Gość: joanna IP: *.tvk.torun.pl 22.05.07, 21:48 mam zainstalowanego avasta, ktory raz po raz pokazuje komunikat Win32:Dialer- BN [Trj]-przerwij połączenie, jak to badziewie usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: Win32:Dialer-BN [Trj] IP: *.escom.net.pl 22.05.07, 22:04 Zacznij od podania nazwy pliku w ktorym znajduje sie ten trojan zamiast rzucac nazwami trojanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoMic Re: Win32:Dialer-BN [Trj] IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.05.07, 15:15 Witam, mam ten sam problem od kilku dni, za kazdym razem jak wlacze foxa to po chwile wyskakuje mi alert o tym wairusie, wydaje mi sie ze jakies scierwo musze miec na dysku, ktore chce sciagnac mi tego wairusa, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Win32:Dialer-BN [Trj] IP: *.lnet.pl 18.06.07, 18:30 U mnie AVG z najnowszymi bazami wirusów wykasował poniższe wiry: i sprawa się skończyła "C:\WINDOWS\system32\olwkdxsg.dll";"";"Deleted" "C:\WINDOWS\system32\winosz32.dll";"";"Deleted" "C:\WINDOWS\system32\yaihslcw.exe";"";"Deleted" Odpowiedz Link Zgłoś