22.01.16, 22:18
ogląda ktos jeszcze? Mnie się bardzo podoba!
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Poldark 23.01.16, 11:20
      A owszem, ogląda :) Też mi się podoba. Doceniam zwłaszcza, jak to jest pięknie filmowane.
      • glafira Re: Poldark 24.01.16, 15:01
        Oglądam, oglądam i tak się właśnie zastanawiałam, czy ktoś poza mną też:)
        Zresztą serial BBC przeważnie zapowiada dobrą produkcję, no może poza wpadką z naszą koprodukcją pod tytułem "Szpiedzy w Warszawie".
        Oglądam, polecam i zachęcam do oglądania. Ja w każdym razie uwielbiam takie klimaty.
        • ewa9717 Re: Poldark 27.01.16, 13:13
          Kiedy i gdzie lata?
          • glafira Re: Poldark 27.01.16, 19:08
            W piątki na TVP1 o godz. 20.25
            • glafira Poldark - sezon drugi 30.10.16, 14:14
              Wyciągnęłam ten wątek z zakamarków forum, bo warto:)
              W piątek zupełnie niespodziewanie natknęłam się na drugą część tego serialu BBC. Niespodziewanie dla mnie, bo albo nie było, albo przeoczyłam zapowiedzi, ale na szczęście nie przeoczyłam 1 odcinka. Brawo ja:))

Pokochałam ten serial. Za klimat, za aktorstwo, za surowe plenery i w ogóle za całokształt. I myślę, że każdy, kto oglądał Dumę i uprzedzenie czy Downton Abbey i z polubieniem tego serialu nie miałby problemu. Ja zakupiłam sobie nawet książki. 2 tomy już mam (przeczytane oczywiście), na 3 czekam, chociaż dziejowo tomy książek i sezony serialu różnią się od siebie (serial wyprzedza akcję w książce). I co jeszcze... Bohater serialu (gra go Aidan Turner) bywa już nazywany nowym Panem Darcym, a to chyba wystarczy za główną rekomendację...
              I jaka to miła odskocznia po słabych produkcjach nasze rodzimej twórczości serialowej tej jesieni. I wiosny i poprzedniej jesieni:)
              Serial, którego każdy odcinek oglądam w skupieniu i w całości i na każdy odcinek czekam, żałując, że ten akurat oglądany właśnie się skończył...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka