katharin 18.01.08, 17:54 Co sądzicie o La Palomie?zwłaszcza o środkowej sali bo ta sala jest mi polecana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anucha85 Re: LA PALOMA 18.01.08, 18:27 My sie własnie zastanawiamy narazie tam nie byłam bo chora jestem ale pan z którym mailuje jest bardzo miły i nawet zaproponował mi swoje usługi DJ za 500zł a o sali pisał jakiejs do 70 osób ładna jest?? Odpowiedz Link
katharin Re: LA PALOMA 18.01.08, 19:40 tak ładfne są tam sale.a na kiedy masz plany ślubu?jaka data? Odpowiedz Link
joanna19801224 Re: LA PALOMA 19.01.08, 10:38 Jeśli chodzi o La Palome w Puszczykowie to bym odradzała. Nie byłam na weselu, ale w tym roku na sylwestra. Jedzenie takie sobie, a ciepłe napoje,czyli kawa i herbata ograniczona do 1 sztuki/os, ale na weselu może być inaczej-zależy jak macie w umowie. Środkowa sala faktycznie była nie najgorsza, ale wyglądem przypominała szkolną zabawę. Co do DJ-a jeśli zaproponowano tego co prowadził sylwestra to muzyka była ok, trochę nowości, trochę starych.Jeśli macie zamiar wynająć pokoje to są w fatalnym stanie i większosć jest bez łazienek. Jeśli decydujesz się na La Palomę to proponuję najpierw przejedź się tam i obejrzyj wszystko sama. Asia Odpowiedz Link
laff.irynda Re: LA PALOMA 19.01.08, 15:32 Hej, Ja rowniez tam bylam i rzeczywiscie sale ladne, ladnie ubrane (jak bylam to akurat wieczorem mieli studniowke wiec widzialam czesciowo jak to wyglada juz przed impreza. Jesli chodzi o jedzonko to teraz to nie wiem ale kilka lat temu moja kuzynka tam miala wesele i wszytsko bylo ok. Ale zwroccie uwage na bliskosc oczyszczalni sciekow. Osobiscie mnie to wlasnie to "sasiedztwo" zniechecilo. Ale to juz kwestia tez terminu, bo jak bylam tydzien temu gdy bylo chlodno nic nie bylo czuc, trzeba bylo rzeczywiscie podjechac juz pod sama oczyszczalnie zeby poczuc "zapaszki", ale latem moze byc trpche inaczej Moze warto poprosic Pana (jest bardzo mily wiec pewnie sie zgodzi) o namiary jakis innych par co sie tam bawily i wtedy moze wypytacie czy to rzeczywiscie przeszkadza. . . Pozdrowionka laff. Odpowiedz Link
katharin Re: LA PALOMA 19.01.08, 17:59 Już zarezerwowałam sale w la palomie.Widziałam ją dziś ubraną jest super!!!nawet zatrudniłam tamtejszego dj-a.Pieknie śpiewa i gra. Weselicho 6czerwca 2009!Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
anucha85 Re: LA PALOMA 21.01.08, 14:27 my wstepny termin mamy na 16.05.2009.A słyszałaś jak on gra?? jak wyzdrowieje od razu pojedziemy tam zobaczyć co i jak. Może napiszesz kathrin cos wiecej a ta wasza sala na ile osób jest?? jakie menu wzięliscie?? Odpowiedz Link
katharin Re: LA PALOMA 23.01.08, 16:27 my mamy na 6czerwca 2009.sala jest super udekorowana,ale my mamy sale srodkowa,na 80osob.wzielismy to najbogatsze meni za 135zl to jest napoje,dania,ciasto,tort,szampan na powitanie,pokoj dla mlodej pary,owoce,wystroj sali to jest w tej cenie.my tylko kupujemy wódke i wino.dj podobno super gra,moja przyjaciolka go slyszala,a przyjaciel mojego narzeczonego byl w la palomie na sylwestra gdzie on wtedy gral i tez go zachwala.wiec tez go juz mamy umowionego.bierze 500zł.sala na gorze jest o niebo lepsza od tej na dole,ja tak uwazam,sa dwie lazienki,na dole jedna,wiecej miejsca do tanczenia.ogolnie bardziej mi przypadla go gustu,no i wejscie jest od przodu budynku a nie od tylu jak jest w przypadku sali na dole.warto starac sie o ta sale na gorze,oni nie patrza na ilosc gosci,jesli mowie ze zalezy mi na tej i jest termin wolny to mi ja daja bez problemu.naprawde polecam la palome,a jesli chodzi o oczyszczalnie to bylam tam w zeszlym tygodniu i nic nie czuc,latem podobno tez nie czuc oczyszalni.pozdrawiam. Odpowiedz Link
anucha85 Re: LA PALOMA 23.01.08, 18:31 no tak ale mój narzeczony jest na wózku i nie bedziemy sie meczyć ze schodami bo jak sie domyśłam to windy nie ma. Czyli sala na dole jest też ładna?? A właśnie skoro byliście tam to powiedz jak ty to widzisz od strony osoby niepełnosprawnej?? mozliwie dobrze?? Odpowiedz Link
katharin Re: LA PALOMA 26.01.08, 15:14 czesc.sorki ze tak pozno ci odpisuje.wydaje mi sie ze dla osoby niepelnosprawnej bedzie dobra ta sala na dole. ja naprawde polecam la palome,ale najlepiej sami ja zobaczcie i to najlepiej przed czyims weselem.w razie pytan pisz smiało.pozdrawiam i szczescia zycze. Odpowiedz Link
pasik Re: LA PALOMA 31.01.08, 16:32 pobozne życzenie...latem fetorek jest miły i nie tylko koło La Paloma Odpowiedz Link
katjapoznan Re: LA PALOMA 01.02.08, 15:35 Środkowa sala jest mała. Z tego, co pamiętam jak graliśmy tam wesele z moim byłym zespołem, to obsługa była dobra a i jedzenie ze Strusia podawali. Nawet smaczne było, ale sala nie podobała mi się za bardzo. Odpowiedz Link
katharin Re: LA PALOMA 01.02.08, 17:46 tak sie składa że srodkowa sala jest najwieksza sala spośród dwóch które posiada la paloma.jest nieco wyższa co pomaga przy fotografowaniu i kamerowaniu. Odpowiedz Link