Dodaj do ulubionych

Green Hotel

16.06.08, 12:58
Witam. Bardzo proszę o wszelkie info na temat wesel w tym hotelu. Jeśli byłyście albo będziecie, interesuje mnie wszystko. Z góry dziękuję... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mary82-2 Re: Green Hotel 16.06.08, 13:19
      w trakcie poszukiwań sali na wesele byliśmy również w green hotelu nam nie
      odpowiadały ich warunki w zakresie konieczności zakupienia u nich alkoholu oraz
      sala była taka jak na konferencję czy spotkanie biznesowe moim zdaniem jak na
      wesele mało klimatyczna.
      Nie znam nikogo kto organizował tam wesele nie bawiła się tez na żadnym wiec nie
      jak organizują wesele.
      • redvanilia Re: Green Hotel 19.06.08, 21:37
        Witam, a ja właśnie w Green Hotelu planuję wesele. Nam spodobało się w pełni
        profesjonalne podejście do organizacji. Widziałam zdjęcia z wesel, sala i stoły
        są pięknie udekorowane, mam wpływ na menu co nie było takie oczywiste dla Pani z
        Delicjusza. A co do alkoholu, hmmm wiemże wyjdzie trochę drożej ale w innych
        lokalach doliczają tzw. korkowe więc nie ma tak wielkiej różnicy. Jedyny minus
        to cena noclegów, no ale zawsze można szukać gdzie indziej. A jak będzie na
        weselu, zobaczymy. Na pewno dam znać po 2 sierpniasmile
        Redvanilia
        • magdawoy Re: Green Hotel 21.06.08, 11:57
          Sper bardzo dziekuje, my także bedziemy mieli wesele w Green. 1 sierpnia tyle ze 2009. Bede bardzo wdzieczna za info jak wszystko wypadło ostatecznie. Pozdrawiam
          • binert Re: Green Hotel 26.08.08, 12:07
            właśnie jesteśmy po swoim weselu w GH, chcesz więcej info zapraszam snoopy2001@wp.pl
          • redvanilia Re: Green Hotel 05.09.08, 12:45
            Hej, już po weselu i wrażenia jak najbardziej pozytywne z Green Hotelu.
            Większość opisałam w wątku:Już posmile- wrażenia i opinie. Jeszcze mała uwaga
            dotycząca pokoi. Pokoje są różnej wielkości i ale mieści się w nich jedna
            dostawka. Warto zwrócić uwagę na to czy są to pokoje dla palących lub nie. Dla
            osoby niepalącej zapach jest bardzo wyczuwalny, warto zamówić te dla
            niepalących. Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam na maila:redvanilia(małpa)wp.pl

Pozdrawiam
            redvanilia
            • olek1402 Re: Green Hotel 01.07.09, 13:19
              Jeżeli chcecie mieć super eleganckie wesele, z profesjonalnymi
              kelnerami i jedzeniem z wysokiej klasy restauracji i to wszystko w
              przystępnej cenie to szczerze polecam Green Hotel. Porównywaliśmy
              wiele lokali i wybór okazał się bardzo dobry. Nie ma porównania do
              takiego np. Delicjusza (chociażby profesjonalizm obsługi) nie
              wspominając o innych miejscach.
              Alkohole faktycznie trzeba brać od nich ale moim zdaniem to bardzo
              dobre rozwiązanie. Nie trzeba kupować zapasów, płaci się za tyle ile
              się wypije, a różnica np. przy Bolsie to tylko 5 zł więcej niż w
              markecie. To zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż tzw. korkowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka