Gość: jam nik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:44 skanem MKS znalazl taki cuś... mam win 98... plik siedzi pod c:/windows/system/bridge.dll nie moge go usunąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: trojan.bridge 24.03.04, 14:36 Uruchom system w trybie awaryjnym, link jak to zrobić w Windows98 www.msinfo.pl/mssupport/Dokumenty/Pomoc%20techniczna/Artyku%C5%82y%20bazy%20wiedzy/Artyku%C5%82y%20do%20numeru%2018XXXX/PL180902.htm Po uruchomieniu komputer otwórz Mój Komputer => wybierz z menu Widok => Opcje folderów => zakładka Widok zaznacz Pokaż wszystkie pliki => OK Odszukaj plik C:\WINDOWS\Belt.exe i bridge.dll skasuj je. Odszukaj wszystkie klucze w rejestrze odwołujące się do nich i skasuj. Jeśli nie wiesz jak to zrobić, to zostaw to tak jest. Jeśli masz zainstalowany zaktualizowany program antywirusowy to przeskanuj komputer ponownie w trybie awaryjnym. Net Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: trojan.bridge 24.03.04, 14:44 netsec napisał: > Uruchom system w trybie awaryjnym, link jak to zrobić w Windows98 > www.msinfo.pl/mssupport/Dokumenty/Pomoc%20techniczna/Artyku%C5%82y%20bazy%20wiedzy/Artyku%C5%82y%20do%20numeru%2018XXXX/PL180902.htm > Po uruchomieniu komputer otwórz Mój Komputer => wybierz z menu Widok => O > pcje folderów => zakładka Widok zaznacz Pokaż wszystkie pliki => OK > Odszukaj plik C:\WINDOWS\Belt.exe i bridge.dll skasuj je. > Odszukaj wszystkie klucze w rejestrze odwołujące się do nich i skasuj. Jeśli ni > e wiesz jak to zrobić, to zostaw to tak jest. > Jeśli masz zainstalowany zaktualizowany program antywirusowy to przeskanuj > komputer ponownie w trybie awaryjnym. Dodatkowo ściągnij Ad-Aware tucows.task.gda.pl/files2/aaw6.exe Po zainstalowaniu, zaktualizuj i przeskanuj system. Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świrek Re: trojan.bridge IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 16:18 Cholera mam to samo!!!!!!!!!! pomóźcie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: trojan.bridge 10.04.04, 16:39 Gość portalu: Świrek napisał(a): > Cholera mam to samo!!!!!!!!!! > pomóźcie!!!!!!!! Przeczytaj ten post w całości, to będziesz wiedział co zrobić. Czy jest jeszcze coś czego nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś