Dodaj do ulubionych

KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 01:10
Witam,miałem tylko AVAST-a,bez zaory ogniowej.
Jak skanuję kamuter antyvirusem to nic nie ma.
Dopiero teraz zainstaluję zaporę,jak sprawdzić czy nie ma robaków,trojanów
itd.Czy przy instalacji zapory,(sama)srawdzi komp.i je usunie?
Obserwuj wątek
    • Gość: JuNx Re: KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA! IP: *.chello.pl 15.08.05, 01:33
      firewall nic ci nie przeskanuje ani nie sprawdzi czy masz wirusy czy nie. Pokaze
      wylacznie, czy ktos ci sie chce laczyc z komputerem etc.
      Przeskanuj koputer dodatkowo skaner.mks.com.pl/ albo
      www.pandasoftware.com/activescan/activescan/navegador.asp?IdLang=30&Idvendor=46&Idpais=152
      (oba linki w IE otwieraj)
      • Gość: seVen Re: KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 01:49
        skanowałem skanerem,niby jest ok.co zainstalować?zaporę,antyvira i co jeszcze?
        dzięki
        • Gość: JuNx Re: KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA! IP: *.chello.pl 15.08.05, 12:58
          Sadze, ze nie potrzeba niczego wiecej. Od dawna stosuje avasta+outpost firewall
          i wszystko gra. Sporadycznie skanuje jakims antyvirem online + mam ad-aware do
          wywalania smieci etc i nie narzekam na wirusy czy smieci
        • barracuda7110 Re: KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA! 16.08.05, 09:41
          firewall, antywirus, przydałaby się alternatywna przeglądarka (firefox lub opera).
          • Gość: seVen Re: KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:44
            Dlaczego te przeglądarki są lapsze?Coraz więcej ludzi z nich korzysta!
            • Gość: JuNx Re: KOŻYSTAŁEM Z NETU BEZ ZABEZPIECZENIA! IP: *.chello.pl 17.08.05, 19:48
              Po prostu..;] w internecie jest masa porownawczych stron czy wypowiedi na temat
              zalet takich przegladarek jak firefox czy opera wiec wygogloj cos..
              tak jak powiedzial moj poprzednik: firewall, antyvir, przegladarka jakas, byle
              nie IE i bedziesz "bezpieczny" :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka