rozrusznik 15.10.04, 09:18 Czy taka impreza jeszcze się odbywa? Czy jest w nim jeszcze jakiś duch z przystanku Alaska? pozdrowienia mk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.su Re: Przystanek... Olecko...?? 15.10.04, 12:04 I tak i nie. Odbywa się, ale pod innym szyldem i w mocno zmienionej formie. W zasadzie nie ma to już nic wspólnego z Przystankiem Alaska, chociaż imprezy są całkiem niezłe. Tu można zerknąć: www.przystanek.pl/przystanek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
symulacrum Re: Przystanek... Olecko...?? 19.10.04, 12:27 jeździło się na pierwsze zloty do Olecka (lato) i Gołdapii (zimą) to były piękne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
dzanet523 Re: Przystanek... Olecko...?? 13.06.05, 21:54 Cześć! Ja jestem z Olecka! Sama z 12 lat temu pomagałam w MDK jako gówniara jeszcze przy organizacji tej imprezy. I fakt pierwsze 2-3 przystanki były genialne jeśli chodzi o czerpanie z serialowego klimatu, pojawiały się emblematy z wizerunkiem łosia, w ciągu dnia w centrum Olecka panowała letnia leniwa atmosfera, przyjeżdząjący turyści pytali "czy tu Cicely?" hahah, a wieczorami świetne kameralne koncerty nad jeziorem. W następnych latach się trochę skomercjalizowało, już mniej mi się podobało, koncerty jak na każdym większym zlocie (czyli zmontowana wielka scena na placu i zero specjalnej atmosfery), ale z tego co wiem, to w tym roku jest "powrót do korzeni", powstały nowe obiekty nad jeziorem i będzie znowu pięknie.. Może sama się wybiorę (bo już nie mieszkam w Olecku). Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś