Gość: laik IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:10 mam problem z skanowaniem w Ad-aware SE personal już po zakończeniu skanowania nie działa mi klawisz kwarantanna co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: POMOC z Ad-Aware SE personal 01.01.05, 16:14 Po zaznaczeniu pozycji na liście kliknąć Next. Automatycznie zostaną usunięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: POMOC z Ad-Aware SE personal IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:26 tzn po zaznaczeniu wszystkich pozycji na liście niewidoczny jes klawisz kwarantanna a klawisz Next nie reaguje pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: POMOC z Ad-Aware SE personal 01.01.05, 16:18 Trzeba zaznaczyć pozycje haczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: POMOC z Ad-Aware SE personal IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:19 ok ale ten przycisk tez nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
stipeanka Re: POMOC z Ad-Aware SE personal 01.01.05, 21:21 Gość portalu: laik napisał(a): > mam problem z skanowaniem w Ad-aware SE personal już po zakończeniu > skanowania nie działa mi klawisz kwarantanna co robić Kliknij w kłódkę (chyba żółtą) u góry po prawej i daj delete, usunie wszystko z kwarantanny. Odpowiedz Link Zgłoś
stipeanka Re: POMOC z Ad-Aware SE personal 01.01.05, 21:23 Tylko najpierw zaznacz haczykiem to co jest w kwarantannie, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: POMOC z Ad-Aware SE personal IP: *.tel167.petrotel.pl 02.01.05, 17:16 Tak przy okazji - czy pliki zaznaczone na zielono też wywalać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stipeanka Re: POMOC z Ad-Aware SE personal IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:22 Ja wywalam wszystko co Ad-Aware wyszuka. Robię tak od lat i nie mam problemów z robalami. Odpowiedz Link Zgłoś