Gość: Mariolka IP: *.tele2.pl 23.04.04, 11:39 Znalazłam za pomocą programiki XoftSpy 3.2.04 tego dialera ale nie mogę go usunąć. Ukrył się w Software/Freeware... Jak mogę go usunąć? Czy wiecie coś o tym dialerku? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: MainPeanDialer! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 11:49 D... nie dialer. Masz VirtualDuba? Wywal tego XoftSpy. Pozdrawiam! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: MainPeanDialer! IP: *.tele2.pl 23.04.04, 11:59 Nie dialer??? Program informuje że dialer i ze bardzo niebezpieczny... VirtualDuba? Nie mam. Co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: MainPeanDialer! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:03 Ten XoftSpy jest nadgorliwy, tyle Ci powiem. To nic niebezpiecznego, zwykły wpis w rejestrze (o ile pamiętam). Tworzony przy uruchamianiu jakiegoś programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: MainPeanDialer! IP: *.tele2.pl 23.04.04, 12:22 Właśnie zainstalowałam Pest Patrol. Może to mi coś rozjaśni;) Dzięki Piecyku:) Odpowiedz Link Zgłoś