ze Berciki ładnie tukej bełkoczóm po swoimu ,barzo sie z tygo > > ciesza, bo czuja jak wom cinzko sie godo po moimu.Tsza Hanysom ułatfiac > zycie > > > > po co majóm sie mynczyc. > > stary! ilekroc czytam twoje posty mam ubaw po pachy.... > smieszny jestes. > Spodobalo mi sie na waszym forum, chyba dluzej tu zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 20:13 gorol7 napisał: > dr_scott napisał: > > > gorol7 napisał: > > > > > Oj widza ,ze Berciki ładnie tukej bełkoczóm po swoimu ,barzo sie z t > ygo > > > ciesza, bo czuja jak wom cinzko sie godo po moimu.Tsza Hanysom ułat > fiac > > zycie > > > > > > po co majóm sie mynczyc. > > > > stary! ilekroc czytam twoje posty mam ubaw po pachy.... > > smieszny jestes. > > > > Spodobalo mi sie na waszym forum, chyba dluzej tu zabawie. prosze bardzo! bedzie zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 22:12 dr_scott napisał: > gorol7 napisał: > > > dr_scott napisał: > > > > > gorol7 napisał: > > > > > > > Oj widza ,ze Berciki ładnie tukej bełkoczóm po swoimu ,barzo si > e z t > > ygo > > > > ciesza, bo czuja jak wom cinzko sie godo po moimu.Tsza Hanysom > ułat > > fiac > > > zycie > > > > > > > > po co majóm sie mynczyc. > > > > > > stary! ilekroc czytam twoje posty mam ubaw po pachy.... > > > smieszny jestes. > > > > > > > Spodobalo mi sie na waszym forum, chyba dluzej tu zabawie. > > prosze bardzo! > bedzie zabawnie zawsze mozna sie pośmiać z takiego palanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:47 iwusia2 napisała: > Oj Skarbusie coś dzisioj żeście som ospali :) Jo rozumia że środek tydnia > ale łożywcie sie troska :P ;) dobrze ze iwusia Ty cos piszesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 19:58 hihi ja tam zawsze coś skrobnę :) ale mam nadzieję że po zakończeniu meczu męska część naszego towarzystwa wróci ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 20:12 iwusia2 napisała: > hihi ja tam zawsze coś skrobnę :) ale mam nadzieję że po zakończeniu meczu > męska część naszego towarzystwa wróci ;) :P a jaki mecz leci?? ja tam nic nie wiem o zadnym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 21:04 artek chyba przegrali coooo?? tako mosz mina że chyba ja ;( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 20:56 no scott leciał jakiś mecz ale ja nie oglądałam :( chłopcy pewnie będą wiedzieć kto co i jak hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.03.04, 22:15 jo tysz tam zodnego mocze nie łobejżałem :) mnie to tam... nie łobchodzi :) jo juz wola na forum szkrobać, ale zech cosu nie mioł dopiero tera... zrobie se ino tyćko przerwa, i zaro wracom :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 04.03.04, 22:54 ale o to burza sie zaczęła ;) dajemy czadu!! jazda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Gdzie wy jestescie??? 05.03.04, 22:04 no teraz jo Ci troszka pomoga ok?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Gdzie wy jestescie??? 05.03.04, 22:59 iwusia2 napisała: > no teraz jo Ci troszka pomoga ok?? :) jo tysz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 13.03.04, 20:05 od godziny nikt nic nie napisal :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 13.03.04, 21:29 mialem na mysli inna godzine :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 16.03.04, 14:29 dr_scott napisał: > jak makiem zasiał :) to nielegalne więc może go posadzili? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erskine Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 16.03.04, 19:16 ale ja pisalam Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 16.03.04, 21:16 Co dwa dni prawie nie prądu u mnie.A dziś serwer chodzi jak ślimak. Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 16.03.04, 22:16 do 28 tysięcy pozostało 40 postów :) Jazda ;] Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 17.03.04, 18:37 ostatnio mało pisze... ale tez malo mam czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 17.03.04, 20:24 no ja moze wreszcie znajde wiecej czasu choc ostatnio to albo gdzies biegam a wczesniej ogladałam relacje z rajdu Lubelskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 17.03.04, 22:23 Ja nie wiem. Coś to zamiera... L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 19.03.04, 22:29 loggic napisał: > Ja nie wiem. Coś to zamiera... > L. wszyscy mają co robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 20.03.04, 06:57 drcarlos napisał: > > wszyscy mają co robic.... Masz rację-u nas na wsi wszyscy sprzątaja chodniki i część ulicy po zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott tempo drastycznie spadło 20.03.04, 10:43 co sie dzieje?? rywal utrzymuje tempo a nasze spadło i to fest! odrobili 100 postow w okamgnieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: tempo drastycznie spadło 20.03.04, 12:48 nie może być...trza coś na to poradzić. Winamp mode: ON. REAKTYWACJA :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: tempo drastycznie spadło 20.03.04, 23:40 gdzie jest respirator!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 21.03.04, 12:00 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: tylko 400 postow przewagi 23.03.04, 09:03 To bezpieczny dystans--ludzie piszcie coś ! Przecież o jakość chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: tylko 400 postow przewagi 23.03.04, 23:21 markowe tarnowskie gory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 26.04.04, 21:52 Cisza jest fajna.... ale nie na dłuższą metę... potrafi zabić... staje sie nudna... ogarnia, nadchodzi z wszystkich stron... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! KONIEC TEJ CISZY!!! Wielki Post się skończył!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 28.04.04, 22:15 na ulicy cichosza, nie ma mickiewicza i nie ma milosza... tu cichosza tam cicho-sza.... a na forum tez jest cisza, nie ma formana i nie ma scotta :P i iwusi i zosieńki.... aaaa tam... duzo nas jest :P nie kce mi sie wymieniac ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 28.04.04, 22:35 no już jestem carlosie jestem :) zmeczona jestem duzo ostatnio jeżdżę na rowerku i czasu miałam mało, no i na dodatek net chodzi jak ten żółw :(, ale juz zasiadam do pisania na forum :) aha ino jeszcze pranie pobigluja ;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 30.04.04, 15:33 na kole padosz.... hmmm.... to moze tysz se na kole pojezdza trocha.... słonecko fajno swieci ine tyn wiaterek mnie nyrwuje.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa IP: *.i / *.i-bud.pl 30.04.04, 16:22 przed chwilką wróciłach z pracy na rowerku i rzeczywiscie ten wiatr jest okropicny :( ale tak fajnie słonko świeci że chyba zaroz jak wypija kawka to się pojada kajś karnąć na kole ;) ino kaj by tu jechać?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 30.04.04, 20:44 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > przed chwilką wróciłach z pracy na rowerku i rzeczywiscie ten wiatr jest > okropicny :( ale tak fajnie słonko świeci że chyba zaroz jak wypija kawka to > się pojada kajś karnąć na kole ;) ino kaj by tu jechać?? :P na OHIO na ul.jonasa :P przeca to az tak daleko nie jes ;) kaj tam miasteczko.... (dobrze godom??) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 30.04.04, 21:51 hehe a właśnie żech sie tamtendy dzisioj jechała :P nojpiyrw jechałach se w kierunku Zbrosławic, nawet pora ludzi jechało na rowerkach ;)potem skreciłach na Ptakowice a potem spowrotem i przez Ohio w kierunku obwodnicy do świateł. Na światłach był unfall i zbiyrali autko na laweta a potem żech sie jechała koło Aqua'pu i przez Osada Jana obwodnicą prosto do Nokła Śl do mojego domku :P to miało być Nakło Śl a niy Miasteczko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 01.05.04, 00:13 ło cior... to doś taj żeś jeździoła... ;) powiedz mi ino czy tam na ptakowicach duze dziurska som?? wstyd sie przyznac, ale kiedys myliłech kaj jes miasteczka a kaj nakło.... ale terozki, jak żech tam juz na kole coś nie coś obadoł to juz wim ;) moze jutro tamtędy beda przejezdzoł..... bedziesz słyszeć, abo zobaczysz jak ci sie bedzie woda w szklonce czynsła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa IP: *.i / *.i-bud.pl 01.05.04, 11:30 no nie dojechałach w tych Ptakowicach za daleko ale niy widziałach jakiś specjalnych dziur ;) No jo dzisioj chyba tyz w trasa wyruszom (...chyba sie uzależniołach łod kołka hi hi :) ) ale jak mi sie ta woda w szolce bydzie czynsła to byda wiedziała że to Ty ;) . Może sie kaj trefiymy na ściyżkach rowerowych (kejby jesce u nos take były hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 02.05.04, 23:32 nie niestety zech nie jechoł anie we sobota ani we niedziela.... a na rowerek taz bym musioł isc... dzisiej bołech na koszu bo pozno wrocilem i na koło juz bolo za pozno... ale jak ino sie jakas okazyja trefi to wyja, pozostaje mi jeszcze ino jedno koło zreparowac i bedzie szlus ;) wtedy bedzie jazda ;D dlatego sie pytom czy na ptakowicach boły dziurska bo jak zech tam uostatnio za autobusym popyloł to żech sie w takiego kratera władowoł ze do dzisiej felgi wyprostowoc nie umia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa IP: *.i / *.i-bud.pl 03.05.04, 00:31 aha :( no to nastempnym razym musisz uważac coby tego Twojigo kołka cołkiym niy połomać bo na cym bydzies potym jeździoł?? Początek drogi do Ptakowic ok a dalij niy wiym bo żech już niy jechała trocha sie ciemniyło wiync musiałach sie wrocić ale nastepnym razym sprawdza te dziurska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.05.04, 15:05 dziynki ;) a mosz moze jakie tajle do kółek?? sie zorchodzi konkretnie uo jakoś staro przeciepka do trybów na zadku, bo moja sie rozlecioła :( jakos staro na zbyciu, moze i byc nowet zpsuta obocza czy dom rade jom naprawic... nowej nie chca kupowoc bo sie nie kali, jak kiedys (moze) beda zmieniol cale zadnie kolko to wszystko trza bedzie kupic i na przednie mi nie styknie... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 04.05.04, 22:22 i co Iwusiu?? mosz jakie tajle??? i czys syszała rokieta przejezdzająca przez nakło?? tak kajsik kole 8... ale jak zech tam jechol to tam wiyncyja takich tirow jezdzi to we szklonce woda chyba spokoju nie zazna...... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.05.04, 11:51 brzydka pogoda... LUDZIE DO KOMPUTERKOW I PISAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.05.04, 12:04 Sporo ludzi wyjechało za miasto,ale Ci co są niech piszą ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 03.05.04, 14:25 forman5 napisał: > Sporo ludzi wyjechało za miasto,ale Ci co są niech piszą ! no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: co to śpicie?? IP: *.i / *.i-bud.pl 03.05.04, 15:02 nie, czasami sprzęt się buntuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co to śpicie?? 04.05.04, 22:29 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > nie, czasami sprzęt się buntuje ;) to przykre. ale trzeba sobie z tym radzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: co to śpicie?? IP: *.i-bud.pl 04.05.04, 23:27 no jakoś trzeba ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ozwijcie sie cosik!! IP: *.i / *.i-bud.pl 11.05.04, 16:16 jejkuuu ludzie niy śpijcie przeca w jedności siyła piscie cosik!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ozwijcie sie cosik!! 13.05.04, 11:01 co za ludziska... ino spajom, abo nic sie nie ozywajom.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: ozwijcie sie cosik!! 13.05.04, 13:39 Wpadłam do domu na chwilke i.....się odzywam.... Na dobre będe dopiero wieczorkiem....;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ozwijcie sie cosik!! 13.05.04, 21:02 d_aga napisała: > Wpadłam do domu na chwilke i.....się odzywam.... > Na dobre będe dopiero wieczorkiem....;-))) no to być i pisz no cosik!! bo forum zamiera!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ozwijcie sie cosik!! 13.05.04, 21:16 drcarlos napisał: > > no to być i pisz no cosik!! bo forum zamiera!! No bo dr.Scott nas opuścił ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ozwijcie sie cosik!! 13.05.04, 21:26 no tys prowda :( coby ino cołkiem niy zamarło bo obiecali my mu ze bydymy sie dzielnie spisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ozwijcie sie cosik!! 13.05.04, 21:27 Jo dziś ledwo żyja,przez ta pogoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ozwijcie sie cosik!! 14.05.04, 14:53 forman5 napisał: > Jo dziś ledwo żyja,przez ta pogoda ! mnie wczoraj gowa boloła bez ta pogoda :/ i dzisiej rano tysz.... ale juz mi przelazłe jak żech se na kole trocha pojeździoł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: ozwijcie sie cosik!! 14.05.04, 16:38 d_aga napisała: > dyć sie łodzywom.... nawet jo na ta okazje sie odezwolech :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ozwijcie sie cosik!! 14.05.04, 18:19 dr_scott napisał: > d_aga napisała: > > > dyć sie łodzywom.... > > nawet jo na ta okazje sie odezwolech :) jużeś wrócioł?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: pisac!! IP: *.i / *.i-bud.pl 16.05.04, 10:53 łojjjj zamarło to forum zamarło :( piszcie coś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 16.05.04, 18:31 Spacerujemy lub wozimy się na rowerach ! Albo siedzimy przy stole komunijnym ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ale ciszaaaaaaaaaaa 16.05.04, 19:06 forman5 napisał: > Spacerujemy lub wozimy się na rowerach ! > Albo siedzimy przy stole komunijnym ! ooo na kole to ja dzisiej byłech :) jedna przesyłka żech dostarczył ;) jeszcze jedna czeka, przyjdzie i na nią pora :> Odpowiedz Link Zgłoś