magdawoy 16.06.08, 12:58 Witam. Bardzo proszę o wszelkie info na temat wesel w tym hotelu. Jeśli byłyście albo będziecie, interesuje mnie wszystko. Z góry dziękuję... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary82-2 Re: Green Hotel 16.06.08, 13:19 w trakcie poszukiwań sali na wesele byliśmy również w green hotelu nam nie odpowiadały ich warunki w zakresie konieczności zakupienia u nich alkoholu oraz sala była taka jak na konferencję czy spotkanie biznesowe moim zdaniem jak na wesele mało klimatyczna. Nie znam nikogo kto organizował tam wesele nie bawiła się tez na żadnym wiec nie jak organizują wesele. Odpowiedz Link
redvanilia Re: Green Hotel 19.06.08, 21:37 Witam, a ja właśnie w Green Hotelu planuję wesele. Nam spodobało się w pełni profesjonalne podejście do organizacji. Widziałam zdjęcia z wesel, sala i stoły są pięknie udekorowane, mam wpływ na menu co nie było takie oczywiste dla Pani z Delicjusza. A co do alkoholu, hmmm wiemże wyjdzie trochę drożej ale w innych lokalach doliczają tzw. korkowe więc nie ma tak wielkiej różnicy. Jedyny minus to cena noclegów, no ale zawsze można szukać gdzie indziej. A jak będzie na weselu, zobaczymy. Na pewno dam znać po 2 sierpnia Redvanilia Odpowiedz Link
magdawoy Re: Green Hotel 21.06.08, 11:57 Sper bardzo dziekuje, my także bedziemy mieli wesele w Green. 1 sierpnia tyle ze 2009. Bede bardzo wdzieczna za info jak wszystko wypadło ostatecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
binert Re: Green Hotel 26.08.08, 12:07 właśnie jesteśmy po swoim weselu w GH, chcesz więcej info zapraszam snoopy2001@wp.pl Odpowiedz Link
redvanilia Re: Green Hotel 05.09.08, 12:45 Hej, już po weselu i wrażenia jak najbardziej pozytywne z Green Hotelu. Większość opisałam w wątku:Już po- wrażenia i opinie. Jeszcze mała uwaga dotycząca pokoi. Pokoje są różnej wielkości i ale mieści się w nich jedna dostawka. Warto zwrócić uwagę na to czy są to pokoje dla palących lub nie. Dla osoby niepalącej zapach jest bardzo wyczuwalny, warto zamówić te dla niepalących. Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam na maila:redvanilia(małpa)wp.pl Pozdrawiam redvanilia Odpowiedz Link
olek1402 Re: Green Hotel 01.07.09, 13:19 Jeżeli chcecie mieć super eleganckie wesele, z profesjonalnymi kelnerami i jedzeniem z wysokiej klasy restauracji i to wszystko w przystępnej cenie to szczerze polecam Green Hotel. Porównywaliśmy wiele lokali i wybór okazał się bardzo dobry. Nie ma porównania do takiego np. Delicjusza (chociażby profesjonalizm obsługi) nie wspominając o innych miejscach. Alkohole faktycznie trzeba brać od nich ale moim zdaniem to bardzo dobre rozwiązanie. Nie trzeba kupować zapasów, płaci się za tyle ile się wypije, a różnica np. przy Bolsie to tylko 5 zł więcej niż w markecie. To zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż tzw. korkowe. Odpowiedz Link