narttu 28.09.09, 06:21 juz nie wspominam nawet ze w dwupaku dalej. Weekend pracujacy + kolejna noc przerywana skurczami = jestem jak wypluta. Ratuje sie podwojna porcja herbaty i chlebem z podwojna porcja dzemu.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: herbata vel cola... 28.09.09, 06:26 No jestes...:)juz sie denerwowałam,ze nie parzysz kawki/herbatki,ale mysle poczekam do 7 i jestes nawet wczesniej:) No a ja siedze nad projektem,mężżż poszedł spać,syn juz dawno,za oknem czarna jesien,wiec dosiadam sie z colą;),a jeszcze sie nad lazanią zastanawiam...alechyba jednak jest za pozno:) sciskam Odpowiedz Link
malea1 Re: herbata vel cola... 28.09.09, 06:51 Uparciuch mały z Grety. Ja się dosiadam z kawą z pracy. Dzisiaj mam mega ciężki dzień i wrócę do domu bardzo późno. Ale w pt biorę dzień wolny co by pobyć z antkiem więcej czasu. Miłego dnia. Odpowiedz Link
narttu Re: herbata vel cola... 28.09.09, 06:51 nigdy nie jest za pozno na lazanie :) Ile ty spisz godzin na dobe? Bo odkad mam Ide nie dotrwam nawet do polnocy a ty siedzisz zwykle dluzej z tego co widze.. Udaje ci sie wstac rano? Odpowiedz Link
ewlinp Re: herbata 28.09.09, 07:46 aaa u mnie słonko, dosiadam sie i od rana mysle co by tu zrobic zeby zarobic :) W weekend dorwałam w realu super przeceny i do tego kombizon tchibo, wreszcie dopadłam bo w tamtym roku taki targowy przy drugim wyjsciu na dwór kinkonga nie wytrzymał w kroku :/ Nie musze mówić ze znowu wydałam całe kieszonkowe od męża:P ale jak zwykle w większosci na dziecko bo dla siebie jakoś coraz ciężej mi cos kupić. Jasiek niespodziewanie cały weekend z glutami pod nosem, M ja zwykle spóźnił sie do pracy.. ech poniedziałek... Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata 28.09.09, 08:30 U mnie dziś też słoneczko za oknem. Czekamy do 12.00 na pana z upc. Ma mi internet naprawić bo ciągle mi się połączenie zawiesza. Po południu biorę się za smażenie ryb. Świeżutkie okonie i szczupaki z wczorajszych połowów. Wieczorem aerobic... Ciekawe kiedy narttu tzn. Greta nas zaskoczy i rano kawki/herbatki nie zaserwują :-) Odpowiedz Link
qwoka Re: herbata 28.09.09, 08:33 >co by tu zrobic żeby zarobić :) heh żeby to było takie proste;) a co do zakupów dla siebie to właśnie słucham kolegi zza sasiedniego biurka, który wymienia co tu musi sobie kupić z ciuchów na zime.. No i tez skłoniło mnie to do refleksji: kiedy ja cos dla siebie oststnio kupiłam?? ciagle tylko myśle i kupuje dla Mai :/ ehh dosiadam sie z herbatą i przemysleniami:) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: herbata 28.09.09, 08:46 Witam się z kawką. Mojego M mocno zawiało i strasznie bolą go plecy.W nocy kręcił się i stękał i obydwoje się nie wyspaliśmy :) no a poza tym standardowo Franek budził się co 2 godziny.... no i znowu łażę jak zombie :P miłego poniedziałku Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kaweczka:) 28.09.09, 08:49 witam, siadałam w ramach rehabilitacji i odwyku od ciągłego sprzątania..;), tyle, że odkurzacz już stoi wyciągnięty i czeka, patrząc na mnie spod byka;0) Janek szleje, paskuda sie zrobiłą złośliwa i uparta. Za każdym razem jak się zmienia, myślę sobie że to już gorzej być nie może, a jednak może:):):)hihihi Wczoraj byliśmy w Zoo, pięknie się tam zmienia i taki super park linowy dla dzieci zrobili:) Dziś słoneczko tez nam świeci, plany zakupowe mam i pracowe, a jak....;) Życzę wszystkim miłego dnia i Gretko....WYŁAŹ!!!!;) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kaweczka:) 28.09.09, 09:11 Greta :) alez ta Dziewczyna ma charakter:) szacun:) Ja dzisiaj sama musze sobie radzic, poniedzialek - Jasiek i tak sie spozni do pracy bo dopiero niedawno wyszedł, musze jakos dac rade co nie,ale i tak jest o niebo lepiej.Slonce pieknie swieci, przepiękna złota jesien,zajadamy owsiane ciasteczka,pamiętacie je? Odpowiedz Link
anula_82 Re: Kaweczka:) 28.09.09, 09:17 witam się i ja juz w lepszym miejmy nadzieje na ten tydzień humorze, Julkowy juz łądnie wygląda, wyraźniej, oby tylko juz nic nie zostalo na oskrzelach, tak sie boje szpitala... burdzia, pamiętamy owsiane, ja dziś mam owsiano-kokosowe, polecam również ;-) słonce świeci piekne ale pewnie to ostatnie takie ładne promyki słońca... [pozdrawiam] Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kaweczka:) 28.09.09, 09:20 tak owsiano kokosowe tez robię, pyszne wychodza-ja mam dzisiaj z migdałami o własnie zjadam ostatnie z biala czekolada... Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata 28.09.09, 10:04 qwoka napisała: > >co by tu zrobic żeby zarobić :) > > heh żeby to było takie proste;) > a co do zakupów dla siebie to właśnie słucham kolegi zza sasiedniego > biurka, który wymienia co tu musi sobie kupić z ciuchów na zime.. > No i tez skłoniło mnie to do refleksji: kiedy ja cos dla siebie > oststnio kupiłam?? ciagle tylko myśle i kupuje dla Mai :/ > ehh dosiadam sie z herbatą i przemysleniami:) Jakieś 100 lat temu :-( Dzieci na pierwszym miejscu a potem... a potem to już nic nie zostaje dla nas :-/ > Odpowiedz Link
uczula Re: herbata 28.09.09, 09:43 my juz po sniadanku, misiek po mnie skacze, nm wlasnie wstal...i sie myje :) ja za chwile, mamy leniwe poranki...chociaz to nie tak do konca, bo mnie misiek to juz w nocy wybudza. Dzisiaj znowu wyl(bo tego nie mozna nazwac plakaniem)nie wiem o ktorej bo ciemna noc byla. potem spacer, cos na obiad ...e..spacer x2 bo misiek ostatnio robi bunty ze spaniem, pada o 5,6... bez cyca ciezko go uspic...:) i tak codziennie. Odpowiedz Link
narttu Re: herbata 28.09.09, 15:48 Popoludniowa dolewka. Dziecie padlo przed godzina a ja sie biore za prace a potem finski. A meza wyslalam do ikei po szafke i nawet nie nie zajaknal czy potrzebna tylko zapisal nazwe i pojechal :)) Odpowiedz Link