narttu 14.09.09, 07:57 ..bo dzis Ida ma imieniny :) Pobudka poszla nawet niezle i noc w nowym lozeczku spokojna. Szkoda ze i tak nie moglam spac bo Greta szalala no ale juz niedlugo i sobie z nia pogadam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewlinp Re: herbata imieninowa 14.09.09, 08:15 hah to wszystkiego co najlepsze dla Idy, dosiadam się z kawą bo dziecię dzis wyjątkowo długo śpi :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: herbata imieninowa 14.09.09, 08:17 Patrz, jak to Ikea łączy narody- Emilia ma identyczne łóżko, z moskitierą. ;-) Fajne jest, bo pasuje i do pokoju dwulatki, i dla nastolatki zupełnie spokojnie, no nie? Imieninowe uściski!!!! Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: herbata imieninowa 14.09.09, 08:54 Dzis M po urlopie pierwszy raz poszedl do pracy, Iga oglada Mysie, a ja na szybko polykam sniadanie. Wszyscy jestesmy zakatarzeni i troche kaszlacy, wiec dzis pewnie raczej zabawy domowe, a do tego atrakcje w postaci inhalacji, herbaty z sokiem malinowym i inne przeziebieniowe specyfiki. A na jutro na wszelki wypadek mamy umowiona wizyte u pediatry, niech ich oslucha. Iga wniebowzieta ta perspektywa; dostala niedawno zestaw lekarza w walizeczce i moglaby sie osluchiwac caly dzien. Za tydzien imieniny Tomka. Za 2 tygodnie chrzest Rysiaczka. Ida, najlepsze zyczenia i udanych zabaw w nowym pokoju! Odpowiedz Link
yvonne79 Re: herbata imieninowa 14.09.09, 08:48 Wszystkiego najlepszego dla Idy :-) U mnie sterta prasowania i ogólne sprzątanie mnie czeka. Na samą myśl mi się nie chce, ale weekend spędziliśmy na spotkaniach, więc teraz do pracy ;-) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: herbata imieninowa 14.09.09, 09:18 Sto lat dla Idy :) A u mnie dziś dzień bez planu i taki jak za oknem "bele jak". Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbata imieninowa 14.09.09, 10:06 herbatka w pracy ,weekend był wymiotujący już u wszystkich ,koszmar ,dzisiaj herbatka w pracy ,ale wolałabym być w domku Ikea rzeczywiście łączy narody ,Zuzia też ma takie łóżko jak Ida a nad nim takiego liścia też z ikei Odpowiedz Link
lucy_cu Re: herbata imieninowa 14.09.09, 10:33 Hehe, liścia ma z kolei córka sąsiadów, nad łóżkiem takim samym, tylko czarnym. ;- ) Ikea rulez! ;-) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: herbata imieninowa 14.09.09, 10:20 Ida imieninowe uściski i życzenia od Basi i cioci Maryjki u nas poranek słaby dlatego, że nie lubię jak muszę szybko wstać z łóżka, rano potrzebuję więcej czasu na rozruch a dzisiaj Basia wyskoczyła z łóżka jak oparzona bo przecież czekała na nią nowa książka z naklejkami więc i ja zostałam wyrwana brutalnie ze swojej senności. ps. pokażcie to łóżko, proszę Odpowiedz Link
f3f Re: herbata imieninowa 14.09.09, 10:32 Najlepszego dla Idy :) U mnie dziś wczesna pobudka - bo od rana w pracy - więc już po kawie i herbacie ;) Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: herbata imieninowa 14.09.09, 10:59 Wszystkiego Dobrego w Dniu Imienin dla IDY ! Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata imieninowa 14.09.09, 14:14 Buziaki dla Idy! Łózko sliczne. Ja zupe zjadam i dalej do kuchni zmykam przygotowac drugie danie, długi spacer za nami, trocje w sredniej formie fizycznej jestem ale jakos dalam rade- a potem do pracy, dzisiaj mam do zrobienia projekty do malarstwa sciennego. Odpowiedz Link