Dodaj do ulubionych

przychodnia e-dento pilne!

18.04.12, 01:06
szukam stomatologa dobrego oczywiście trafiłam na e-dento przez internet, na zdjeciach gabinet robi wrażenie mają tez podobno umowę z nfz wię duży plus skłaniający aby tam się wybrać no i tu moje pytanie i prośba zarazem do którego lekarza radzicie bo jest ich tam kilku powiem wam ze mam kanałówkę (tak podejrzewam) do zrobienia no i jedno usunięcie (ząb 7) jeśli macie doświadczenie z którymś ze tomatologów tam pracujących, odzielie się prosze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: przychodnia e-dento pilne! IP: 91.201.89.* 28.06.12, 20:17
      dr Magdalena Mielczarska - kierownik zakładu - jest rewelacyjna! Pacjenta i jakość wykonanej usługi stawia na pierwszym miejscu.
      • Gość: reika Re: przychodnia e-dento pilne! IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.13, 14:08
        Nie polecam tego miejsca. Zabiegi owszem wykonują dobrze ale ceny mają kosmiczne w dodatku nikt nie zwraca uwagi na wcześniejsze ustalenia cenowe. Potrafią zrobić dodatkowy zabieg bez pytania pacjenta o zgodę na dodatkowe koszty wcale nie małe.
        • Gość: gosc Re: przychodnia e-dento pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 22:18
          Ortodonta pilne!
          ktoś leczy się ortodontycznie u dr Mielczarskiej ?? zastanawiam sie nad leczeniem.polecacie???
          • pa.d Re: przychodnia e-dento pilne! 18.10.13, 00:29
            Witam
            Proponuję najpierw sprawdzić w krajowym rejestrze otrodontów
            www.ortodonci.com.pl/szukaj.php
            okazuje się że Pani M. tam nie ma czyżby samozwańczy ortodonta?
            Pozdrawiam
            były.pacjent. pani M
            • malutkie137 Re: przychodnia e-dento pilne! 04.11.13, 15:45
              NIE POLECAM! Jako ortodontka Pani M. się nie sprawdza! Ceny ma bardzo wysokie i nie dotrzymuje słowa. Za samą wizytę, które trwa max 15 min płacę 260 zł. Na samym początku leczenia miałam płacić od 180-250. Niestety przez ponad rok płacę od 240 w górę. Ceny leczenia zębów i nawet głupiego piaskowania mają obrzymie przebicie. Np w innych gabinetach spokojnie za piaskowanie mozna zapłacić 100 zł a tutaj 150. Jest nieprofesjonalna, gdyż nie przedstawia mi co robi w mojej jamie ustnej a później sobie wymysla jakieś opłaty. Poza co wizyte dostaje w głowe krzesełkiem i znam wszystkie plotki z całego gabinetu! Mogłabym pisać znacznie więcej, ale brak słów, gdybym pomyślała to przeniosłabym sie do kogoś innego!
              • dr-k Re: przychodnia e-dento pilne! 31.01.14, 17:43
                NIE POLECAM. Jako dentystka Pani M. też się nie sprawdza. Zapłaciłem 2800 zł za 2 korony bo chciałem mieć spokój na długo - obiecywano mi że będzie spokój na 10 lat a minimum na 5 lat. Korona wypadła po 8 miesiącach więc udałem się na reklamację. Niestety usłyszałem że gdyby korona pękła to gwarancja obejmuje ale jak wypadnie to już moja wina. Pod koroną zobaczyłem że jest tylko cement bez żadnych innych zabezpieczeń zwykła przylepa.
              • 1kwiatuszek49 Re: przychodnia e-dento pilne! 22.04.14, 19:52
                również NIE POLECAM! potwierdzam to co napisała (malutkie137) w moim przypadku jest tak samo... zgadzam się z tym wpisem w 100% na pierwszej wizycie oczywiście obietnice -ale po założeniu aparatu jest inaczej.. Przede wszystkim nie tłumaczy co robi...żałuje że sie zdecydowałam na leczenie w tym gabinecie.. w moim odczuciu liczy się kasa -nie pacjent ;/
    • princessqaa Re: przychodnia e-dento pilne! 03.05.15, 21:59
      nie polecam , zębów nie czyszczą do konca a po 2 lata wypada pląba taką mają taktyke..!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka