narttu 25.01.10, 07:13 na rozped? jeszcze nie wiem jaki plan dnia bo mam kilka opcji nawet na poranek :) Narazie sie musze obudzic.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia27 Re: kawka.. 25.01.10, 07:41 Smacznego;) Dosiadam sie dosłownie na 10 minut i musze leciec, dziś koleda.. Więc trzeba z pracy się szybciutko urwać i rura do domu, w sobote niby sprzątałam, a po wczorajszych gościach wygląda jakbym tydzien palcem nietknęła;/ ech.. przyjde z pracy i odnowa trzeba poukładać. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: kawka.. 25.01.10, 08:00 zasiadam z herbatka, tym razem z domu a nie z pracy :) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: kawka.. 25.01.10, 08:09 a u mnie z pracy niestety ,oj jak mi sie nie chciało wstawać Odpowiedz Link
boazeria Re: kawka.. 25.01.10, 08:22 u mnie na razie herbatka i buleczka z maslem i szynka.... kawka pozniej moze pranie? jakies zakupy pozniej? aaaaa plytki na podloge musze kupic zanim meble nam zrobia do przedpokoju.... skad tu znalezc dobrego majstra do zerwania paneli hm w przedpokoju mam jasne panele a jak sie wchodzi to przy drzwiach kazdy mokre buty stawia wiec postanowilam zerwac tam panele i polozyc jakies ciemne plytki i jakos polaczyc z panelami na pol- okraglo Odpowiedz Link
uczula boazeria zajrzyj 25.01.10, 11:44 na forum fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html tam ci doradza :) poogladam sobie naprzod innych rozwiazania :)) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: kawka.. 25.01.10, 13:09 ja sie dalam namowic jednak na jasne kafle i blyszczace. wczesniej nam sie laczyly z parkietem na polokraglo, ale zmieniamy to na prosto, bo mni ten luk zaczal po pewnym czasie denerwowac Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawka podwójna:) 25.01.10, 08:43 Ja dzis leń na maxa, stwierdziłam, że jak weekend dla mnie jest zawsze pracujący, to ja sobie poniedziałki zrobię wolne i już! Więc dziś specjalnie zaspałam:) I weny szukam na szybki obiad, bo też mi sie nie chce robić;/ I pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę wszystkim:) Odpowiedz Link
anmroz Re: kawka podwójna:) 25.01.10, 08:54 Siedzę zła i ani kawa ani herbata nie pomogły.U nas w nocy temperatura spadła do - 30, samochód nie odpalił , wskutek czego córka nie poszła do szkoły.Przecież nie puszczę jej piechotą:( Jeszcze i pogrzeb mamy dzisiaj w rodzinie. Nie mam pojęcia, jak to się odbywa przy takiej temperaturze, chyba ekspresowo.Nieciekawie się tydzień zaczyna:( Odpowiedz Link
a090707 Re: kawka podwójna:) 25.01.10, 08:56 U nas -23 i maz nie moze uruchomic samochodu... Dzis nie wybiore sie chyba na dwor z Wiktorem. Na razie druga kawka, ciepla bluza i kapcie. Te co pracuja- oby czas Wam szybko zlecial i do domku :) Odpowiedz Link
ankas4 Re: kawka podwójna:) 25.01.10, 09:03 To ja się dosiadam ale na herbatkę i nie na rozpoczęcie dnia ale zakonczenie....kiedy ja sie wyśpię...koncze projekt , jest 3 w nocy, a ja czuje, że musze posiedzieć jeszcze z godzine... wiec taka mala ,mila przerwa z Wami. Sluchajcie cuda na ziemi, pierwszy raz moge napisac, ze w POLSCE jest prawdziwa zima:) w porownaniu z Kanadą:) szok...tutaj jest -2 i pada deszcz:))))). Niezłe te temperatury teraz u Was, nie zazdroszcze, bo ja tak mam codziennie prawie:)> teraz od kilku dni tylko jakas przecudowna zmiana ,ze temperatura w okolicach -5 wiec w sumie cieplo:))) sciskam Was wiec cieplo, i milego dnia:) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawka podwójna:) 25.01.10, 09:29 Ja juz kawkę wypiłam :-) Zaraz biorę się za zmiane pościeli. Miałam dziś w planie dentystę i aerobic ale oczywiście nikt się nie przejmuje planami starej matki i nastolatki urządzili sobie dyskotekę w klasie. Więc muszę zostać w domu, żeby odebrać to moje dziecię :-/ Mam tylko nadzieję, że samochód odpali, dolałam mu wczoraj świerzego paliwa bo wczoraj był problem :-/ nie chciał zagadać :-( Obiadu nie robię, podojadamy ostatki z weekendu jest jeszcze zupka pomidorowa i ryba. Okazało się, że Maciuś ma uczulenie na duphalac więc musimy sobie poradzić bez wspomagacza :-/ Miłego dnia dziewczynki :-) Odpowiedz Link
qwoka Re: kawka.. 25.01.10, 09:29 Jak wychodziłam do pracy było -26'C Nie mam nic przeciwko mrozom, przynajmniej choróbska wszystkie wyginą, ale ponizej -20 to juz jest przesada lekka:/ Ogólnie dzień zapowiada sie pracowicie, a ja mam lenia jak co poniedziałek (żeby nie napisać jak codzień;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: kawka.. 25.01.10, 09:50 nie widzę by choróbska ginęły. ciagle ktos chory wokół mnie. Nie bardzo w to wierzę. Moje dzieci też nigdy takiej kumulacji chorobowej nie miały. Mam dość zimy. Zimno mi i mam dość. Odpowiedz Link
zurawina100 Re: kawka.. 25.01.10, 11:37 qwoka napisała: > Jak wychodziłam do pracy było -26'C Nie mam nic przeciwko mrozom, > przynajmniej choróbska wszystkie wyginą, niestety, wirusy lubią minusową temperaturę i na pewno wirus np grypy przez to nie wyginie. Odpowiedz Link
qwoka Re: kawka.. 25.01.10, 12:51 ale bakterie giną w minusowych temperaturach, wiec zawsze coś;) Słyszałam tez że spadła ilość zachorowań na grype, chociaż faktycznie ten wirus nie boi się mrozów... Odpowiedz Link
uczula Re: kawka.. 25.01.10, 11:30 my po sniadaniu, dzisiaj pozno wstalismy bo wczoraj misiek spal w dzien i na wieczor zasnal mi dopiero o 23 - masakra. teraz jezdzi autami i wydaje dzwieki jak wycie samochodow rajdowych. aaa ja na pewno musze zrobic jakies zakupy (znowu...) dzien bez zakupow to dzien stracony a na dworze znowu wiecej niz -10. masakra nie cierpie takich mrozow. Starsza znowu do weterynarza ze swinia (cos nam prosiak choruje niestety) ech. tez mysle o kawce... dobra kawa nie jest zla no i musze marmelade kupic bo ciasteczka chce piec :):) mam ciasto francuskie :)ha! ha! z lidla, ha! no! nie wiem czy dzisiaj upieke... hmmm na dzisiaj mam obiad, wiec niby luz ale zobacze :) milego dzionka Odpowiedz Link
akrobat Re: kawka.. 25.01.10, 11:42 Witam, rano było -24:((My siedzimy w domu, dzieci mnie zaraziły i teraz we trójke kichamy i leci nam z nosa:((9Plan na dzis...przezyc.....obiad prawie zrobiony ( dzis dla nas krokiety z pieczarkami, dla dzieci kluski slaskie z sosem i buraczki), 3 pranie sie pierze, moze wieczoram poprasuje zaległe.Kawka juz wypita, zaraz czas na herbatke odchudzająca:))) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: kawka.. 25.01.10, 13:13 ja kibluje z dzieckiem w domy juz n-ty dzien. i zanosi sie na to, ze pozostaniemy w tym "wiezniu" jeszcze kilka dni. a moja mala sie popsula. moze przez brak spacerow? nie spi ani w dzien, ani wieczorem ani w nocy. rurociag kawy prosze... Odpowiedz Link
burdziaa herbatka z modem i cytrynka i mufinki 25.01.10, 14:16 czekoladowe z polewa czekoladowa a jak ! na rozgrzewke wszystko po mroźnym spacerze,naprawde zimno o ! Julek spi,ja za obiadek sie zabieram i jeszcze troche musze dom ogarnac bo ksiedza dzis przyjmujemy,a jeszcze marzy mi sie popracowac-zmykam. Odpowiedz Link