karmazyna 29.08.07, 07:26 tak z ciekawosći,bo my juz mamy wszystko zaklepane...czy ktoś miał lub był na weselu w hotelu Batory w Poznaniu i może podzielić sie wrażeniami?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotobern Re: hotel Batory 29.08.07, 15:01 Witam Byłem 4-08-07 bardzo dobra obsługa, rerwelacyjne jedzenie, miłe i ładne otoczenie... WARTO Odpowiedz Link
nina_persson Re: hotel Batory 29.08.07, 17:44 Słyszałam takie coś od osoby, która miała tam wesele:' Warto próbować negocjować tam korkowe. Pilnować kwoty końcowej za alkohol (goście mogą coś domawiać). Zwrócić uwagę na ilość wydawanego jedzenia (podobno było wrażenie że troszkę za mało). Ogólnie - klimat i profesjonalizm,ale trzeba się za kieszeń trzymać. Odpowiedz Link
katarzyna821 Re: hotel Batory 29.08.07, 22:42 Witam ja byłam na weselu w Batorym w kwietniu tego roku i jeśli mam być szczera to ja bym nie zrobiła tam wesele. Jako gości nie zbyt byłam zadowolona. Na jedzenie trzeba było czekać (na obiat ok 30 min), obsługa też nie była za fachowa. Mi się nie podobało. Ale każdy ma prawo do swojego zdania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
karmazyna Re: hotel Batory 31.08.07, 11:07 hmmm...moze jednak nie powinnam pytać,bo sie jeszcze zdołuję Odpowiedz Link
katarzyna821 Re: hotel Batory 31.08.07, 13:36 Nie chciałam Cię zdołować. Jeśli już zdecydowaliście się na ten hotel to musicie dopilnować, żeby wszystko było dobrze. Pozdrawiam i życzę powodzenia PS Lepiej załatwić wszelkie formalności z właścicielem, a nie z kierownikiem kuchni. Odpowiedz Link
karmazyna Re: hotel Batory 31.08.07, 13:41 szczerze mówiąc to osobiscie tez jesteśmy zdania,ze kierownik jest troche niekompetentnymamy wrażenie jakby wszystko o co zapytamy wymyślał na miejscu...no ale cóż,teraz juz za późno na zmianę ale gdybysmy oparu rzeczach wiedzieli wcześniej to z pewnoscią wybralibysmy inny lokal Odpowiedz Link
fotobern Re: hotel Batory 31.08.07, 13:40 Nie warto się dołować jeżeli chcesz napisz do mnie. Mam kontakt z para, która tam robiła wesele. Odpowiedz Link
karmazyna Re: hotel Batory 31.08.07, 13:42 mój kolega z pray mial tam tez wesele i byli bardzo zadowoleni...no ale to wszystko zalezy tez od upodobań ludzi Odpowiedz Link
katarzyna821 Re: hotel Batory 31.08.07, 23:35 jeju mam wyrzuty sumienia nie chciałam Cię dołować. Rozmawiaj i wszystko załatwiaj z właścicielką a wszystko będzie dobrze. Kierownik troszkę ściemnia i ma trochę swoją wizje, a to przecież WASZE wesele. Nie przejmuj się na pewno będzie wszystko dobrze. Odpowiedz Link
karmazyna Re: hotel Batory 01.09.07, 19:00 obawiam sie,ze organizacją wesel zajmuje się własnie kierownik a nie właścicielka spoko,spoko,znam też pozytywne opinie Odpowiedz Link
madziaaaaa5 Re: hotel Batory 06.09.07, 09:08 Hej. Na poczatku tez chcielismy tam zrobic wesele bo bardzo nam sie sala i ogrod podobal ale sala byla jak dla nas troche za mala no i przede wszystkim zraziły nas koszty, które przy kazdej rozmowie byly coraz wyzsze i zadnych konkretow pan kierownik podac nie potrafil. Przed samym weselem spiszcie z nim dokladną umowę co za ile bo z tego co sie wczesniej orientowalam to on ma tendencje do naglego podwyzszania cennika juz po weselu wiec lepiej bedzie jak sie zabezpieczycie i nalegacie jak nei bedzie chcial bo tego goscia to naprawde trzeba przydusic. Odpowiedz Link
karmazyna Re: hotel Batory 06.09.07, 11:05 My mamy wesele na 50 osób wiec nam ta sala wystarczy,tym bardziej,ze znajomy,który miał 70 osób w tym hotelu na weselu mówił,ze spokojnie sie pomieścili)ten sam kolega zresztą tez mówił,ze kierownik to kombinator)...no właśnie...kierownik raczej nie ma nic ustalonego i za każdym razem próbuje nas na cos naciagnac...przy podpisaniu umowy dowiedzielismy sie,ze za przedłuzenie wesela musimy zapłącić 500 zł!! W umowie niestety nie wszystkie rzeczy są wpisane. Za to teraz jak juz pojechalisym uzgodnic szczegóły dowiedzielisy sie,ze np.pokrowce na krzesła,które na początku miały być po 3 zł-koszt prania teraz nagle kosztuja 7 zł (podczas 2 miesiecy koszt prania wzrósł o ponad 100%)??...i choć nie wiem jak bardzo je chciałam(a chciałam je bardzo)dla samej zasady ich nie zamówie (jakby nie było to dodatkowy koszt w wysokosci 350 zł). Czekam teraz na maila z ustaleniami,zeby miec to czarno na białym. Odpowiedz Link