Gość: gadulec IP: *.krakow.pl 23.12.03, 00:39 A wiecie że gg jest programem szpiegowskim wynalezionym przez rosjan do podsłuchiwania rozmów polaków. Kto z was wiedział ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanne Re: gg nie jest dobry IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.12.03, 19:51 no to ruscy umieraja z nudow jak czytaja moje plotki z przyjaciolka na gg;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: gg nie jest dobry - on jest najgorszy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 16:48 Gość portalu: hanne napisał(a): > no to ruscy umieraja z nudow jak czytaja moje plotki z przyjaciolka na gg;) Prawde mówiąc to można się ciekawych rzeczy dowiedzieć ... ale na dłuszą mete to rzeczywiście jest nudne. ps. osobiście polecałbym inne komunikatory,bo GG jest chyba najbardziej spier** proggiem (jeśli chodzi o zabezpieczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Plotki rodem z magla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 23:33 zamiast pieprzyc takie głupoty wejdź na stronę i troche poczytaj; www.gadu-gadu.pl/ Nudzi się Tobie przed Świętami i takie bzdury wymyślasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadulec Re: Plotki rodem z magla IP: *.krakow.pl 25.12.03, 02:20 Wiesz co stary, mój pies ma większe poczucie humoru od ciebie. hmmm idę pogadać z psem.... Odpowiedz Link Zgłoś
0xdf Re: gg nie jest dobry 24.12.03, 21:31 a ja myslalem ze to Al-Kaida wymyslila :P Odpowiedz Link Zgłoś