e-joanna1 12.02.07, 11:05 Jestem obecnie na szukaniu orkiestry. Jak fajnie grają to juz są zajęci, albo są sztywni i nie chcą robić za wodzirejów. Pomyślałam ze może jakiś DJ... Napiszcie coś o swoich doświadczeniach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: A może DJ...???? 12.02.07, 11:59 Ja byłam na 2 weselach z dj - em i zalezy kim on jest - jeśli tylko jakiś gówniarz studencik puszczający muzyczkę to kiepsko, jesli ma w sobie dusze i umiejętności dobrego wodzireja to dobrze i może być niezła zabawa - ale tak samo jest z orkiestrą - jak tylko stoi i brzdąka to zabawa może być mało interesująca Odpowiedz Link
lubna Re: A może DJ...???? 12.02.07, 14:25 My decydujemy się na DJa, nawet miałam okres na "orkiestrę", bo znajomych znajomy ma zespół, który gra rockandrolle i muzykę latynoską, co nawet mnie przekonuje, ale ostatecznie raczej wybierzemy DJa, taki pan w średnim wieku, ale żwawy, wesoły, pogodny i sam wychodzi z założenia, że grając na weselu jest w pracy, więc żadnych nawet szampanów nie wypije, a u orkiestry bez paru wódeczek by się nie obyło, co jakoś mnie od nich odstrasza Wkrótce umówię się z tym DJ na dłuższe spotkanie, wypytam o wszystko i dam znać jak to wygląda. Dodam, że koszt jest chyba mniejszy niż orkiestry (nasze przyjęcie trwa ok. 10h a płacilibyśmy mu 600 zł) Odpowiedz Link