Dodaj do ulubionych

ThinkPoint

02.12.10, 21:15
W kompie zainstalowało mi się (nie wiem jak?) może przez przypadek z kodekiem albo z plikiem coś co nazywa się "ThinkPoint" uruchamia się z systemem coś skanuje jakby antywirus i bardzo spowalnia system.
Nie mogę tego nigdzie znaleść aby usunąć, nie ma tego w "dodaj usuń" ani w folderach Temp, Program Files.
Nie wiem co to za Szajs w dodatku prosi mnie o rejestracje za którą trzeba płacić w dolarach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: ThinkPoint IP: *.zask.pl 02.12.10, 21:21
      Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit i usun to co wykryja. Nastepnie uzyj OTL, log z niego wklej na wklej.org i podaj link na forum.
      • darekocur Re: ThinkPoint 02.12.10, 22:11
        tak ale teraz mam kompa uruchomionego z drugiego systemu na drugim dysku czy on usunie to co jest na oddzielnym dysku tym OTL - co ten skrót przedstawia ?
        • darekocur Re: ThinkPoint 02.12.10, 22:13
          jeszcze dodam że z tego systemu na którym to badziewie ThinkPoint mam nawet przeglądarka mi się nie otwiera więc jak mam pobrać OTL chyba tylko jak wspomniałem na tym systemie i jakoś to z tego drugiego dysku wywalić.
          ???
          • Gość: Kolobos Re: ThinkPoint IP: *.zask.pl 02.12.10, 23:09
            Pobierz OTL na tym sprawnym i przegraj. Skan przy pomocy mbam i cureit mozesz na razie wykonac z tego sprawnego systemu, wazne zeby przeskanowac ten drugi dysk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka