Dodaj do ulubionych

Zablokowany system - pomocy

IP: 82.67.72.* 27.03.11, 23:00
Witam,

Nie wiem skad sie to wzielo ale dzis jak uruchomilam przegladarke chrom nagle moj laptop zaczal szalec. nie moge nic zrobic, uzywalam zabezpiecenia Comodo i jedyne co sie dzieje to ciagle wyskakujace okienka o probach dostepu do kopmutera miedzy innymi cos takiego, wze Toshiba chce zaktualizowac klucz dostepu do komputera, za kazdym razem jest napisane ze jest to zufana aplikacja. Jak staram sie otworzyc jaki kolwiek probgam pojawia mi sie okienko ze Windows nie moze dostac sie do scieszki lub pliku. Kiedy staram sie cos zamknac przez Menadzera zadan Windows tez nie moge, komputer jakby ignorowal moje polecenia.

Prosze pomuzcie mi, co moglabym z tym zrobic??
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Zablokowany system - pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 23:51
      Mogłabyś spróbować odinstalować Comodo, bo ten program może być przyczyną problemu.
      Jeżeli nie można normalnie to w trybie awaryjnym lub spróbować przywracania systemu, ostatnia znana dobra konfiguracja
      windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/What-is-System-Restore
      windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/Advanced-startup-options-including-safe-mode
    • wiolka-0 Re: Zablokowany system - pomocy 09.04.11, 14:45
      Hej.Wejdź w biosa/tryb awaryjny/ diagnozuj lub napraw komputer,spróbuj jednak przywrócić system... najpierw.PZDR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka