Dodaj do ulubionych

USC w Poznaniu - pytanie

26.09.06, 22:05
Moje drogie, pewnie i Wam niektórym obiło się na forum gazetowym o oczy, że śluby w Starym Rynku, w Pałacu Ślubów USC mają zostać za kilka miesiący "przeniesione" do urzędów w innych miejscach. Ja to nie bardzo rozumiem... Dokąd mi ten ślub mogą przenieść? Do jakiegoś szarewgo klocka na osiedlu? Wiecie coś? Trochę jestem przerażona, szukam restauracji przy Rynku na maj, żeby od razu po ślubie ze wszystkimi na przyjęcie pójść, a tu może wyjść niezły klops sad
Obserwuj wątek
    • mada.d.n Re: USC w Poznaniu - pytanie 26.09.06, 22:26
      mieli już parę miesięcy temu przenieść do Urzędu Miasta na Libelta i to jest
      nadal aktualne, tylko nie wiadomo kiedy będzie ta przeprowadzka. szkoda tylko,
      że rezygnują z tak rprezentacyjnego miejsca na rzecz niezbyt urokliwego

jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
      • lubna Już wiem 28.09.06, 15:35
        Urząd ma umowę z wagą na dwa lat, rok mija za kilka miesięcy, pani w urzędzie mówi, że na maj to się raczej nie wyniosą i żebyśmy zaklepywali w listopadzie big_grin
    • nives1 Re: USC w Poznaniu - pytanie 28.09.06, 15:45
      no to fajnie że sie udalo - bo na libelta nie byłoby tak klimatycznie smile))
    • eneduerabee Re: USC w Poznaniu - pytanie 02.10.06, 14:56
      witam, ja slyszalam, ze ponoc maja przeniesc sale slubow na zamek, podobno
      piekna sala, w kazdym razie moja babcia i dziadek podpisywali tam akt slubu smile
      • lubna Re: USC w Poznaniu - pytanie 02.10.06, 17:14
        No niestety, w urzędzie Pani jasno i wyraźnie powiedziała, że jak nie w Wadze Miejskiej, to na Libelta w tym molochu, ale że to najwcześniej za rok...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka